- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.757
- 248
- Konu Sahibi Lady Isabella
-
Nasıl geçti sürecin? Sıkışıktın değilmi sonrasında tuvaletini nasıl yaptın kaç saat yattın neler önerdi doktorunBaktım canım vr çok mutlu oldum.inşallah hayırlı haberler alırım sizlerle birlikte
Insalllah sağlıklı, sıhhatli kavuşalım hepimiz bebislerimizeDur ben de izleyeyim neler yapılması gerekiyormus. Çünkü zamanın durduğu nokta bu galiba gecmiyoinşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorum Ayyy gelsin bebisler ya
Amin inşallah ben de bekleme telaşına girerimInşallah senin de güzel haberlerini alırızşansım adına söylüyorum herkesin süreci farklı olabilir doktorumun verdiği her ilacı zamanında ve aksatmadan içmeye özen gösterdim . Onun dışında normal beslendi. Ekstra birşey yapmadım. Özel bir beslenme yapmana gerek yok dedi doktorum. Transfer sonrasındayim şuan 2 gün oldu. Sadece bol bol dinleniyorum. Yine normal beslenme sürecine devam ediyorum. Hepsi bu.
Valla benim doktorumun bu süreçle ilgili çok özel bir programı yok. Çünkü sadece sağlıklı beslen yeter dedi. Transferden bi 10 dk sonra yatağıma aldılar ve hemen idrarimi yapmak istedim. Hemşireler ördek getirdi kalkmadan yaptım. Doktorum gelince sordum. Ben idrarimi yaptım bisey olur mu diye. Merak etme misket değil yuvarlanmaz dediAmin inşallah ben de bekleme telaşına girerimbana da extra birşey söylemediler sağlıklı akdeniz tipi beslen dedi.isteyen,uğraşan,bekleyen herkese dua ediyorum hayırlı haberler alalım
Hadi hayırlısı olsun canım inşallah hayırlısı ile pozitif olur bu kez umarımAdet olsum canım 3.günüm Muayeneden cıktım sanırım artık hazirliklara gecicez sonuclari istanbula yolladim haber bekliyorum acibadem de beni bu hemsire kadar yoran kimse olmadı ariyorum acmiyor yaziyorum donus yapicaz diyo yemin ederim onda ki hava prof da yok
Canım ilk gittiğimde direk rahim kalınlığına baktılar.gayet iyi dedi doktor.sonra elime 1 lt su verdiler.bunu yavaş yavai iç ve tuvalete sıkış dediler.iki sefer sıkışmış mıyım yada yeterli mi diye kontrol edip operasyon odasına aldılar.bebeklerimi koyarlarken gördüm.sonra hiç hareket ettirmeden yarım saat yatırdılar.sonrasında lavaboya gidip eve gidebilirsin dediler.17 nisan test günüm.hayırlısı olur inşallahNasıl geçti sürecin? Sıkışıktın değilmi sonrasında tuvaletini nasıl yaptın kaç saat yattın neler önerdi doktorun
Hayırlısı olsun bol bol dinlenCanım ilk gittiğimde direk rahim kalınlığına baktılar.gayet iyi dedi doktor.sonra elime 1 lt su verdiler.bunu yavaş yavai iç ve tuvalete sıkış dediler.iki sefer sıkışmış mıyım yada yeterli mi diye kontrol edip operasyon odasına aldılar.bebeklerimi koyarlarken gördüm.sonra hiç hareket ettirmeden yarım saat yatırdılar.sonrasında lavaboya gidip eve gidebilirsin dediler.17 nisan test günüm.hayırlısı olur inşallah
Hakkından hayırlısı canım sağolasın bilgilendirdiğin iicn :) kaset testlerde 8.günden itibaren çıkıyormus sanırımCanım ilk gittiğimde direk rahim kalınlığına baktılar.gayet iyi dedi doktor.sonra elime 1 lt su verdiler.bunu yavaş yavai iç ve tuvalete sıkış dediler.iki sefer sıkışmış mıyım yada yeterli mi diye kontrol edip operasyon odasına aldılar.bebeklerimi koyarlarken gördüm.sonra hiç hareket ettirmeden yarım saat yatırdılar.sonrasında lavaboya gidip eve gidebilirsin dediler.17 nisan test günüm.hayırlısı olur inşallah
Selam. Benim 7. Günüm. Tam 1 hafta önce transfer oldum. Hâlâ test namına hiçbir şey yapmadım. Artık o kadar bıkmışım ki tek çizgidenSelam kızlar nasıl gidiyor bekleme süreciniz? Var mı Belirtiler değişikler ?
Benim şuan transferden sonra 4.gunum, ilk iki gün kasıklarım ağrıdı hafifçe ama şuan 0 hissiyat
Bol bol dua ediyorum, dinleniyorum, günlük mutfak temizliğini, yemeğimi yapıyorum ev işi olarak .
Insallah tutar Rabbim nasip eder hepimize sağlıklı bir gebelik
Ayy o zaman denerim vallaHakkından hayırlısı canım sağolasın bilgilendirdiğin iicn :) kaset testlerde 8.günden itibaren çıkıyormus sanırım
Ayy canım allah senden razı olsun.inan varya korkmaya başlamıştım galiba tutmadı niye benim kasıklarım belim bacaklarım ağrıyor diye.ay şiödi nasıl rahatladım anlatamam.Selam. Benim 7. Günüm. Tam 1 hafta önce transfer oldum. Hâlâ test namına hiçbir şey yapmadım. Artık o kadar bıkmışım ki tek çizgiden
İlk 3 gün benim de kasık, bel ve bacak ağrılarım çok oluyordu, 4-5'te hiçbiri kalmadı. 6 ve 7'de de yani dün ve bugün de meme hassasiyeti başladı. Ve kasık ağrılarım hafiften yine geldi. Adetime de daha 1 hafta var. Hadi hayırlısı.
Canım benim 2. Günüm kasıklarımda beliöde bacaklarımda ağrım var.Onun dışında başka bir şey yok.bekliyorum ama zaman çok yavaş geçiyor sankiSelam kızlar nasıl gidiyor bekleme süreciniz? Var mı Belirtiler değişikler ?
Benim şuan transferden sonra 4.gunum, ilk iki gün kasıklarım ağrıdı hafifçe ama şuan 0 hissiyat
Bol bol dua ediyorum, dinleniyorum, günlük mutfak temizliğini, yemeğimi yapıyorum ev işi olarak .
Insallah tutar Rabbim nasip eder hepimize sağlıklı bir gebelik
Canım zaten bol bol dinleniyorum.rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahHayırlısı olsun bol bol dinlen
Maşallah inşallah positif çıkarSelam. Benim 7. Günüm. Tam 1 hafta önce transfer oldum. Hâlâ test namına hiçbir şey yapmadım. Artık o kadar bıkmışım ki tek çizgiden
İlk 3 gün benim de kasık, bel ve bacak ağrılarım çok oluyordu, 4-5'te hiçbiri kalmadı. 6 ve 7'de de yani dün ve bugün de meme hassasiyeti başladı. Ve kasık ağrılarım hafiften yine geldi. Adetime de daha 1 hafta var. Hadi hayırlısı.
Evet beklemek en zor olanı, aklımıza kötü düşünce getirmeden olumlu düşünelim her şey istediğimiz gibi olsun hayırlısıylaCanım benim 2. Günüm kasıklarımda beliöde bacaklarımda ağrım var.Onun dışında başka bir şey yok.bekliyorum ama zaman çok yavaş geçiyor sanki
Progestan iğne çok acıtıyor hatta sonrasındaki etki kendisinden daha zor ve uzun sürüyor, haklısın. Sana çok işe yarayan bir tavsiye vereyim. Öncelikle iğnenin içinde bulunan ilacın vücut ısına denk olması çok önemli. Üzerinde 25 derecenin altındaki oda sıcaklığında saklayın yazdığı için muhtemelen sen onu evin en serin odasında hatta belki de buzdolanının kapağında saklıyorsun (sakın buzdolanının içinde koyma, o kadar soğuk da onun için değil). Neyse bu yüzden vurulmak için çıkardığında ilaç soğuk oluyor o yüzden vücut ısın da sıcak olduğu için (yaklaşık 36 derece), iğne vücutta tepkime yapıyor. O yüzden çıkartın ilacı enjektöre çekmeden önce koltuğunun altında onu birkaç dakika ısıt. Ya da iki avucunun arasında.Benim de 2. Günüm bugün. Progestan iğnenin ağrısından başka hiçbir şey hissedemiyorumgünde 2 tane 10 gün ilk etapta allahım korku filmi gibi
Ah süper akşam hemen denicem, sağolsun komşum vuruyorProgestan iğne çok acıtıyor hatta sonrasındaki etki kendisinden daha zor ve uzun sürüyor, haklısın. Sana çok işe yarayan bir tavsiye vereyim. Öncelikle iğnenin içinde bulunan ilacın vücut ısına denk olması çok önemli. Üzerinde 25 derecenin altındaki oda sıcaklığında saklayın yazdığı için muhtemelen sen onu evin en serin odasında hatta belki de buzdolanının kapağında saklıyorsun (sakın buzdolanının içinde koyma, o kadar soğuk da onun için değil). Neyse bu yüzden vurulmak için çıkardığında ilaç soğuk oluyor o yüzden vücut ısın da sıcak olduğu için (yaklaşık 36 derece), iğne vücutta tepkime yapıyor. O yüzden çıkartın ilacı enjektöre çekmeden önce koltuğunun altında onu birkaç dakika ısıt. Ya da iki avucunun arasında.
Sonra da, yapan kişi aileden biriyse ne ala, değilse bunu hemşireye de tembihle, iğnenin içindeki yavaş yavaş enjekte etsin senin içine. Yani 1 dk. ya falan yaysın ki bunun etkisi çok önemli.
Bunları bir dene, bak gör eskisi kadar canını yakmayacak bu iğne. Sonucu sonra bana da yaz, olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?