Nişana 3 gün kala bana bu yapılan reva mı?

Evleneceğin erkekte karekter ve empati yokmuş bildiğin öküz ve bencilin teki
İyiki evlilik olmamış olsa idi oda yine boşanmayla sonuçlanırdı seni üzdüğü kadar o da üzülecektir bekle gör

Verilmiş sadakan varmış canım demekki senin için hayırlı değilmiş boşver değmez üzülme uçurumdan dönmüşsün bide ömrünü bunlarla geçirdiğini düşün

Bide sorun bi kendi bacısı varsa yads olsa bu şekilde veriyomuymuş

Senin için en doğru olanı bu adamdan uzaklaşmak gidebildiğin kadar gitmek.Genç kız tabi ki istemede olsun ister nişan da ister kınada düğünde bunlar en özel en güzel zamanlardır sevgilin seni sevse ne yapar eder seni boynu bükük bırakmazdı o yüzden hiç üzülme allah güzel değer bilen insanlar çıkarsın karşına canım

Öncelikle hangi kadın istemez ki genellemelerini bırakalım ben istemem mesela hicbir şey ne isteme ne tören ne de bohça. Ayrıca bohça da sizin anneniz bulunsa ne bulunmasa ne bildiğim kadarıyla gelin beğenir kv alır. Sizin töreniniz kv ya da damat neden anneyle muhattap olsun bu sacma geldi onun dışında zaten yıllardır piyasa da olmayan baba birden kıymete mi binmiş ? Annesiyle isteseymiş. İyi olmuş bence ayrıldığınız

Şuan üzülüyorsunuz ama ileride iyi ki olmamış diyeceksiniz, gerçekleri şimdiden görüp kurtulmanız sizin için daha hayırlı olmuş bu işler zorla yapılmaz

Balık baştan kokmuş siz anlamamışsınız sen bilirsin beni istemeyeni bende istemem benm zorumla olacaksa hiç olmasın derdim biterse biterdi . Zoraki olunca isteksiz gayet ailecek belli etmişler saygısızca kurtulduğunuza sevinin ne yaparsa ne yazarsa muhatap olmayın lütfen cvp vermeyin

Yine eski bir konu hortlatılmış..

Yeni konusu var, yeni birine şans vereyim mi diye. Nişan atma olayından 1 ay sonra . Ocak ayında eskisiyle de asla barışmayacağını yazmış ama orasını bilemiyoruz tabi.
Hımmm, demek ki konu sahibinin olayı bu konudaki adam değilmiş; tek kalamamak gibi bir sıkıntısı varmış.

Hımmm, demek ki konu sahibinin olayı bu konudaki adam değilmiş; tek kalamamak gibi bir sıkıntısı varmış.

Son konusu bu, bakmak isteyenler için

Cok geçmiş olsun ve şükür edinki kurtulmuşsunuz. Az s.refsiz değilmiş suclu sizsikiz ddyip rahatina bakacak. Kimsenin ahi kimsede kalmaz sen icini ferahlık tut.

boşanmış bir ailenin çocuğu ile takılmışsın şimdi birde herşeyin mükemmel olması mümkün değil zaten istememişsin ama belli böyle olacağı eski konuymuş hortlamış

Allah'ın sevdigi kuluymussun. Bugun uzulebilirsin ama inan çok hayirli olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…