Gebeliğe Hazırlık Nisanda hamile kalmak isteyenler toplanın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende varım hatta bugun ovülasyon testi pozitif çıktı yani en verimli günler ve bu ay benim için en güzel ay yıl dönümünde hediye olsun istiyorum hayırlısı ile
Ay hadi inşallah:) bizimde haziranda yıl dönümü inşallah bu sefer 3 kişi kutlariz diyorum hep :dua: çok amin :)

Merhaba, bugün benim sağ taraftan sancım var yum. günleri bu hafta, bugünde yum. günü bat 19 nisan..Hayırlısı

Bu arada bat , sat nedir bilmiyordum onuda bu siteden öğrendim :)) bir ikigündür soldaydı ağrım, bugün sağda. ateşölçerle ölçüyordum her gün yum. günü için, bu ay denemedim onu, hakikaten yum. günü herşeyi gösteriyor bat gününde doğru çıkıyor
iki aydır her şeyi hamileliğe yoruyordum bu ay bıraktım birkaç ay bekleyip en azından 3 4 ay sonrasında aşılama ve tüp bebek deneyim diyorum bir sağlık sorunu yok hsg testler v.s. temiz çıktı ama yaşım 40 a yaklaşmakta.. çok da kafaya takmamak lazım yine biz yıpranıyoruz biraz süre verdim kendime, bat günü geldiğinde üzülmeye başlıyordum inanıyorum hamile kalıcaz :))

benimde bat 24-25-26 gibi artık hangisi olursa bu aralar yumurtlama günlerim inşallah değerlendirebiliriz ve alırız hayırlı haberleri:dua:
bebek düşünmeye başladığım ana regl düzenim bozuldu 27 güne bir regl olan ben 23-24-25-29 günlere bir regl olmaya başladım.. hayırlısı olsun diyorum tahlillerde yaptırdım bir sorunda yok şükürler olsun

Bu arada bat , sat nedir bilmiyordum onuda bu siteden öğrendim :)) bir ikigündür soldaydı ağrım, bugün sağda. ateşölçerle ölçüyordum her gün yum. günü için, bu ay denemedim onu, hakikaten yum. günü herşeyi gösteriyor bat gününde doğru çıkıyor
iki aydır her şeyi hamileliğe yoruyordum bu ay bıraktım birkaç ay bekleyip en azından 3 4 ay sonrasında aşılama ve tüp bebek deneyim diyorum bir sağlık sorunu yok hsg testler v.s. temiz çıktı ama yaşım 40 a yaklaşmakta.. çok da kafaya takmamak lazım yine biz yıpranıyoruz biraz süre verdim kendime, bat günü geldiğinde üzülmeye başlıyordum inanıyorum hamile kalıcaz :))

İnşAllah :dua: evet burda çok şey öğrendim bende :KK5:

Back