Nişana 3 gün kala bana bu yapılan reva mı?

Net olmak arada duygular varsa zor oluyor ya. Yola ikna edilmişlerle değil de inanmışlarla yola çıkın diye bir söz var ya insanın desturu o olmalı.
Duygu mu? Hangi duygu? Boşluktur o. Gaz da olabilir. :)))

Adam koştur koştur eski sevgiliye ağlamış, kıymetini bilemedim diye. Eski sevgili de konu sahibine yetiştirmiş. Garip bir ilişki. Ben konu sahibinin evlenme hırsının da artık eski sevgili ya da eski sevgililer ile alakası olduğunu düşünmeye başladım, ilginç bir şekilde. Bi karşılıklı kendini kanıtlama çabası gördüm, yarış gördüm, bişeyler gördüm.

İşte adam çok duygusal. Gönlü büyük. Herkesi seviyor

Sakın bu adamla barisayim falan deme seni hayallarini aileni herşeyi hiçe saymış senin ailenin o kadar gelmesini hem kız evi hoş tutulur ya bu ne böyle bu adamla ve ailesiyle ömür mü geçer lütfen aileni üzme kendine de saygı duy... Kurtulmuşsun erkenden

Ben artık erkeklere suç da bulamıyorum. Nerde böyle mıymıntı, yaşamaya üşenen, sorumluluk almaktan vebalı görmüş gibi kaçan herif varsa kapış kapış gidiyor.

Heh bende bunu dedim işte birşeyler var ama ne? 3 kişi birbirini tanıyor ve istediği zaman mesaj atabiliyorlar

Her mesajınızda eski sevgilinizin iğrençliği biraz daha artıyor.

Ona “bir gün kız arkadaşsız kalınca kafaya yıldırım düşmesi” sendromu diyoruz, sizden ayrıldığı yetmemiş eski sevgiliye kiracısı yeni çıkan devrelik yazlık daire muamelesi yapmış. Hangi ara ayrıldın da ayrılık acısını atlattın da yeni ilişki arıyorsun?

Eski kız arkadaş olsam sokakta oklavayla kovalarım valla, emin olun aynı mesajı kopyalayıp yapıştırıp tüm sevgililerine atmıştır. Hangisi cevap yazarsa artık.
Hep diğerleri suçlu tabi, kendisi sütten çıkmış ak kaşık.

Siz de gereksiz yere kendinizi suçlayıp durmayın rica ediyorum şu noktada ciddiye alınacak bir tarafı yok.

Sorumluluk alamıyor, sizi geçtim babasına karşı bile dürüstçe duygularını söyleyememiş, tabi babasının haberi olduğunu varsayıyorum.

Paçayı sıyırmışsın yoksa evlensendin bile bunun adı evlilik olmayacaktı emin ol ailesi bile adap bilmiyor çok sinir bozucu erkek arkadaşını da hiç kafana takma onun da niyeti bozuk ve çok çocuksu böyle şeyler yazması saçma olmuş

Allah kurtarmış sizi. Siz zaten olmayacak bir şeyi oldurtmaya çalışmışsınız. Siz adamı zorşamışsınız adam zaten benden bi b... Olmaz demii en başında da siz yine ondan bişiyler yapmaya çalışmışsınız. Sonuçta da etrafa sıçramış temizlemek yine size kalmış. Arkanıza bile bakmayın hayat bir densiz için üzülmeye değmez. Ailenizi de üzmeyin. Sizi gerçekten isteyen biri ilk gördüğünde daha evlenmek ister sizi tanıdığında amacı evlenmektir ztn o da zamanla olur ısrarla değil.

Peki evlendikten sonra sorun yaşadın mı ailesi ile ?

Kizim sen allahin sevgili kulusun inan buna 3 kurusluk adamlar icin asla uzulme ailenide uzme sevin bile olmadigi icin

Peki evlendikten sonra sorun yaşadın mı ailesi ile ?
Tabi canım yaşamaz mıyım. Ama kendimi korumayı bildim. Samimiyeti kestim. Eşim için bayramdır özel gündür görüştük. Tatillerde gittik. Ama eskisi gibi olmadım. Hep tetikte acaba ne iş açacaklar başıma diye bekledim. Yine laf geldi uygun dille cevabını verdim. Eşime asla yansıtmadım. Evime de o insanların lafını sokmadım. Çünkü eşim daha evlenmeden ailesi ile birlikte olup beni terk etmedi. Tam tersi onlara karşı çıktı. Ben de ona ailesinin çıkardığı sorunları yansıtmadım. Kayınvalidemi düğünden sonra 2 yıl bayramlar dışında aramadım mesela. Görümcelerim ile yine arada sırada görüştük ama onu aramadım. Eşim de biliyordu. Ben de eşime senin anan böyle işler çevirdi şu iftiraları attı yalancı aramıyorum demedim. Benimle kayınvalidem arasında olay. Ben eşime yansıtmadım o da bana. Erkeklere örnek olmak lazım. Ben eğer annnen söyle böyle desem savunmaya geçerdi. Ailesini tutardı. Kim olsa yapar. Kısacası evliliğe aileyi dahil etmemek lazım.

Aynı şeyi yaşadım!!!! Bire bir aynıydı.! Ayrıldım ve pişman olmadım şu anda da onunla yapamazdım diyebiliyorum .İyi olmuş ayrılmanız .İnşallah harika biri çıkar karşınıza ,inşallah şahane bir evlilik yaparsınız.Üzülmeyin lütfen doğru olan buydu.

Sen onu istesen aileni silip yüzük takmanı bekleyen adam babası istemiyor diye istemeye bile gelmeyeceğini söylüyor.
Pis herif.
Zaten ilk etaptan beri sizin sevdiğinizi farkedip evlilik olsun ama ailesi vs olmasın modundalar.
Boşverin.
Gerçekten boşverin.
Size kıymet verenlerle birlikte olun.

Ayy nolur sakın ve asla pişman olsa yalvarsa bile dönme buadama.inanki bugün annenle bu şekilde konuşan yarın anneni eve bile almaz sen kurtulduğuna şükret sen sonuna kadar haklısın .Allah iyilerle karşılaştırsın

Evlilik öncesi umursamazlıklar ve saygısızlıklar , kötü gidecek evliliğin baştan belirtisi oluyor. Yaşadım biliyorum. Sizin yegane amacınız evlilikmis . Çok sevdiginizi de sanmıyorum. Sadece evlenip bir yuva kurmak istemissiniz. Sizi ayiplamiyorum çünkü aynı hatayı ben de yaptım

Hayır aksine çok seviyordum.. yegane amacındaki evlilik olsa emin olun onunla bu kadar uğraşmaz, diretmezdim. Ama keşke de sevmeyip barışmasaymışım ilk kavgada bitirseymişim. O kadar pişmanım ki onun için emeklere harcadığım zamana.

Allahın sevgili kuluymuşsun, okurken inşallah bunlara rağmen evlenmedin o adamla diye diye Okudum. Değmiyor güzelim inan bana, aşılmıyor bunlar, sonra üzülmenden iyidir,umurunda bile olmasın Önüne bak daha iyiler çıkar karşına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…