Gebeliğe Hazırlık Nisanda hamile kalmak isteyenler toplanın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhabalar ben bugün kan verdim ama tahlil sonuçlarını göremedim sitede şu yazıyor ‘ Henüz onaylanmayan 1 adet tetkik mevcut’ bunun anlamı nedir meraktan çatlıycamm
Bende sana yazacaktım test wersin mi diye bende senin kadar merak ettim laboratuvar onayı olmadığı için öyle yazmıştır bencede hayırlısı olsun inşallahh ☺️

Amşn inşallah canım normalde 3-4 gibi açıklanır hep şansıma mıdır nedir sabırsızım ya o yüzden oluyor hep
Aman inşallah wardır da geç öğrenirsin boşwer dua ettim sanada namazımda inşallah wardır canm benim allah hayırlısını nasip etsin isteyen herkese ☺️

Benim yumurtlamam geç oldu o yüzden bi 18 Nisan beklicem geç olduğu için 20 Nisan galiba bat. Şuan belirti olarak adet olacakmışım gibi kaSıklarımı biri sıkıyo bırakıo sanki ve gece yatağa girdiğimde bi zaman geçiyo belim sanki elektrik almış gibi anlık bi şok alıyorum sanki. akıntım beyaz inşallah güzel haberler gelir ama umudum yok gibi böyle belirtiler olunca bi taraftan istiyorum diyodm ama daha kötüymüş ben mide bulantısına razıyım oda yok bu arada sivilcelerim oldu genelde adete 1 hafta kala bi tane net bi şekilde çıkardı şimdi 2 tane belli diğerleri küçük küçük akne gibi hayırlısı olsun bakalım

Benim yumurtlamam geç oldu o yüzden bi 18 Nisan beklicem geç olduğu için 20 Nisan galiba bat. Şuan belirti olarak adet olacakmışım gibi kaSıklarımı biri sıkıyo bırakıo sanki ve gece yatağa girdiğimde bi zaman geçiyo belim sanki elektrik almış gibi anlık bi şok alıyorum sanki. akıntım beyaz inşallah güzel haberler gelir ama umudum yok gibi böyle belirtiler olunca bi taraftan istiyorum diyodm ama daha kötüymüş ben mide bulantısına razıyım oda yok bu arada sivilcelerim oldu genelde adete 1 hafta kala bi tane net bi şekilde çıkardı şimdi 2 tane belli diğerleri küçük küçük akne gibi hayırlısı olsun bakalım
Cok zor ama belirtilere takilmamak en iyisi. Ne zaman vucudunu dinlemeyi birakip rahatliyorsun o zmn geliyor bebis.

günaydınlar bata son 6, belirtiler ne alemde benim bugün maşallah hiç bi sıkıntım yok dün gece yatarken iğne gibi batma dışında..titretti resmen ne bacak ağrısı ne sırt ağrısı bir de ağız kuruluğu var gibi..

günaydınlar bata son 6, belirtiler ne alemde benim bugün maşallah hiç bi sıkıntım yok dün gece yatarken iğne gibi batma dışında..titretti resmen ne bacak ağrısı ne sırt ağrısı bir de ağız kuruluğu var gibi..

maşallah maşallah sıkıntı olmasın inşallah bebiş olsun :emir_bebek:
benim daha zaman çok olduğu için birşey diyemiyorum ama iilk defa sabah ağzımda değişik bir tat oldu üşüttüm mü acaba diye düşündüm:işsiz:

maşallah maşallah sıkıntı olmasın inşallah bebiş olsun :emir_bebek:
benim daha zaman çok olduğu için birşey diyemiyorum ama iilk defa sabah ağzımda değişik bir tat oldu üşüttüm mü acaba diye düşündüm:işsiz:
valla işte bilmiyorum alt tarafta bişiyler oluyor bilgimiz dışında bakalım hayırlısı

Back