Gebeliğe Hazırlık Nisanda hamile kalmak isteyenler toplanın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lavaboya normalde de fazla gidiyorum fazla su içtiğim için göğüs hassasiyeti var ağrı yok adet olcam diye hazırladım kendimi
Hımm hayırlısı olsun normalde derler ki 20 dkya bi hatta gece uykuda bile uyandırırmış ama bu belki bir aylık olduktan sonra olur belki

Bugünü saymazsak 5 gun kaldi banada. Bakalim hayırlısı

Adetime 10 gun var adet sancisi gibi sancim oluyo hamilelik belirtisi olabilir mi yasayan var mi kizlar

Adetime 10 gun var adet sancisi gibi sancim oluyo hamilelik belirtisi olabilir mi yasayan var mi kizlar
o kasar garipki bende hep yaşadım böyle şeyler, normalde adetime 1 hafta kala fln olrdu. Özellikle bu ay adetten diger adete kadar bel , gögüs , kasık agrısı hep oldu hatta hamilemiyim diye de düşündm ama maalesefff regl oldm. Umarım sen hamilesindirrr

Bir günüm geçiyor.bu sabah uyanır uyanmaz test yaptım.. Uykulu gözle önce baktım bişey yok.. Sonra biraz gözüm açıldı.baktım belli belirsiz bir çizgi çıktı kızlar.. Ama aşırı silik bi çizgi.. Şu aj hala beklemedeyim . Karnımda hafif hafif batma oluyo.. Acilde gebelik testi yapılıyosa akşama dogru gidicem.. İnşallah güzel haberler alırım ... Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Olsun hayirlisi herseyin

Hep birlikte güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…