Nişana 3 gün kala bana bu yapılan reva mı?

Seni gerçekten seven, değer veren, saygılı, düzgün biri karşına çıkınca şükredeceksin bu olanlara ve aradaki farkı çok net göreceksin.

Otur şükret bu adamdan kurtulduğun için. Allah seni korumuş resmen. Verilmiş sadakan varmış. Geri dönmeye kalkarsa da sakın kabul etme inanma

Valla sonunda isteme olmadan evlendim yazacaksınız diye çok korktum. Neyseki akıllıca davranıp olayı bitirmişsiniz

arkana bile bakma saygısız insanmış erkek arkadaşın, annene en son kızın car car konuşuyor demiş ya hani işte onu hiç unutma bugün böyle söyleyen yarın neler yapar

en başta büyüklere karşı utanmasını bilmeliydi annene bile öyle konuşuyorsa evlenince sana kim bilir daha neler derdi Allah kurtarmış başından

Yol yakınken kurtulmuşsunuz şükür et bundan sana ne eş olur ne yoldaş belliki anası oğlundan kopmak istemiyor bahaneler bahaneler....istemeye gönlü olan kişi kendi isterdi babayı bahane etmezdi...krizi kendileri çıkarmış
Bunlar ileride çok büyük sorunlara yol açardı özellikle anne ve ona çok düşkün oğlu....profil belli
Sen kendine yeni biryol çiz,zira o kişi yolunu çizmiş zaten annesiyle yaşasın hayatı boyunca evlense bile mutlu olamaz..sen bari mutlu ol

Konu sahibi zon durumunuz nedir?
Barisma olmamistir umarim.
Bir daha aradi mi sizi?
Hayır hiç konuşmadık.. biliyorsunuzdur belki benden sonra eski sevgilisine mesaj atmıştı ‘senin kıymetini bilememişim allah bana ceza verdi’ diye beni şikayet etmişti :)
Hiç bakmıyorum bile haber de almak istemiyorum ondan öyle tiksiniyorum ki..
Ben ayrı eve çıkma aşamasındayım şuan inşallah tek başıma güzel bir yaşam kuracağım

Bu adamdan kurtulduğuna şükret git sadaka dağıt 40 yaşına gireceğim dört çocuk annesiyim şu an bu hakaretlerin binde birini etse kapıya koyarım ah da demem dünyanın sonu değil benim kızıma biri bunları yaşatacak Allah yarattı demem bu ne zorlami veriyoruz şimdi seni el üstünde tutmuyor ise yarın hiç tutmaz hiç üzülme Allah daha iyi insanlar kıymetini bilen düzgün insanlar çıkarsın karşına

Cok sevindim sizin adınıza cok mutlu olacaginiza eminim

Siz kimin duasini aldiysaniz boyle bir sikintidan ve beladan kurtulmussunuz hem de nisan bile olmadn bence bir hayır isleyin ustune sukur niyetine bu aile ve bu adamla degil bir ömür bir yilda bile onurumuzu curuturdu.. Baba sini sileneyecekse 3 gune kadar akillari neredeydi baba olmadigi icin isteme yapmayacak ama yuzuk takacak o ne alakaysa.. Gecmis olsun konu sahibi cok buyuk bir sıkıntıdan siyrilmissiniz

Ucuz kurtulmuşsun bu aileden. Senin adına çok sevindim. Emin ol o insanlarla bir ömür geçmezdi kuzum Onlar gitsin kendi kızları varsa onu damada o şekilde versinler

Kurtulmussun bir gariban sevindir. Ciddiyim bak. Bir insan evladinin muruvetini ne olursa olsun gormek icin hicmi yanasmaz hicmi kilimi kipirdatmaz resmen erkek tarafi istememis bahaneler uretmis patlamanizi saglamis ve uzerine sizi sucpamaya kalkmis umarim barismazsiniz ve onununze bakarsiniz. Ailenize isteklerinize onlara ters gelse bile saygi duyup 1 kez olucak gonlu olsun diyerek dusunmeyen insanlar size sonrasindsda asla kiymet vermez. Size deger veren biri ile karsilastiginiz an bunlarin gram deger vermedigine daha bi şok olursunuz. Birakin yazik etmeyin omrunuze yollari acik olsun sade bi yuzuk takip gececek birini bulsun madem oyle.

Senle dalga geçmişler bunlardan bişi olmaz sakın evlenme şimdi böyle yapan ilerde neler yapar

Tatlım niye bu kadar zorluyorsun.Bırak o peşinden koşsun .Yani böyle yaparsan hiç bir kıymetin kalmaz hiç bir zaman keşke hiç adam yerine koyup cevap vermeseydin .İstediğine ulaşmış .Sakın iletişime geçme geri dönecek yüzde bı milyon ama affetme

Canım hiç üzülme ben de benzer şey yaşadım sonra evlendim ve o hiç aklıma gelmedi

Gercekten seven adam pandemiye ve herseye ragmen senin hayallerini mümkün olduğunca gerceklestirmeye calismaliydi. Ne güzel günler nişan, isteme, nikah heyecanlari.... o pembe günleri mahvetmiş. Her genç kızın hayalleri vardir. Ve o hayallere saygı duymayan biri hayatinizda olmayi haketmiyordur. Klişe olacak belki ama birkac ay sonra "iyiki" boyle bitmiş diyeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…