How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Nisan'da tüp bebek transferi yaptıracaklar!!!Haydi birlikte bekleyelim..

Selam kızlar, diğer konuya yazmıştım ama burdanda yazmak istedim :)
Cumartesi günü 03/04 ilk transferim oldu, 3.gun embriyosu ve 1 tane transfer edildi.
Kaçı dondurulacak şuan bilmiyorum salı günü biyolojist arayıp haber verecek ...
14/04 tarihinde de kan tahlilim var inşallah tutar 🤲🤲

İlk tüp bebek deneyimi bizim için 🌿

Herhangi belirtim olursa mutlaka yazacağım 💛

Cumartesi günü 03/04 ilk transferim oldu, 3.gun embriyosu ve 1 tane transfer edildi.

Hadi bakalimm hayirli haberleriniz olsun insallah 🤲🥰

Canım şimdi transfer için yola çıktık.dualarınızı eksik etmeyin.15. Güne denk geliyor canım
Ayy çok heyecanlı canım ultrasona bakmayı unutma görüncek bebiş, rahime koyarken 😊😊
İnsallah tutunurlar poziitifi görürsün canım dualarım senınle 🤲🏻

Ben de bugun baslicaz diye gittim doktora, maalesef bir ay daha beklemeye karar verdi.. yumurtalarim saglikli ama hepsi boy boymus, igneler yuzunden bazilarini kullanamayabiliriz dedi, esim de ameliyat olcagi icin tek atimlin kursun var o yuzden seni de en iyi halinde alalim dedi 😢 yasmin verdi yumurtalarimin hepsi ayni boyda olsun diye bir ay kullancakmisim yani mayis ayina sarkti benim surec 🤷🏻‍♀️ Acelemiz yok ne yapalim bunda da vardir bir hayir🤲 Sizlerin guzel haberlerini almak bana daha cok moral vercek kizlar ❤🥰🤰🏼
Vardir bunda da bir hayır aynen. Geç olsun güç olmasın. Bi anda oldu bittiye gelmektense sağlam adımlarla ilerlemek en güzeli. Içıni ferah tut. Allah zorlastiriyosa guzellestiriyodur 🥰🥰😇

Benimle aynı gün transfer olmuşsun canım 🥰🥰 benim de 5. Gün tek embriyo transferi yapıldı. 2 yapılmıyo bana yarim rahimli olduğum için. 4 tane yine 5. Gün embriyom vardi dondurdum. Hakkımızda hayırlısı. Şuan bi belirtim yok erken daha ama hafif belimde ve kasigimda ağrı var o da çok değil 🤭

Benimle aynı gün transfer olmuşsun canım 🥰🥰 benim de 5. Gün tek embriyo transferi yapıldı. 2 yapılmıyo bana yarim rahimli olduğum için. 4 tane yine 5. Gün embriyom vardi dondurdum. Hakkımızda hayırlısı. Şuan bi belirtim yok erken daha ama hafif belimde ve kasigimda ağrı var o da çok değil 🤭
Hadi hayırlısı Mila 😊😊 ilk denemen mi ?
Kasık ağrısı iyi diyorlar hadi insallahhh

Ben de bir şeyler hissediyorum ama tam çözemedim daha nere olduğunu 😁
Haberdar edelim birbirimizi, kan tahlilin ne zaman ?

Hadi hayırlısı Mila 😊😊 ilk denemen mi ?
Kasık ağrısı iyi diyorlar hadi insallahhh

Ben de bir şeyler hissediyorum ama tam çözemedim daha nere olduğunu 😁
Haberdar edelim birbirimizi, kan tahlilin ne zaman ?
Evet canım ilk denemem. Hayırlısı ile. Evet kasik ağrısı iyi derler ama yine de çok umutlanmak istemiyorum 🤭🤭🤭

Belirtiler için çok erken ama ne bileyim ya en heyecanlı ve zor kısmı beklemekmis 😂😂 Tabi haberdar ederim. Sen de haber ver bana. Senin de mi ilk denemen 😇😇🥰

Merhaba herkese,1.5 yıllık tedavinin ardından (havuz ve rahim operasyonları) herşey yolunda giderse 17 nisan'a ilk transfer için tarih verdi doktorum.39 yaşındayım,5.gün tek embriyo.Tecrübeli arkadaşlar transfere hazırlanırken nelere dikkat ediyorsunuz :) hayırlısıyla güzel haberlerde buluşmak dileğiyle..

Merhaba benimde nisan ayında insallah transferim olacak ama mens olamadm bir türlü 21.gün lucrin 3.75 depot yapmistim bunu kullanan oldu mi aranızda adet gününü geciktiriyormus ama tek doz bunu yapar mı sizce yapmadigim kalmadi kekik çayı masaj ama olmuyor normalde hic gecikmezdi😶bana fikir verebilcek var mı
Ben kullandım canım iki üç gün gecikti ama oldu ben pilatese başlamıştım onu faydası oldu diye düşünüyorum bir de nar suyu içiyorum

Evet canım ilk denemem. Hayırlısı ile. Evet kasik ağrısı iyi derler ama yine de çok umutlanmak istemiyorum 🤭🤭🤭

Belirtiler için çok erken ama ne bileyim ya en heyecanlı ve zor kısmı beklemekmis 😂😂 Tabi haberdar ederim. Sen de haber ver bana. Senin de mi ilk denemen 😇😇🥰
Aynen bende öyle heyecanlanmim diyorum ama elde değil 😁 YouTube de Prof Ahmet Emin Mutlu'nun videolarını gordum tesadüfen, embriyo transferi sonrası evde ne yapılmalı onu anlatıyor, bir göz at istersen güzel önerileri var 😊
Benimde ilk denemem, kan tahlilin benden 1 gün sonra inşallah hayırlı sonuçlar elde ederiz hepimiz 💛

Merhaba herkese,1.5 yıllık tedavinin ardından (havuz ve rahim operasyonları) herşey yolunda giderse 17 nisan'a ilk transfer için tarih verdi doktorum.39 yaşındayım,5.gün tek embriyo.Tecrübeli arkadaşlar transfere hazırlanırken nelere dikkat ediyorsunuz :) hayırlısıyla güzel haberlerde buluşmak dileğiyle..
Insallah her şey olumlu gelisir 🤲😊 benim ilk deneyimim tecrübeli arkadaşlar mutlaka yazarlar

Adet olsum canım 3.günüm Muayeneden cıktım sanırım artık hazirliklara gecicez sonuclari istanbula yolladim haber bekliyorum acibadem de beni bu hemsire kadar yoran kimse olmadı ariyorum acmiyor yaziyorum donus yapicaz diyo yemin ederim onda ki hava prof da yok😂
Ben kullandım canım iki üç gün gecikti ama oldu ben pilatese başlamıştım onu faydası oldu diye düşünüyorum bir de nar suyu içiyorum

Aynen bende öyle heyecanlanmim diyorum ama elde değil 😁 YouTube de Prof Ahmet Emin Mutlu'nun videolarını gordum tesadüfen, embriyo transferi sonrası evde ne yapılmalı onu anlatıyor, bir göz at istersen güzel önerileri var 😊
Benimde ilk denemem, kan tahlilin benden 1 gün sonra inşallah hayırlı sonuçlar elde ederiz hepimiz 💛
Dur ben de izleyeyim neler yapılması gerekiyormus. Çünkü zamanın durduğu nokta bu galiba gecmiyo 😂😂😂 inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorum Ayyy gelsin bebisler ya 🥰🥰🥰

Inşallah senin de güzel haberlerini alırız 😇 şansım adına söylüyorum herkesin süreci farklı olabilir 😊😊 doktorumun verdiği her ilacı zamanında ve aksatmadan içmeye özen gösterdim . Onun dışında normal beslendi. Ekstra birşey yapmadım. Özel bir beslenme yapmana gerek yok dedi doktorum. Transfer sonrasındayim şuan 2 gün oldu. Sadece bol bol dinleniyorum. Yine normal beslenme sürecine devam ediyorum. Hepsi bu. 🥰🥰

Back