- 5 Nisan 2018
- 35
- 25
- 3
- Konu Sahibi Sevdalikelebek
Dündü canımHayırlı uğurlu olsun canım bat ne zamandı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dündü canımHayırlı uğurlu olsun canım bat ne zamandı ?
Hayırlı olsun insallah özel bişey denediniz mi?Test yaptırdım acildeki doktor daha çok yeni %98 hamilesiniz 48 saat sonra tekrar yaptırın test tam netleşsin dedi :) inşallah %2 lik olumsız bişey çıkmaz
Amiiiin canımm amiin rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallahİnşallah tatlım ya inşallah darısı başımıza
Teşekkür ederimHayırlı olsun insallah özel bişey denediniz mi?
benim de bat 18 nisan 4 nisanda yumurtlama günümdü fakat olamadı, ondan önceki günlerde 2 defa oldu, bu günlere de düşük şans diyor fakat denemeye devam mı yoksa tren geçmiş mi oluyor. bir de ağrı kesici için ne düşünüyorsunuz olmamasına etken midir?Benimde bat 18 nisan :))
Agri kesici etkilemezde yumurtlamayi. Yumurtlamayi hissettigin gun dene spermler 3 5 gun yasiyo. Olmazsa nasip hersey saglik olsunbenim de bat 18 nisan 4 nisanda yumurtlama günümdü fakat olamadı, ondan önceki günlerde 2 defa oldu, bu günlere de düşük şans diyor fakat denemeye devam mı yoksa tren geçmiş mi oluyor. bir de ağrı kesici için ne düşünüyorsunuz olmamasına etken midir?
Uygulamaya pek inanma canım benim 4 nisandı çatlama günü ovulasyon test kullandım 6 nisan silikleşti ki çatlama olduğunu da hissettim o gün akşama üstü yani uygulamaya kalsaydım ben 5 nisana kadar ilişkiye girerdim ve o yüzden erkenden başladık çalışmalara o gün yapamadık ertesi günü de yapamadık ama spermelrr uzun yaşıyormuş umut var herşeye rağmen yine de çok beklemicemBu ay korunmayi biraktik. Daha yumurtlama tarihime var ( uygulamadan bakiyorum) ama simdiden havaya girdim :) cok bekletmez bizi inş bebis...en gec bat ( 27 nisan) olarak aranizdayim ben de...
Kızlar mrb benimde 13 nisan bat hiç bi belirtim yok adet gelene kadar da olmyck warsada yok yani ama inşallahh hepmizin bu ay mucizeleri gerçekleşir![]()
Ahh kuzum ben bu ay o kadar negatifimki ama umudumda hiç bitmiyo nedense o yzden belirti yok falan diyrum kendimede sürekli inşallaaahhh bu ay olmuştur rabbim duysun sesimiz bekletmesin artık daha ne olduğunu bilmeden özlüyorumMrb canım benim de bat 13 Nisan bi kasık ağrım var. İnşallah regl olmayız![]()
Ahh kuzum ben bu ay o kadar negatifimki ama umudumda hiç bitmiyo nedense o yzden belirti yok falan diyrum kendimede sürekli inşallaaahhh bu ay olmuştur rabbim duysun sesimiz bekletmesin artık daha ne olduğunu bilmeden özlüyorum![]()
Amin inşallahAynen ben de senin gibiyim rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Yarın doktora gidicem adet günü geçmeden test yapmadıkları için yalan söyliyeyim diyorum adetim geçti diye varsa kanda çıkar zaten 3 gün daha bekleyemiyceminşallah kan testi yapar
Uygulamanin yuzde yuz dogru olmadığını herkese gore yumurtlama gununun degisebilecegini biliyorum cnm. O yuzden regl biter bitmez basladik calismalara. Gun asiri bir sekilde beraber oluyoruz artik ne zaman yumurtlarsam elbet yakalariz :)Uygulamaya pek inanma canım benim 4 nisandı çatlama günü ovulasyon test kullandım 6 nisan silikleşti ki çatlama olduğunu da hissettim o gün akşama üstü yani uygulamaya kalsaydım ben 5 nisana kadar ilişkiye girerdim ve o yüzden erkenden başladık çalışmalara o gün yapamadık ertesi günü de yapamadık ama spermelrr uzun yaşıyormuş umut var herşeye rağmen yine de çok beklemicem
hayırlısıyla gelsin inşallah ben bir de şunu soracağım; kasık sağ tarafımda çok ağrım oldu 3nisanda, uygulamaya göre 4 nisan diyordu ağrın olduğu gün mü yumurtlamış oluyorsun ?Uygulamanin yuzde yuz dogru olmadığını herkese gore yumurtlama gununun degisebilecegini biliyorum cnm. O yuzden regl biter bitmez basladik calismalara. Gun asiri bir sekilde beraber oluyoruz artik ne zaman yumurtlarsam elbet yakalariz :)
Genelde yumurtladiginda hafif kasik agrisi ve vajinal salgi olur. Beyaz kokusuz akintin da varsa yuksek ihtimalle yumurtlamissindir.hayırlısıyla gelsin inşallah ben bir de şunu soracağım; kasık sağ tarafımda çok ağrım oldu 3nisanda, uygulamaya göre 4 nisan diyordu ağrın olduğu gün mü yumurtlamış oluyorsun ?
anladım o zaman o ağrıyı hissettiğin gün mutlaka değerlendirilmeli değil mi?Genelde yumurtladiginda hafif kasik agrisi ve vajinal salgi olur. Beyaz kokusuz akintin da varsa yuksek ihtimalle yumurtlamissindir.
Tabii ki degerlendirmekte fayda varanladım o zaman o ağrıyı hissettiğin gün mutlaka değerlendirilmeli değil mi?