How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Nisan'da tüp bebek transferi yaptıracaklar!!!Haydi birlikte bekleyelim..

ayy

çok sevindim kız senin adına allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin :KK200: :KK200:
Ay çok teşekkür ederim ya hepiniz ne güzel insanlarsınız. Namazın ardından dua ederken sürekli aklıma geliyorsunuz. Allah'ım onların da yüzünü güldür tez zamanda diyorum.

Ay çok teşekkür ederim ya hepiniz ne güzel insanlarsınız. Namazın ardından dua ederken sürekli aklıma geliyorsunuz. Allah'ım onların da yüzünü güldür tez zamanda diyorum.
allah razı olsun çiçeğim :KK200: :dua:
herkesin burdaki desteği çok güzel gerçekten

Benim de 8. günde başlayıp 9. Günde artan bir adet sancım oldu. Ki normalde ben adet sancısı da çekmem. Çok az çekerim ya da ama bu bayağı olmuştu. Ben de ondan şüphelenip test alıp yaptım, ikinci çizgiyi hayatımda ilk kez gördüm çok şükür. 😊

Hepinize dua ediyorum arkadaşlar. Öyle güzel enerji verdiniz ki bana, iyi ki üye olmuşum dedim çokça 😍
Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin canım benim.sizlere devletine milletine hayırlı bir evlat olsun inşallah

Kaçıncı denemenizdi? Benimki 3.de tuttu. Ümidinizi kaybetmeyin. Allah'tan isteyin yeter.
3aşılamam var 4 siklus ama sadece 2 kere transfere ulaşabildim bi kere erken çatladı yumurtlarım bi kere de kalitesizdi 2 kere öyle transfer olamadı malesef ... inşallah vardır bir hayır yapacak bir şey yok elimizden geleni yaptık yapıyoruz yapacağız da gerisi Allahın takdiri🙏

Offffff çok yorucu canim. Allah sabır versin. Allahım bol bol yumurta nasip etsin canim. Bana tek embriyo transfer edilecek canim. Benim de adetimin 3. Gunu ve ilaca başladım
Amin canm sağol bu ayki adetle kontrole gittim iğnelere. Başladım geçen çarşamba bugün kontrol vardı 5 gün vuruldum işneleri 18 mm olmuşlar çarşamba opum var 2 yumurta var bakalım 1 donmuş emnriyom var inş bu opuda döllenrn embriyom olur 2 aydır havuz yöntemi yapıyoruz bir 3 ciye eşim asla yapmayacağını söyledi ,dr de bugün kontrolde bana birikim yapıyoruz zaten dedi, ne yani her 2 ayda bir opumu olacam her opu 5.600₺ iğneler 5,6 bin tl tutuyor e vitaminler bin tl ohooo hayatta bida yapmayız sanmam para basmıyoruzki 🥺

Amin canm sağol bu ayki adetle kontrole gittim iğnelere. Başladım geçen çarşamba bugün kontrol vardı 5 gün vuruldum işneleri 18 mm olmuşlar çarşamba opum var 2 yumurta var bakalım 1 donmuş emnriyom var inş bu opuda döllenrn embriyom olur 2 aydır havuz yöntemi yapıyoruz bir 3 ciye eşim asla yapmayacağını söyledi ,dr de bugün kontrolde bana birikim yapıyoruz zaten dedi, ne yani her 2 ayda bir opumu olacam her opu 5.600₺ iğneler 5,6 bin tl tutuyor e vitaminler bin tl ohooo hayatta bida yapmayız sanmam para basmıyoruzki 🥺
allah yardımcın olsun zor bir dönem maddi manevi

Kızlar dün benim transferden sonra 7. Günümdü predictor erken gebelik testi yaptım.sonuç negatif.erken mi yaptım acaba?birde 3 sabahtır remen altımı ıslatmışım gibi ıslak terli göl gibi uyanıyorum.bu belirtiyi yaşayan var mı?

Kızlar dün benim transferden sonra 7. Günümdü predictor erken gebelik testi yaptım.sonuç negatif.erken mi yaptım acaba?birde 3 sabahtır remen altımı ıslatmışım gibi ıslak terli göl gibi uyanıyorum.bu belirtiyi yaşayan var mı?
erken olmuş olabilir canım . akıntın geliyor sanırım. kan testini 10.gün ver için rahat etcekse çok bişey kalmamış zaten

erken olmuş olabilir canım . akıntın geliyor sanırım. kan testini 10.gün ver için rahat etcekse çok bişey kalmamış zaten
Ya açıkçası bu beni korkuttu.ya tutmamışsa diye endişelerim başladı.akıntı değil bahsettiğim.terliyorum sabaha kadar geceleri ama saçım bile ıslak oluyor uyandığımda o derece.hafif akıntım var ama ilaçtan mı bilmiyorum

Ya açıkçası bu beni korkuttu.ya tutmamışsa diye endişelerim başladı.akıntı değil bahsettiğim.terliyorum sabaha kadar geceleri ama saçım bile ıslak oluyor uyandığımda o derece.hafif akıntım var ama ilaçtan mı bilmiyorum
o pskolojik stresten olabilir gebelik oluşuyorsa belki terlemelerin olabiliir canım. akıntı normal zaten hamilelerde de oluyor. bizim normal günlerimizde de oluyor ama bu 10 gün bütün detaylar acaba mı dedirtiği için kolay geçmiyor haklısın

o pskolojik stresten olabilir gebelik oluşuyorsa belki terlemelerin olabiliir canım. akıntı normal zaten hamilelerde de oluyor. bizim normal günlerimizde de oluyor ama bu 10 gün bütün detaylar acaba mı dedirtiği için kolay geçmiyor haklısın
Sorma canım yaa.rabbim hepimize hayırlısı ile hayırlı evlatlar nasip etsin.kucaklarımız boş kalmasın inşallah

Selam kızlar bende şuracıkta bekleyim cuma günü 2 adet 5. Gun embriyosu transfer edildi bugün 4. Gun insAllah guzel sonuclar aliriz 😍
Benim de aynen cuma günü 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi. 😉 İlk denemem, çok heyecanlıyım. 🥰

Back