- 15 Ocak 2020
- 94
- 65
- 8
- 40
- Konu Sahibi Lady Isabella
Bugun benimde transferimin 8.gunu sabah idrar testi yaptim negatif cikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ara ara kasik agrim oluyor canim 2 gündür goguslerim agriyor ve mavi mavi damarlar baya belirgin goguslerimde birde bel agrim var ama adet agrisi gibi degilde sanki çok agir bir is yapmisimda yorulmusum gibi bir agri ama ben kullandigim ilaclara bağlıyorum bunlariMerhaba canim hosgeldin..benim de cumartesi oldu birsey hissediyormusun
InsAllah guzel haberi alirsin canim benim 3. DenememBenim de aynen cuma günü 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi. İlk denemem, çok heyecanlıyım.
Kaçıncı gün embriyosuBugun benimde transferimin 8.gunu sabah idrar testi yaptim negatif cikti
Erken gebelik testi mi yaptın cnm..kqcingi gun embriyosu idiBugun benimde transferimin 8.gunu sabah idrar testi yaptim negatif cikti
Yok normal kaset test yaptim. 3.gun embriyosu 2 tane transfer edilmisti.Erken gebelik testi mi yaptın cnm..kqcingi gun embriyosu idi
3.gun 2 adetKaçıncı gün embriyosu
Daha cok erken moraliniz bozmayın 10. Gune kadar bekleyip kan testi yaptirin3.gun 2 adet
inşallah canım dr kaçıncı gün çağırdı seniSorma canım yaa.rabbim hepimize hayırlısı ile hayırlı evlatlar nasip etsin.kucaklarımız boş kalmasın inşallah
Aynen canım ne yazık ki para basmiyoruz. Allahım o embriyolardan birya da ikisini sana nasip eder. Ben de transfer hazırlıklarına başladım. 15 in de kontrol var. Benim 4 embriyon genetiğe gitti ve 12 bin para ödedim ve 1 tane sağlıklı geldi. Allahım hayırlısıyla sağlıkla insallah nasip eder bana ve eşimeAmin canm sağol bu ayki adetle kontrole gittim iğnelere. Başladım geçen çarşamba bugün kontrol vardı 5 gün vuruldum işneleri 18 mm olmuşlar çarşamba opum var 2 yumurta var bakalım 1 donmuş emnriyom var inş bu opuda döllenrn embriyom olur 2 aydır havuz yöntemi yapıyoruz bir 3 ciye eşim asla yapmayacağını söyledi ,dr de bugün kontrolde bana birikim yapıyoruz zaten dedi, ne yani her 2 ayda bir opumu olacam her opu 5.600₺ iğneler 5,6 bin tl tutuyor e vitaminler bin tl ohooo hayatta bida yapmayız sanmam para basmıyoruzki
Ay hadi bakalım, inşallah hamilelik belirtileridir bunlar.Selam kızlar, Ramazan ayımız mübarek olsun, bu şerefli ayda hepimiz hayirli haberler duyalım inşallah
Insallah yarın kan tahlilim olacak, Rabbim hayirli haberler duymayı nasip etsin.
Bugun transferin 11.gün, sabahtan beri migrenim ve bulantım var. Umarım hayirli haberler verebilirim
Hayırlı haberlerini bekliyorum arkadaşım. Bu güzel günler, güzel haberlerle gelsin inşallahSelam kızlar, Ramazan ayımız mübarek olsun, bu şerefli ayda hepimiz hayirli haberler duyalım inşallah
Insallah yarın kan tahlilim olacak, Rabbim hayirli haberler duymayı nasip etsin.
Bugun transferin 11.gün, sabahtan beri migrenim ve bulantım var. Umarım hayirli haberler verebilirim
Bende yarın kan testi vericem canım inşlh Pozitifleri görürüz hayırlısıAy hadi bakalım, inşallah hamilelik belirtileridir bunlar.
Canım benim test tarihim 17 nisan eğer grbelik varsa arayıp randevu vereceklerinşallah canım dr kaçıncı gün çağırdı seni
İnşaAllahAy hadi bakalım, inşallah hamilelik belirtileridir bunlar.
Amiin Milam inşallah pozitif olur sonuçlarımız ❤Hayırlı haberlerini bekliyorum arkadaşım. Bu güzel günler, güzel haberlerle gelsin inşallah
İlk denemem olduğu için bilemiyorum ama böyle mesajları gördükçe koşa koşa eczaneye gidip test alasım geliyo.Selam kızlar herkese hayırlı olsun. Benim de 5. Gün embriyosu 7 nisanda transfer oldu. Cuma günü Test günüm. Bugun 7. Günüm bitti bakalm az kaldı bekliyorum. 5. Günden beri idrar testi yapıyorum.
5. gün negatif
6. Gün pozitif (silik)
7. Gün pozitif (silik)
Yani acaba gebelik var mıdır. İdrarda çıkar mı bilmiyorum. Var mı bu şekilde idrarda öğrenen acaba
cmt gününe geliyor hastane açık mı canımCanım benim test tarihim 17 nisan eğer grbelik varsa arayıp randevu verecekler