Nişana 3 gün kala bana bu yapılan reva mı?

İnsan işin içinde olunca göremiyor karşısındakinin pislik olduğunu. Rezil adam.
İyi ki kurtuldunuz. Umarım gönlünüze göre size değer verecek biri çıkar karşınıza.
Rezil ki ne rezilmiş.. yazık. İnsan böyle bişey yapacaksa bile biraz bekler. Bir saygın olur. Boşta kalamayan ezik bir tipmiş

Rezil ki ne rezilmiş.. yazık. İnsan böyle bişey yapacaksa bile biraz bekler. Bir saygın olur. Boşta kalamayan ezik bir tipmiş
Aklı öbüründeymiş. Sizi Allah korumuş. Burda bir konu vardı, inat için evlendiğini yazana nikah günü eski sevgilisine. Ya evlendikten sonra böyle bir şeye şahir olsaydınız?

Aklı öbüründeymiş. Sizi Allah korumuş. Burda bir konu vardı, inat için evlendiğini yazana nikah günü eski sevgilisine. Ya evlendikten sonra böyle bir şeye şahir olsaydınız?
Evet allah korumuş gerçekten. Azcık yürek olsa unutamadım seni, aklımdan çıkmıyorsun yazarsın. Kalkıp beni kötülüyor. Beterini gördüm diyor. Senin kadar kimse sevmez beni diyor. Yani senden daha iyisini bulsaydım dönmezdim sana diyor. Ruh hastası. Onu da sevdiğini düşünmüyorum ben açıkçası. Ne olduğu ne istediği belli olmayan saçma bir insanmış.

Ben izninle o pisliğe Allah belasını versin diyorum. O kadar gıcık oldum ki. Nasıl pislikmis pes. Sen de o mesaj yazdığı kızla da alakalı kes. Senin verilmiş sadakan varmış. Hayvan herif diyeceğim kucagimda canım köpegim var ona ayıp olacak hayvan sıfatını kullanmam. Sen yap güzel bir kahve kendine şükür yarabbim de.

Keşke daha çok hakaret etseydim diyor musun

Biliyor musunuz onun böyle bir şey yapması iyi bile oldu. Yoksa ben o kadar safım ki üzülürdüm acaba derdim. Ama bu yaptığından sonra öyle bir soğudum ki gerçekleri, karaktersizliğini öyle bir gördüm ki tokat gibi oldu. Bir insan kendini anca bu kadar rezil edebilirdi. Yazık

Erkek milletinin çoğu böyle rezil zibidi. Eski eşim canım kardeşim kanser tedavisi görürken ki 3 ay içinde kaybetmistim o ağır dönemlerinde Ukraynaya tatile gitmişti aptal arkadaşlarıyla. Rezillikleri bitmez cogunun

Başınız sağolsun çok üzüldüm.. böyleleri Allah’ından bulsun inşallah

Verilmiş sadakaniz varmış. Kurtulmuşsunuz. İnsan domates alırken bile seciyor fiyatına bakıyor. Bunlar oğullarını evlendirecek. Nerdeyse gelin oğlumuzu alın, ne yaparsanız yapın diyecekler. Çok şaşırtıcı.

Aman bacım aman seni Allah kurtarmış deli o erif

Şu an yaşadıklariniz zor gelebilir ama ayrilmak ile cok dogru karar vermissiniz. Kına, düğün yapmiyorsunuz bile, bir istemeyi bile çok görmüşler. İleride bu hep önünüze gelirdi. Birde isteksiz olmasindan bahsetmişsiniz, evlenince de aynısı olacakti, hep siz çabalayacaktınız. Hakli olan sizsiniz, şu an ağlayın üzülün ama emin olun geçecek.

Yerden göğe kadar haklısınız. Son anda vazgeçtim olur mu? Babasına sormak için son dakikayı mı beklemiş? En baştan benim babam istemeye gelmiyor diyecekti. Gerekirse de annesiyle gelecekti. En başından beri sanki zorla evleniyormuş gibi tavırlar sergilemişler.

Kavga dövüş ikna etmek de yanlış. Adam sizi kaybetmemek için evliliğe he demiş gibi duruyor. Bence bu iş biter, geri dönüşü de olmaz.

Ya kuzum bu adam karaktersizliğin kitabını yazıp, Başrol oynayacak bir adam, seviye yerlerde bile değil. Eksilere düşmüş. Yat kalk dua et. Kurtuldum de.

Hayırlısı olmuş kardeşim. Ondan koca olmazmış. Zaten evliliğe de hazır değil belli..sen yoluna bak. Daha ne kısmetler çıkar. Üzülürsün ama geçer. Evelnio de boşanmaktan iyi. Bu adamla güzel bir geleceğin olmaz.

Benim de nişan ve isteme birlikte olacaktı. Aylar öncesinden zaman belirlendi. Son iki hafta kala eşimin ailesi yüzük takalım ama Nisan olmasın dediler. Sebep de şu eşim asker o dönem de iki seçim arası ortalık karışık terör var vs. Terör var dedikleri de Çukurova'nın bir köyü .herkesin nişanı kınası oluyor.Asker polis vs. Köyün tamamı davetli yörük köyü. Bilen bilir bilmeyen yolunu bile zor bulur. Yani istemediler bahane buydu. Eşim en başta tamam dedi ailesine. Bana söylediler. Ben de dedim ki ailemle konuşun onlar bilir. Babam ve annem tabi ki kabul etmediler. Bahane saçmaydı bir kere. Yüzük takılacak ama Nisan olmayacak. Sonra babam kızım ayrıl bu adamdan seni istemiyor bahane buluyorlar. Ailesinin lafıyla iş yapan adam seni ezdirir mutlu olamazsın dedi. Tabi olay ayrılığa gelince eşimin kafası dank etti ve ailesine ya gelirsiniz bu nişan olur ya da tek gider her şeyi yaparım gerekirse kayın babamın kapısında yatarım dedi. ben pic değilim tüm köprüleri yakarım dedi. Olay orada bitti. Kuzu kuzu geldiler. Buradan pay biç o adam seni istemiyor. Arkana bakma kaç.

Nişan niye istemediler sırf para gidecek diye mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…