Nişana 3 gün kala bana bu yapılan reva mı?

Evlenmeye gönlü olmayan adamın yakasına yapışırsanız böyle olması normal bence. Pandemi zamanı da gerçekten çok mu önemli isteme? Çok meraklıysanız böyle işlere pandeminin bitmesini bekleseydiniz. Şu ortamda ille isteme nişan, düğün vs yapmaya çalışan insanları dehşetle izliyorum valla, bence çok haksız değiller.

Burada çok net suçlu sevgiliniz.

İlişkinizin ister evlilikle sonlansın ister sonlanmasın hiçbir geleceği yokmuş zaten. İnsan sevdiğini hele ki evlilik lafı bir şekilde geçiyorsa ailesine anlatır, tavsiye ister en azından.

3 gün kala yarım ağızla anlatılırsa her baba itiraz eder tabi. Hele ki oğlunda kızı istemediğine dair emareler görüyorsa.
Hatta babasına hiç bahsetmemiş ve bütün olayları annesiyle arasında kurgulamış bile olabilir hiç şaşırmam. Babanın haberi olduğuna emin misiniz?

Kendisi ailenizi haftalardır bekletirken sıkıntı yok, elleri bir telefona gitmezken sıkıntı yok, sonra “neden aileni silip yüzüğü takıvermedin, ben babamı asla üzemem tabi sen fedakarlık yapacaksın” Başka?

Bitmiş bir ilişkiye son noktayı koymuşsunuz, hayırlısı olsun

Nişan niye istemediler sırf para gidecek diye mi
Yok canım. Nişan köy evinde oldu. Bana kıyafet bile almadılar. Annem köyde evin önünde olsun istedi. Çünkü ev bahçeli. Sebep kaynanam biz sevgili iken eşimle yüzüme güldü. İşler ciddiye binince bozmak için elinden gelen dolabı çevirdi. Tabi görümcelerim de buna alet oldu. Kayınbabamı da kandırdı. O istiyordu ki memleketten olsun kendi kız bulsun.

Adamdaki kibire bak. Iyi ki bitmis. Bununla omur gecer mi? Sadaka verin.
Sart degildi babanin istemesi. Ailesinden bir buyuk isteyebilirdi.Babayi bahane etmisler. Iyi ki bitmis. Hic aglama. Kalk bir de boyle birinden kurtuldum diye gobek at. Bu adamla mutlu olamazdin zaten.

Bir de hem sucli hem guclu derler ya... attigi mesajlara bak. Akli sira kendi vicdanini rahatlatmaya calismis. Saygisizmis bir de. Konusmasin oradan car car ne demek ya... Iyi ki bitmis.
Artik hic muhatap olmayin.

Bir de hem sucli hem guclu derler ya... attigi mesajlara bak. Akli sira kendi vicdanini rahatlatmaya calismis. Saygisizmis bir de. Konusmasin oradan car car ne demek ya... Iyi ki bitmis.
Artik hic muhatap olmayin.
3 gün sonra gidip benden önceki eski sevgilisine senin değerini anladım senden ayrıldığım için çok pişmanım insan beterini görünce anlıyor diye mesaj atmış. Ben nasıl iğrenç bir insansam sayemde eski sevgilisinin değerini anlamış.

Peki. Sana mesaji gönderen kişi bunu ne amaçla gönderdi orayı anlamadım.

Aciz işte ne olacak.gecmis olsun size.hayatta şerefli erkekler de var

Ay salla yaaa...ne yapacaktı ki kendi içini soğutmak için seni tahrik edecek çamur atacaktı.sen de doğru düzgün insan evladı birini bulunca ona teşekkür mesajı atarsın.sayende nasıl biriyle evlenmek gerektigini anladım tşk ederim diye:)

Verilmiş sadakanız varmış ağlamayın sevinin bide bununla bi ömür geçirmesi var kınamıyorum da sevinin siz kendi verdiğiniz değere üzülüyorsunuz farkına varın kurtuldum diye sevinin

Balik baştan kokmuş bence sevinmelisn..

İleride basim yanmamış diye canını sıkma zamanla gecer

Zaten istemiyormuş ki. Kaçınılmaz son kendini başta belli etmiş. Bana sorarsanız hiç üzülmeyin hatta sevinin. Daha iki merabasi olan annenizle bile konuşma şekline bakın. Bu adam evlendikten sonra sizce tutumu size ve ailenize karşı nasıl olur?

Senin eski sevgilin mıymıntının tekiydi zaten, sürekli şikayet ediyor, kendinden başka hep bir suçlu bulup kendini süte batırıp çıkıyordu işin içinden. Pandemi vakti önlem almak kaydıyla herşeyi de yapabilirdiniz, eskisi kadar olmazdı ama gözün de arkada kalmazdı. Daha evvel ismi bile geçmeyen babanın sözü ne ara dinlenir olmuş hayret? Adam gönülsüz canım, zerre istemiyordu, kusura bakma ama biraz sen itekliyordun doğruya doğru şimdi. Annesi demiş ya '' Yoldan adam mı çevireyim.?''. İsteyen adam çevirirdi yoldan adamı gelirdi, yine gönlünü ederdi. Sadaka ver kurban kes, bi ömür bu uyuzu itekleyecektin hasbelkader bu iş olsaydı. Kuru nikahla sanki kıymetin bilinecekti, ağrısız acısız masrafsız evlendin diye madalya takacaktı sanki, tipe bak.

Katılmakla beraber, erkeklerin de silah zoru ile nikah masasına oturtulmadığını düşünüyorum. Bir ayrıl bir barış durumları oldu bu insanların. Hayır demek, net olmak bu kadar zor olmamalıydı.

Tam tencere kapak birbirinizi bulmuşsunuz. hala benimle ilgili kuyruk acınız var ikinizinde demekki bana mesaj atıp duruyorsunuz.

tencere ve kapak olarak size mutluluklar. ben kurtuldugum icin sadaka dağıtıyorum. bundan sonra beni mesajlarınızla rahatsız etmeyin derdim ben olsam.

Erkekler bir iliski bitince eskilere kosarlar genelde. Sasirmadim o yuzden. Eski sevgiliyi baska nasil kandiracak pislik. Onu takip etme. Sal evrene gitsin. Inan bitmesinde senin icin hayir var.

Katılmakla beraber, erkeklerin de silah zoru ile nikah masasına oturtulmadığını düşünüyorum. Bir ayrıl bir barış durumları oldu bu insanların. Hayır demek, net olmak bu kadar zor olmamalıydı.
Net olmak arada duygular varsa zor oluyor ya. Yola ikna edilmişlerle değil de inanmışlarla yola çıkın diye bir söz var ya insanın desturu o olmalı.

Erkekler bir iliski bitince eskilere kosarlar genelde. Sasirmadim o yuzden. Eski sevgiliyi baska nasil kandiracak pislik. Onu takip etme. Sal evrene gitsin. Inan bitmesinde senin icin hayir var.
Ya zaten çocuk bununla hiç olmamış ki Sürekli bu ilişkide topu taca atıp durmuş kız evlenmek için çabalamis durmuş. Şimdi eski sevgiliyi tanıdığını görünce acaba ona dönmesin diye nispetvari hareket mi etti konu sahibi diye düşünmedim değil. Çünkü eski sevgili bildiğin kıza nispet yapmış gibi

Nispwt mi degil mi bilemem ama yine de yaptigi hos degil, sinir bozucu. Acikca istemiyorum evlenmwyi diyebilirdi. Bu yapilanlar, yok gormeler psikolojik siddetmis resmen. Acikca ben evlilik dusunmuyorum diyebilirdi olaylara bu asamaya getirmeden. Diyelim ki nispet, bu yaptigi da igrenc. Insan olan insan bunu yapar mi? Neyse bitmesi iyi olmus. Konu sahibi su an goremese de ileride iyi ki bitmis diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…