How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Nisan'da tüp bebek transferi yaptıracaklar!!!Haydi birlikte bekleyelim..

Canımm hayırlı olsunnn😍 dondurulmus olacaktı dimi öyle hatırlıyorum. Süreçlerin nasıl oldu bu ay bahsedermisin biraz 😊
Evet canım dondurulmuş 5. Gün embriyosu olacak bu ay adetle beraber sabah akşam öğlen estrofemle başladık sonraki kontrolde sabah akşam öğlen 2şer estrofem bi antibiyotik ve climara forte bant verdi en son cumartesi kontrolüm vardı canım endometrium 10 olmuştu estrofem aynı devam günde 1 progestan iğne oksapar iğne günde 2 progestan fitil 1 prednol ve 2 monodoks kullandım birde diafol zaten hep kullanıyordum birde 3 günde 1 climara bandı değiştiriyorum

Ben de aynı durumdayım. İlk 3 gün rapor almıştım, sonra hafta sonu girdi araya, 6. gün pazartesiydi işe döndüm. O haftayı da raporlu geçiremem, evde zaman geçmek bilmez dedim. Hakikaten de öyle oldu, ne ara 7 gün bitti şaşırdım. Kaldı 4 gün, pazar günü teste gideceğim. Hadi inşallah. 🤗
Merhaba tüp bebekten sonra çalıştım yazmışsınız doktor isteğe bağlı rapor veriyor mu benim işim masa başı değil ve çok yorucu zorlayıcı kesinlikle rapor almalıyım ama nasıl alcam bilmiyorum

Evet canım dondurulmuş 5. Gün embriyosu olacak bu ay adetle beraber sabah akşam öğlen estrofemle başladık sonraki kontrolde sabah akşam öğlen 2şer estrofem bi antibiyotik ve climara forte bant verdi en son cumartesi kontrolüm vardı canım endometrium 10 olmuştu estrofem aynı devam günde 1 progestan iğne oksapar iğne günde 2 progestan fitil 1 prednol ve 2 monodoks kullandım birde diafol zaten hep kullanıyordum birde 3 günde 1 climara bandı değiştiriyorum
Bunları ne için kullanıyorsun acaba canım ben daha yolun başındayım bana gonal f verdi pazartesi yumurta ölçümüne çağırdı

Merhaba tüp bebekten sonra çalıştım yazmışsınız doktor isteğe bağlı rapor veriyor mu benim işim masa başı değil ve çok yorucu zorlayıcı kesinlikle rapor almalıyım ama nasıl alcam bilmiyorum
Veriyor eğer sen istersen aile hekimliğinde al SSK anlasmali değilse kliniğin yada kadın doğum Dr a gidip anlat onlar yazsinlar

Bunları ne için kullanıyorsun acaba canım ben daha yolun başındayım bana gonal f verdi pazartesi yumurta ölçümüne çağırdı
Daha sonra transfer aşamalarında senin öncelikle yumurtalarin toplanicak hayırlısıyla sonra bunlara da başlıyorsun rahim duvarı kalınlaştırma progestan hepsi embriyo için gerek ki❤️🙏güzel sonuçlarla gel merkezin neresi

Daha sonra transfer aşamalarında senin öncelikle yumurtalarin toplanicak hayırlısıyla sonra bunlara da başlıyorsun rahim duvarı kalınlaştırma progestan hepsi embriyo için gerek ki❤️🙏güzel sonuçlarla gel merkezin neresi
Konya novafertil canim bu ilaçlarda çok pahalı mı acaba

Konya novafertil canim bu ilaçlarda çok pahalı mı acaba
Bazılarını reçete ettirebiliyorsun sağlık ocağında da mesela estrofem gibi almadan önce sor biraz fazla kullanıyoruz biz dozunu yüksek yazıp 2 3 kutu alırsın bazılarını karşılamiyor malesef ilaclari almadan eczaneye de sorabilirsin onlar söylüyor kan sulandirici yi felan yazdırdım mesela ben oksapar i ama dediğim gibi sana verilen reçeteyi göster söylerler ona göre recetelendir

Anladım kuzum çok sağol bilgi verdiğin için ben de mayısta transfer olacağım nisan adetimle başlayacağım bu ilaçlara inşaallah tutunur bebişin sana sıkı sıkı 😍😘

Back