• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan NİŞANDA kız tarafı erkeğe bişey takar mı? takarsa ne takar?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

EbOn2010

Kuş Yuvası Gibi Ev Döşeği
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
1.671
118
173
Edirne
ben saat düşünüyorum açıkcası başka da birşey olmaz heralde.
saat de sırf takmak için değilde ne bilim nezaket gereği gibi düşünüyorum.

canım benımde nısanım bı ay sonra babam saat takıcak damada kardesımde bı tane cumhurıyet altını takar. bıde babam bana ıncı set takıcak. yanı genelde saat ve altın takılır bızım burda

canım benimde ocakta nişanım var biz nişanlıma saat takıcağız annemde cumhuriyet altını takacak

teşekkür ediyorum kızlar biz evde yapcaz aile arasında küçük bir nişan.
saat mantıklı haklısınız.
peki annemin babamın bana bişey takmasına gerek var mı? nişanda bizde takılmaz sanırım.

benim nişanım geçen hafta oldu.bizde nişanda erkeğe bişey takılmaz.
saatide düğünde takarız.o yüzden bişey takmadık nişanlıma.

teşekkür ediyorum kızlar biz evde yapcaz aile arasında küçük bir nişan.
saat mantıklı haklısınız.
peki annemin babamın bana bişey takmasına gerek var mı? nişanda bizde takılmaz sanırım.

annenin babanın sana bişey takması gerekmez canım düğünde takarlar masrafa gerek yok :)

ahh kızlar çok teşekkür ediyorum bu foruma bayılıyorum.
PEKİ ŞİMDİ SÖYLEYİN BAKALIM SAAT TAKANLAR
SAAT METAL Mİ DERİ KORDONLU MU OLMALI.
VE ORTALAMA NE KADARLIK BİŞEY OLMALI
TAVSİYE EDECEĞİNİZ BİR MARKA VAR MI?

ben nişanlımı götürdüm onun beğendiğini aldık.deri kılıf daha şık ve zarif görünüyor.pazarlıkla 200 tl ye aldık ama markasını hatırlayamıyorum :S

canım biz metal kaplama spor klasik arası bi saat düşünüyorum casio dan istio sözlüm ordan bakıcaz

bizde esime saat almistik. 350 TL civari biseydi fiyati ama markasini hatirlamiyorum, kendi secmisti metal kordonlu
dügündede
%7BC41700CD-FC04-437B-B47E-8756F3050456%7D_urun_buyuk_resim.jpg

buna benzer deri/altin bi bileklik takmistik.
esimin ki daha sade. normal altin bileklikler cok demode bu daha sportif, günlük takabilir diye.

Son düzenleme:
vaayy neler varmış, haberimiz yok.
kızlar sevgilim bana ilk sevgililer günümüzde espritin saatini almıştı 250 tl değerinde.
dolayısıyla benim onun altında kalmamak gerek 500 tl lik bişey düşünüyorum bende.
bana da deri kordon daha şık geliyor, metal kordonlu saati var nasıl olsa.
DERİ KORDON HOŞ OLMAZ MI HAKKATEN ?

vaayy neler varmış, haberimiz yok.
kızlar sevgilim bana ilk sevgililer günümüzde espritin saatini almıştı 250 tl değerinde.
dolayısıyla benim onun altında kalmamak gerek 500 tl lik bişey düşünüyorum bende.
bana da deri kordon daha şık geliyor, metal kordonlu saati var nasıl olsa.
DERİ KORDON HOŞ OLMAZ MI HAKKATEN ?

zevk meselesi canım :) deri kordonlu almaya gidersiniz metal alırsınız :)hangisi içinize sinerse onu alın bnce şartlamayın kendinizi benim sözlümde deri kordon istio ben ise tam tersi yarın bakıcaz saatlere bakalım hangimizinki alınacak :)

Biz nişanda saat takıcaz inşallah sevdiceğime :69: onlar da set takacaklarmış ben gerçi altın takmam ama platin bişeyler alırız artık:)

benimde nişanım olacak büyük ihtimalle.
gerçi biz daha isteme aşamalarındayız.
fakat olursa inşallah bende saat takmayı düşünüyorum.bizlerde de takılmaz pek adet değildir ama ben boş istemiyorum.
mutlaka 200-300 çok abartılı olmadan bi saat istiyorum.
deri kordonlu güzeldir ama sanki ogün daha mı klasik birşey takılması icap eder bilemem.

ayrıca ailenizin size takması durumunuz iyise takarlar.
benim ailem takar büyük ihtimal bilezik yerine bileklik istiyorum bu senenin şöyle modalarından.
nasıl olsa karşı taraf bilezik takıcak yani..

Back