• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan NİŞANDA kız tarafı erkeğe bişey takar mı? takarsa ne takar?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
benimde ocakta nişanım olacak, bende saat alıcam ailemde bir bileklik takacak o kadar, saati deri kordon kullanıyor beyimiz çelik sevmiyormuş şuan kullandığı saati bana göre çok pahalı olmasına rağmen ben seiko almayı düşünüyorum internetten arattırabilirsin beğendiğim modelleri aşağıya yazıyorum
SNP036P bunu çok beğenmiştim ama bütçem yetmez :) 2.300 civarı fiyatı
SNDA93P bunu alıcam ben galiba fiyatı daha uygun sade ve şık gibi geldi ama kahverengi kordonu olur mu ki acaba, kullandığı siyah zaten bu da değişik olsun bu da 600 civarı

nişanda kız tarafı erkeğe tabiki bir şeyler takar canım. benimde nişanım 2012 haziranda olacak. Geleneksel olarak herkes gibi bizde saat takacağız birde tam altın takarız. Bileklik vs olabilir ama benim nişanlım yüzük ve saat hariç hiç bir takıdan hoşlanmadığı ve takmadığı için en güzeli altın takmak..

Bileklik derken bana takacakları takı olarak söyledim, kız tarafı erkeğe bir saat bir de kızlarına bileklik takacaklar bu kadar yani :69:

kızlar deri saatler daha güzel ve spor duruyor ama kordunu kırılıp kuruyabiliyor o yüzden çelik ya da seramik kordonlu tercih edin bence. ayıptır söylemesi benim kendi saatim aslında erkek modeli :D fosil kullanıyorum deri kayışlıda kullandım fosilde ama sürekli kullandığım delikten itibaren katlandı yırtıldı gibi bi şey oldu :s
nişanda kız tarafı fazla bir şey takmaz erkek tarafı kıza 3-4 bilezik ve altın setini takabilir ve düğünde de inci set alırlar böylece bir altın bir inci set hem nişan hem düğünde kullanılmış olur. setiniz nişan sonuna doğru takılacağı için bunu yine kınanızda kullanırsınız. e bu durumda da erkeğe nişanda kol düğmesi, saat gibi şeyler almak farz olur :)

Back