Gebeliğe Hazırlık Nisanda hamile kalmak isteyenler toplanın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben kurtaj oldum simdi 3. adetimi bekliyorum 21 agustosta. Ben atlatmistim aslinda dun aklimiza geldi yasasaydi 21 haftalik olacakti dedik tesadufe bak, bi girdim sen yazmissin.. sen nasilsin sende durumlar ne?
Geçmiş olsun çok üzüldüm geçmiş msjlara bakarken aklıma geldiniz.Ben aynı hamile değilim korunmuyorumda ilaçlarımı içiyorum doktora sordum sorun olmaz dedi bata 2 gün var olunca doktora gidecem buay hiç ümitli değilim tatil yıllık izin derken değerlediremedik bekliyorum bakalım

can09e can09e kaç haftalıkken kürtaj oldunuz kalp atışı başlamışmıydı
Canim 8+5 te oldum kalp atisi duymaya gittigimde atmadigini soylediler hic mi atmadi atti da durdu mu bilmiyorum ama bebek vardi muhtelemen atti durdu benim kizimdan onceki de oyle olmustu 2 aylikti kalbi durmus demislerdi.
Bunda 1 haftaya yakin da bekledik belki atmadi atar diye ama olmadi atmadi, kismet degilmis

Geçmiş olsun çok üzüldüm geçmiş msjlara bakarken aklıma geldiniz.Ben aynı hamile değilim korunmuyorumda ilaçlarımı içiyorum doktora sordum sorun olmaz dedi bata 2 gün var olunca doktora gidecem buay hiç ümitli değilim tatil yıllık izin derken değerlediremedik bekliyorum bakalım
Cok sagol canim ben de uzuldum aralik annesi olacaktim :) seni gorunce bilemedim gecmise gittim ben de sayfalar okudum o hamile oldugumu paylastigimi falann ne heyecam yapmisiz hep beraber:) neden bata 2 gun kala gideceksin? Insallah sorun yoktur.
senin icin de hayirlisi canim insallah daha bekletmez;)

can09e can09e Hakkınızda hayırlısıy buymuş demekki Allah tekrar sağlıklısından versin inşallah. Aile hekimimle görüştüm adetin 2. Veya 3. Günü git hormonlarına baktır kadın doğumcu sonuca göre bi tedevi başlatsın 1 sene olmuş dedi bakalım adet olunca gidecem

Back