Nişana 3 gün kala bana bu yapılan reva mı?

ZOrla olmaz bu işler ite kaka nikah masasına getirseniz ordan kalkar. Hata siz de adam zaten evlenmek istemiyor her halinden belli. Kendi kendinize yazdınız, çizdiniz, oynadınız hepsi bu.

Umarım daha iyisindir. Anlatılanlara göre hakkında hayırlısı buymuş. Saygısızlık yapılmış size. Bende şuan benzer şeyler yaşıyorum bakalım

Ayrilmanz en doğrusu olmuş. Boyle anlayışsız biri ve ailesiyle o iş olmaz.evlilik oyun değil. Olgunca düşünemeyen anlayışsız insanla evlilik yürümez. Boyle biriyle evlenirseniz sonucu yine ayrılık olur. Sebepte yine anlayissizlik olur. Tecrubelere güvenin ve önünüze bakın derim

Şu dönemde isteme olmamaliydi bence de .ama her türlü çözüm bulunurdu dışarda buluşmak gibi falan.sorun zaten bu değil istemeye hastalıktan dolayı karsilarsa ,annesi arardı anneni ,güzelce konuşur açıklardi.resmen sizi yok saymislar.iyi ki kurtulmussun bunlardan olmazdı.sakin üzülme .mutsuz bir evlilik insanın ömrünü çürütür.

Sen bir hayır mı işledin gecmıste birinin duasını mı aldın naptın? Kıyıdan dönmüşsün inan ki. Şimdi uzuluyorsun ama berbat bır evlılık cekılen onca ezıyet, bunalım, depresyon, asagılanma kı bunlar yıllar surecektı üstüne de bır cocukla bosanıp hayatını onu tek buyutmeye adayıp tum ömrunu heba etmekten kurtulmussun. Ben de keske uc gun kala terkedılseydım kalbım mı temız degıl anlamadım

Geçmiş olsun.Allah hayırlı güzel yazılar yazsın kıymet bilenle karşılaştırsın.hic üzülmeyin hayatta iyi insanlar aileler de var.geri adım atmayın.

Sen bir daha o adamla asla konuşma o nasıl aile ya İsteme. Olmadan kız tarıdı ile görüşmeden neden evlenirilir .,kısacası sen kurtulmuşsub

Şimdi pencereyi açın, derin bir nefes alın, ve Allah'a şükredin. Minimum kayıpla kılpayı kurtuldunuz tebrik ederim. İnşallah bundan sonra kiymetinizi bilecek insanlarla karşılaşırsınız

Keşke ama keşke hiç cevap yazmasaydınız. Şimdiden sonra asla iletişime geçmeyin. Sizi ve ailenizi küçümsemişler. Böyle bir muameleyi yapan kimseyle görüşmeyin. Hadsizler ya. Eğer siz onca saat kendinizi tutmayıp mesaj atsaydınız kendisini nimetten sanıp başka türlü mesajlar atardı.Ailenizi kullanıp duygusömürüsü yapmış saldırmış

siz ona saatlerce yazmadıkça delirmiş. Yazan taraf siz olsaydınız bu sefer eminim ki o cevap vermezdi size.
Uzun lafın kısası binpişmanım dese de bulaşmayın. Evliliğinizi düşünemiyorum bile

İnşllah tekrar barışmazsınız

@SinirliBiri Son durum nedir? Hiç size ulaştı mı? Ay ulaşırsa da cevap vermeyin! Defolsun gitsin.
GÜNCELLEME olarak yazayım..
Çünkü inanamazsınız..

Bu eski sevgili olacak kişisi gerçi sevgili denemez sevgili ‘sevgi’ barındıran kimseye denir. Sürekli beni suçlamaya devam etti. Sen yaptın senin yüzünden oldu vs vs.. hakaret ettim tabiki bir ton..

Birkaç gün sonra da bana bir mesaj geldi.. benden önceki eski sevgilisinden.. kız beni biliyor. Gitmiş ona mesaj atmış.
‘Senin kıymetini bilememişim, beterini görünce anladım, sen beni yarı yolda bırakmazdın terketmezdin kimse beni senin gibi sevemez. Hatamı anladım kıymetini bilicem artık affet’ diye :)
Mesajdaki ‘beter’ olan ve yarı yolda bırakan terkeden ben oluyorum. Yani yememiş içmemiş 3 gün sonra koşup başka birine yalvarmış üstelik beni kötüleyerek.

İnsan işin içinde olunca göremiyor karşısındakinin pislik olduğunu. Rezil adam.
İyi ki kurtuldunuz. Umarım gönlünüze göre size değer verecek biri çıkar karşınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…