• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan'da tüp bebek transferi yaptıracaklar!!!Haydi birlikte bekleyelim..

Değer felan yoktu yani şöyle genetik bı rahatsızlıktan idrar ile atıyor spermi o yüzden ameliyat ile alındı ama öncesinde bitkisel ilaç verdi Dr bende sorun yok 20 yumurta oldu 5 embriyo i iyiydi ikisini transfer edip ucunu dondurmustuk
Maşaallah canım. Hayırlısıyla bunlar da tutar inşaallah ikiz hep hayalimdir benim de bakalim inşaallah nasip olur bana da

Kızlar Merhaba. Gezerken gezerken yeni yapılan yazışmaları görünce bir mutlu oldum anlatamam. 🤗 çünkü insanın başına gelene kadar bir-tek kendi sanıyo. Ama o kadar çok kader arkadaşımız varki. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. Benim transferim dün gerçekleşti. Benim sorunum yarim uterus yani yani yarim rahimli olmamdan kaynaklı. Ilk denemem ve 5. Gun tek embriyo transfer edildi. Buraya kadar olan surecimi anlatmak isterimki neler yapıyoruz bilmeyenlere yol olsun 😇 7 yıllık evliyim. Bu zamana kadar herhangi bir gebelik olmadi. Ilk tedaviye kibrista başladım. Saçma sapan prosedürle ilerledik. Doktorum ilk olarak histereskopi yaptı. Aradan zaman geçti laparaskopi yapalım dedi. Onu da yaptık. Catlatma iğnesiyle devam edelim dedi sonuç yok 😏 derken araya pandemi girdi klinikler kapandı. Vardır bi hayır dedim beklemeye devam. Bu arada da sürekli takip ettiğim doktor var aklım onda. Sürekli içimden geçen hep o doktor. Derken derken zaman geçti bu arada tedaviye devam edemedik. Birgün hiç hesapta yokken turkiyeye gelmek zorunda kaldık eşimin görevinden dolayı. O gitti göreve ben kaldım istanbulda. Hazır dedim gelmişken aklimdaki doktorla görüşeyim. Randevu aldim gittim reglimin 3. Günüydü. Hemen hemen başlayalım dedi. Başladık ilaçlar iğneler tabi bu arada kibrista olduğum ameliyata baktı. Sana orda bi işlem yapılmamış boşuna ameliyat olmuşsun dedi. Tabi ben o arada şok. Çektiğim eziyete mi yanayım. Harcadığım paraya mi yanayım. Vardır bi hayır dedim devam ettik. Yarim rahimli olduğum için rahim genişletme ameliyatı yapcaz dedi. Histeroskopi ile rahimde yar açtı. Laparoskopi ile sol tüpümü aldı. ( sıvı birikmiş ve embriyo tutarsa içindeki sıvızehirler dedi) ne diyosa yaptık. Ameliyattan önce opu oldum. 6 si dollendi 5 tanesi de 5. Güne geldi. Ameliyattan sonra ilaçlar devam etti ve rahim dinlendirildi. En son 3 Nisan dedi doktorum transfer hadi bakalım dedi. Dün sabah Özel Ulus Live gittim. Idrara sıkışık ol dedi. Ic ic abarttım tabi. Ilk olduğu için de korku stres heyecan mahvoldum 😂 sıra bana gelene kadar altima kaçırcam sandım 🤭🤭🤭 hemşireye söyledim. Bir pet bardak verdi bir bardak ise dedi demesi kolay tabi 😂😂😂 ne denirse yaptım derken sıra bana geldi. Doktorum asistanı hemşiresi embriyologlar etrafındalar. O transfer anında hiç ağrı sizi acı hissetmedim. Hem idrar sıkışıklığı hem de o minik şeyin transfer olması süreci anlayamadım. Embriyom transfer edildi ve daha ekrana bakarken yuvarlanıp yerini buldu inşallah hala da ordadır yavrum 😍😍😍 15 dk sonra yatağıma aldılar. O kadar sıkışmıştimki dayanamadim hemşire hemen ordek getirdi rahatladim şükür 🙏🙏 1 saat yatistan sonra eve geldim. Dün hep yattım. Bugün de ara ara yürürüm yattım. Henüz duş almadım. Sonrasi ne olacak bilmiyorum. 15 nisan test günü. Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın. Uzun yazdım. Belki birine ihtiyaç olur
inşallah güzel sonuçlar almak nasip olsun :KK200:

Merhaba herkese...Ben de 5.ve son denememi yaptik subat ayında...2 adet.blast donduruldu histeroskopi vs oldum ve cumartesi günü tranaferim yapılacak...insallah tutunur saglikla yoksa da bu defteri kapatacağım artik..yaşım 38 be amh.0.5 idi 2 yumurta cikiyor zaten daha da maddi manevi gücüm kalmadı.. hayirlisi

Merhaba herkese...Ben de 5.ve son denememi yaptik subat ayında...2 adet.blast donduruldu histeroskopi vs oldum ve cumartesi günü tranaferim yapılacak...insallah tutunur saglikla yoksa da bu defteri kapatacağım artik..yaşım 38 be amh.0.5 idi 2 yumurta cikiyor zaten daha da maddi manevi gücüm kalmadı.. hayirlisi
inşallah canım benim hakkında hayırlısı olsun :KK200: :emir_bebek:

Ben de bugun baslicaz diye gittim doktora, maalesef bir ay daha beklemeye karar verdi.. yumurtalarim saglikli ama hepsi boy boymus, igneler yuzunden bazilarini kullanamayabiliriz dedi, esim de ameliyat olcagi icin tek atimlin kursun var o yuzden seni de en iyi halinde alalim dedi 😢 yasmin verdi yumurtalarimin hepsi ayni boyda olsun diye bir ay kullancakmisim yani mayis ayina sarkti benim surec 🤷🏻‍♀️ Acelemiz yok ne yapalim bunda da vardir bir hayir🤲 Sizlerin guzel haberlerini almak bana daha cok moral vercek kizlar ❤🥰🤰🏼

Back