Gebeliğe Hazırlık Nisanda hamile kalmak isteyenler toplanın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar benim bat 13 Nisan hepimiz için hayırlısı olur inş. Denemelerde 2. Ayım her sun saat başı aklıma geliyor. Geçen ay 2 günde bir gebelik testi yaptım bu ay kendimi tutuyorum. Benim gibi çıldırma noktasına gelen var mı düşünmeden duramıyorum maalesef :110:
Önceki aylarda bende öyle delilik yapmıştım ama kendime zarar :) günün geçmeden yapmamaya çalış eve evde test bulundurma sürekli yapmak istiyor insan. Eşin kızmıyo mu sürekli test yapınca :D benimki delirmişti artık test almıyo

ayy inşallah hepimiz kısa bir sürede güzel haberler alırız :)
bende bu ay beklıyorum sanki birşeyler var gibi ama yinede emin değilim. test yaptım ama negatifti erkende olabilir test için dayanamadım.
bir de benim bat 11 nisan ama mart son haftasından itibaren ara ara adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor kısa sürüp geçiyor. onun dışında da ateş basması var inşallah belirtilerin sonucu güzel olur :)

Kızlar yaklaşan bat lara soruyorum belirtiniz var mı ??
Belirti degil sanırım sag kasik hafiften agriyor duruyor cok cok hafif mesela gecen ayda sol kasik yapmisti bunu o daha siddetliydi ve hep vucudumu dinleyip belirti aramistim:) sonra tabi fıssss. bu ay hic kendimi dinlemiyorum fakat sag agri hissi yapinca aklima geliyor
Merhaba kızlar benim bat 13 Nisan hepimiz için hayırlısı olur inş. Denemelerde 2. Ayım her sun saat başı aklıma geliyor. Geçen ay 2 günde bir gebelik testi yaptım bu ay kendimi tutuyorum. Benim gibi çıldırma noktasına gelen var mı düşünmeden duramıyorum maalesef :110:
Aynen bizdede 2. Ay fakat bu ay hiç dusunmuyorum cunku ilk ay surekli internetten okuyup husranla sonuclandi hep aylarca yillarca ugrasanlari dusundum ne uzulduklerini anladim Allah isteyen herkese nasip etsin hersey ondan iyiside kotusude

Önceki aylarda bende öyle delilik yapmıştım ama kendime zarar :) günün geçmeden yapmamaya çalış eve evde test bulundurma sürekli yapmak istiyor insan. Eşin kızmıyo mu sürekli test yapınca :KK70: benimki delirmişti artık test almıyo

Eşimin haberi Yoktu iki de bi test aldığımdan bu ay 1 kere yaptım bekliyorum bat ı

Slm kızlar benimde bat belli değil adetlerim düzensiz 31 mart regle bitti yumurtlama tabiki yapıyorum dün ovulasyon gunlerim başladı ayrıca bir takım kürler yapıyorum bakalım inşallah hayırlısıyla işe yarar :dua:

Slm kızlar benimde bat belli değil adetlerim düzensiz 31 mart regle bitti yumurtlama tabiki yapıyorum dün ovulasyon gunlerim başladı ayrıca bir takım kürler yapıyorum bakalım inşallah hayırlısıyla işe yarar :dua:
merhaba canım benimde adetlerim düzensiz ne gibi kürler uyguluyorsun inşllah Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip eder.

merhaba canım benimde adetlerim düzensiz ne gibi kürler uyguluyorsun inşllah Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip eder.
Fsh yuksek bende onun için testere dişli aslan pençesi çayi içiyorum.yumurta kalitesi çatlaması için incir kürü yapıyorum eşimede keçiboynuzu kürü yapıyorum sperm kalitesi için ovulasyon testide sipariş ettim bekliyorum bakalım hayırlısı :KK54:

Kızlar ovulasyom sürekli silik çıkıyor tam ovulasyon gunum 6 sı . Sorum su çizgi silik olarak hamıle kalan var mı? Yoksa yumurtlamıyor muyum???? Oğluma kardeş ısıtıyorum

Ben önceden 26 günde bir adet oluyodum 3-4 aydır 30 günde bir oluyorum şimdi 30 günde bir olarak adetime 4 gün var ve çok açık pembe bi leke geldi umarım adet başlangıcı değildir :((

Kızla bende kullanıyorum bende de hep silik çıkıyodu ama bugün çok değişik çıktı acaba diyorum resim atarsam anlarmısınız ?

Ben önceden 26 günde bir adet oluyodum 3-4 aydır 30 günde bir oluyorum şimdi 30 günde bir olarak adetime 4 gün var ve çok açık pembe bi leke geldi umarım adet başlangıcı değildir :KK43:(
İnşallah canım bize sen haber ver :)) inşallah hamişsindirrr

Dayan sen tatlım kafanı başka şeylere ver zaten adetin gelmediği gündem sonra bi kaç belirti başlarmış hissedeceğin şekilde bünyeden bünyeye değişiyor tabi olsun bekle bakalım :)) bizimle ilgilen sen bebiş gelene kdr :)

Belirti mi bilmiyorum sol yumurtalığım
sürekli kıpırtı halinde dakikada 2-3 kere kıpırdıyo sanki gaz geçişi olurya hani öyle ama hep aynı yer kıpırdıyo arada sancı oluyo bilmiyorum ya belirtiler adet belirtisiyle aşırı benziyo emin olamıyorum
Zaten adet gibiymiş daha doğrusu adet olacakmışsın gibi devam edermişsin ama bi bakmışsın adet Yok bebek var umarım öyledir canım bak ne diycm sabah uyandığında ağzında değişik Demir tadında bi tat oluyo mu ve sürekli lavaboya gitmek istiyomusun hiç olmıyosa en büyük belirti lavabodur bunu tutamadığımız için :KK55: uçarız gitmek için

Kızlar resimde daha net çıkıyo benim elimde net ama burda renkler basa basa çıkmış yani benim gözümde şuan az renkli ikisi de bu durumu görenler oldu mu yada hamile kalan oldu mu ki ya??
B513454F-28C6-4B92-9AE0-5575F053F968.jpeg

Merhaba kızlar ben de pazartesi adet oldum bi dahaki döneme kaldı umutlar bat 28 Şubat artık :KK66:

Allah bebek sesiyle doldursun evlerimizi, amin :dua:

Back