How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Nisan'da tüp bebek transferi yaptıracaklar!!!Haydi birlikte bekleyelim..

Merhaba kızlar
5 Nisanda 4.negatifimi de aldım. Doktorum beklemek istemiyor 3 dondurulmuş kaldı bu ay ki regl ile 5.denemeyi yapacağız herkese bol şans diliyorum 🙏
Hadi hayırlısı, maşallah beklemeyip hemen deneme yapması da çok güzel 😌 Rabbim hayırlısını versin umudumuzu kaybetmek yok 💪

Valla benim doktorumun bu süreçle ilgili çok özel bir programı yok. Çünkü sadece sağlıklı beslen yeter dedi. Transferden bi 10 dk sonra yatağıma aldılar ve hemen idrarimi yapmak istedim. Hemşireler ördek getirdi kalkmadan yaptım. Doktorum gelince sordum. Ben idrarimi yaptım bisey olur mu diye. Merak etme misket değil yuvarlanmaz dedi 😂😂😂 en son cikarken de sen kendini koru ama rabbim verecekse takla atsan da veriri dedi. O saatten beri icim çok rahat. Sonuçta elimizden geleni yaptık. Tedbiri aldık taktir onun. O yüzden kendini kasmadan bekle stres sadece yOruyo 😊😊😇
ay inşallah drnuz çok güzel konuşmuş gerçekrten :)

Merhaba kızlar
5 Nisanda 4.negatifimi de aldım. Doktorum beklemek istemiyor 3 dondurulmuş kaldı bu ay ki regl ile 5.denemeyi yapacağız herkese bol şans diliyorum 🙏
bol şans canım beklemek istemiyorsa vardır bbir bildiği herşey gönlünce olsun inşallah

ay inşallah drnuz çok güzel konuşmuş gerçekrten :)
Kesinlikle. Bu süreçte Dr. Çok önemli bir etken. Evet tabiki işini yapiyo ama diğer taraftan da psikolojik olarak destek veriyo. Transferin 4. Gunundeyim. Zaman gecmek bilmiyo valla. Hic böyle heyecanlı olacağımı tahmin etmezdim 😂😂

Selam kızlar nasıl gidiyor bekleme süreciniz? Var mı Belirtiler değişikler ?
Benim şuan transferden sonra 4.gunum, ilk iki gün kasıklarım ağrıdı hafifçe ama şuan 0 hissiyat 😁
Bol bol dua ediyorum, dinleniyorum, günlük mutfak temizliğini, yemeğimi yapıyorum ev işi olarak .
Insallah tutar Rabbim nasip eder hepimize sağlıklı bir gebelik 💛
Canım benim biz aynı gün transfer olmuştuk 🥰🥰🥰 Benim de ilk 2 gün kasik bel ağrısı oldu. Ara ara oluyo şimdi ama öyle belirgin değil. Belim agriyo ama artık yatmaktan mıdır başka birseyden mi anlamadım 🤷‍♀️😂😂 Ben de ara ara kalkıyorum. Kendimi yormadan hareket ediyorum. Bugün yürüyüş yaptım kısa mesafeli. Hayırlısı olsun ya inşallah tutar minikler. 🙏🙏😇😇 bekleyelim bakalım

Kesinlikle. Bu süreçte Dr. Çok önemli bir etken. Evet tabiki işini yapiyo ama diğer taraftan da psikolojik olarak destek veriyo. Transferin 4. Gunundeyim. Zaman gecmek bilmiyo valla. Hic böyle heyecanlı olacağımı tahmin etmezdim 😂😂
ay heycanlı olmaz mı ya inşallah sonu mutlu olsun bebiş olsunn mutluluk çarpı 2 olsun :)

Canım benim biz aynı gün transfer olmuştuk 🥰🥰🥰 Benim de ilk 2 gün kasik bel ağrısı oldu. Ara ara oluyo şimdi ama öyle belirgin değil. Belim agriyo ama artık yatmaktan mıdır başka birseyden mi anlamadım 🤷‍♀️😂😂 Ben de ara ara kalkıyorum. Kendimi yormadan hareket ediyorum. Bugün yürüyüş yaptım kısa mesafeli. Hayırlısı olsun ya inşallah tutar minikler. 🙏🙏😇😇 bekleyelim bakalım
Milaa aklımdaydın canım benim 😊 bi önceki mesajında seninde söylediğin gibi zaman geçmek bilmiyor hakikatten heyecanlı bekleyiş, galiba gerçekten en zoru bu bekleme sureci🤦‍♀️😁 gün içerisinde evin içinde dolanıp biraz iş yaptım ara ara yattım bende 🤷🏻‍♀️

Milaa aklımdaydın canım benim 😊 bi önceki mesajında seninde söylediğin gibi zaman geçmek bilmiyor hakikatten heyecanlı bekleyiş, galiba gerçekten en zoru bu bekleme sureci🤦‍♀️😁 gün içerisinde evin içinde dolanıp biraz iş yaptım ara ara yattım bende 🤷🏻‍♀️
Ayyy canım ya 😍 sonu güzel olsun inşallah. O kadar bekledik napalim biraz daha sabırlı olmaya çalışalım bakalım. Kafamızı meşgul edecek şeyler bulmak lazım 😂😂😂 yoksa saate bakıyorum hep aynı yerde 😂😂🤭🤭🤭

Progestan iğne çok acıtıyor hatta sonrasındaki etki kendisinden daha zor ve uzun sürüyor, haklısın. Sana çok işe yarayan bir tavsiye vereyim. Öncelikle iğnenin içinde bulunan ilacın vücut ısına denk olması çok önemli. Üzerinde 25 derecenin altındaki oda sıcaklığında saklayın yazdığı için muhtemelen sen onu evin en serin odasında hatta belki de buzdolanının kapağında saklıyorsun (sakın buzdolanının içinde koyma, o kadar soğuk da onun için değil). Neyse bu yüzden vurulmak için çıkardığında ilaç soğuk oluyor o yüzden vücut ısın da sıcak olduğu için (yaklaşık 36 derece), iğne vücutta tepkime yapıyor. O yüzden çıkartın ilacı enjektöre çekmeden önce koltuğunun altında onu birkaç dakika ısıt. Ya da iki avucunun arasında.

Sonra da, yapan kişi aileden biriyse ne ala, değilse bunu hemşireye de tembihle, iğnenin içindeki yavaş yavaş enjekte etsin senin içine. Yani 1 dk. ya falan yaysın ki bunun etkisi çok önemli.

Bunları bir dene, bak gör eskisi kadar canını yakmayacak bu iğne. Sonucu sonra bana da yaz, olur mu? ☺️
Sağol valla ben bile faydalandım bu bilgiden 😂 oksapar inanılmaz acıtıyor soğuk olmamasına rağmen efsane yakıyor. bazı iğneler maalesef böyle

Ben de aynı durumdayım. İlk 3 gün rapor almıştım, sonra hafta sonu girdi araya, 6. gün pazartesiydi işe döndüm. O haftayı da raporlu geçiremem, evde zaman geçmek bilmez dedim. Hakikaten de öyle oldu, ne ara 7 gün bitti şaşırdım. Kaldı 4 gün, pazar günü teste gideceğim. Hadi inşallah. 🤗

Ben de aynı durumdayım. İlk 3 gün rapor almıştım, sonra hafta sonu girdi araya, 6. gün pazartesiydi işe döndüm. O haftayı da raporlu geçiremem, evde zaman geçmek bilmez dedim. Hakikaten de öyle oldu, ne ara 7 gün bitti şaşırdım. Kaldı 4 gün, pazar günü teste gideceğim. Hadi inşallah. 🤗
Sanirim hem kullandığımız ilaçlar hem de döngünün yakın olması da etkiliyo. Ama en iyisini yapmışsın çalışmaya başlayarak. Ben bi süre dinlenmeye karar vermiştim ve evdeyim. Eşim de yanımda değil görevde. Yalnız atlatmak olduğum için de galiba gecmiyo zaman ama sonu güzel olsun hepimizin 🥰🥰🥰 Inşallah hayırlı haberlerle gelip mutlu edersin. Mutlaka yaz. Hadi çok heyecanlı güzel haberler olsun yaaa 🥰🥰🥰🥰😍😍

Back