Gebeliğe Hazırlık Nisanda hamile kalmak isteyenler toplanın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten adet gibiymiş daha doğrusu adet olacakmışsın gibi devam edermişsin ama bi bakmışsın adet Yok bebek var umarım öyledir canım bak ne diycm sabah uyandığında ağzında değişik Demir tadında bi tat oluyo mu ve sürekli lavaboya gitmek istiyomusun hiç olmıyosa en büyük belirti lavabodur bunu tutamadığımız için :KK55: uçarız gitmek için
fazla su içtiğim için fazla gidiyorum zaten anlaşılmaz ki sadece rengi koyulaştı ve kötü kokuyor

Merhaba kızlar benim bat 13 Nisan hepimiz için hayırlısı olur inş. Denemelerde 2. Ayım her sun saat başı aklıma geliyor. Geçen ay 2 günde bir gebelik testi yaptım bu ay kendimi tutuyorum. Benim gibi çıldırma noktasına gelen var mı düşünmeden duramıyorum maalesef :110:
allah seni inandırsın bende aynı durumdayım . bukadar sabırsızlık hiç iyi değil valla kendımı tanıyamıyorum.benımde bat 13 nisan . 3 gündür bel ağrısından duramıyorum. kendı nkendıme abartma kızım ne hamilelik belirtisi bu kadar erkenden diyorum ve ötelemeye çalışıyorum test yapmayı zaten yapsakta şuan doğru çıkmaz. en az 5 gün öncesini beklememiz lazım

Dayan sen tatlım kafanı başka şeylere ver zaten adetin gelmediği gündem sonra bi kaç belirti başlarmış hissedeceğin şekilde bünyeden bünyeye değişiyor tabi olsun bekle bakalım :)) bizimle ilgilen sen bebiş gelene kdr :)

Siteye bağımlı oldum zaten inşallah herkese sağlık Bebişler nasip olur

allah seni inandırsın bende aynı durumdayım . bukadar sabırsızlık hiç iyi değil valla kendımı tanıyamıyorum.benımde bat 13 nisan . 3 gündür bel ağrısından duramıyorum. kendı nkendıme abartma kızım ne hamilelik belirtisi bu kadar erkenden diyorum ve ötelemeye çalışıyorum test yapmayı zaten yapsakta şuan doğru çıkmaz. en az 5 gün öncesini beklememiz lazım

Kız geçen ay baya bildiğin hamile gibi hissettim nasıl bir psikolojiye büründüysem bu ay yine sabırlıyım beraber bekleyelim Bat aynı tarih benim de

Kız geçen ay baya bildiğin hamile gibi hissettim nasıl bir psikolojiye büründüysem bu ay yine sabırlıyım beraber bekleyelim Bat aynı tarih benim de
ya bende hamilelik denemesınde ilk ayımdayım .heralde bende senın ilk ayın gibi kendı kendıme hamilelik senaryoları üretiyorum. ama cidden belim ağrıyor :) inşallah ikimizde hamileyizdir . son 9 gün . ben zaten bir hafta kala erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum sanki daha fazla bekleymıcem:)

ya bende hamilelik denemesınde ilk ayımdayım .heralde bende senın ilk ayın gibi kendı kendıme hamilelik senaryoları üretiyorum. ama cidden belim ağrıyor :) inşallah ikimizde hamileyizdir . son 9 gün . ben zaten bir hafta kala erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum sanki daha fazla bekleymıcem:)
Bize de haber verin kızlar :) bu arada hangi günleri değerlendirdiniz

Bize de haber verin kızlar :) bu arada hangi günleri değerlendirdiniz
ben adetım bittikten sonra iki günde bir ilişki yaşadım. ama martın 29 u ya da30 u yumurtlamam diye hesapladım .tabi kesın olmaz . şuan geri sayım yapıyorum .inş güzel haberi burdan paylaşırım. allah herkese sağlıklı bebek nasip etsın

İnşallah canım benim de 2. ayım ben ilk ay bel ağrısını kaşık ağrısını 2 hafta çektim erken gebelik testleri pek faydalı değilmiş boşuna para vermeyin diye yazmış bi çok kişi bileğin olsun canım. Son 9 gün ama günler de geçmiyor yahu

İnşallah canım benim de 2. ayım ben ilk ay bel ağrısını kaşık ağrısını 2 hafta çektim erken gebelik testleri pek faydalı değilmiş boşuna para vermeyin diye yazmış bi çok kişi bileğin olsun canım. Son 9 gün ama günler de geçmiyor yahu
sorma ya gerçekten geçmiyor :( bi erken gebelik testi var onunla öğrenen çok kişi okudum . sen adet gününü mü bekliceksın.test için

Back