• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişana 1.5 hafta kala ayrılmak lütfen yardım edin

ilerde iyi ki yapmışım diyeceksin. 9 seneni verdin diye ömrünü onla geçirip zehir etmene gerek yok. insan beyni her şeye alışır ablacım. geçmişler olsun. hani çok mutlu olursun uçarsın ama elde olmayan sebeplerle ayrılırsn tamam da zaten mutlu değilmişsin..
evet mutlu değildim ama açıkcası cesaretimde yoktu daha önce kaç kere ayrılıp barıştık hala kmse inanmıyor yine barışırsınız diyolar ama bu sefer kesin bitti

kurtulduguna sukret ilerde pisman olmazsin tam tersi sukredersin canm

zaten uzun süreli ilişkilerin geneli pek sağlıklı yürümüyor cevremde gözlemlediğim kadarıyla evet sevgiliyken böyle çok değildi zaten sözlendikten sonra daha bi farklılaştı anlam veremedim zaten ailesi hiç bizi arayıp sormuyodu bile sanki biz onların kızını alıyomuş gibi rahatlardı

Ben henüz aile tanışma aşamasına gelmedim ama toplumun genel algisindan dolayı öyle davranıyorlar bana kalirsa.. erkekler daha cabuk sikilabiliyor. Biz kizlar daha bağlı oluyoruz. Ve o kadar uzun süre çıktıktan sonra beylerin anneleri biz almasak ortada kalır sukredin biz aldik kizinizi moduna bürünüyor. Sanki kızlar tek başına çıkıyor...
hakkınızda hayırlısı olsun.

oda zaten aynısını dedi sen beni bi kere aldatsan dönüp yüzüne bile bakmam dedi :KK62:
erkek yapar kadın yapamaz kafasında işte.boşver be canım değer mi hiç böyle bi erkek için üzülmeye.gurursuz gibi görünmeni sağlama lütfen.bak beyefendi çok gururluki dönüp bakmam demiş.sende dönüp bakma görsün gururu

evet mutlu değildim ama açıkcası cesaretimde yoktu daha önce kaç kere ayrılıp barıştık hala kmse inanmıyor yine barışırsınız diyolar ama bu sefer kesin bitti

hazır ayrılmışken daha da sokma hayatına derim. kız çocuğusun sen. hayatını böyle kötü biriyle birleştirirsen o hayatın öyle kayar gider ki. bir daha da kolay toparlayamassın. Allah korusun. ve her ayrılık bir öncekinden daha kötü şekilde olur genellikle. o yüzden uzatmadan kes at derim.

Ben henüz aile tanışma aşamasına gelmedim ama toplumun genel algisindan dolayı öyle davranıyorlar bana kalirsa.. erkekler daha cabuk sikilabiliyor. Biz kizlar daha bağlı oluyoruz. Ve o kadar uzun süre çıktıktan sonra beylerin anneleri biz almasak ortada kalır sukredin biz aldik kizinizi moduna bürünüyor. Sanki kızlar tek başına çıkıyor...
hakkınızda hayırlısı olsun.
evet onlarda aynı o havayı takınıyodu zaten bi türlü kanım ısınamadı ailesine hep bi soğukluk vardı anlam veremediğim sorun bende mi dye bakıyodum ama bende öyle saygısızlık falan hiç yapmadım ailesine onu geçtim yani insan bi annemi arar sorardı bi eksiğiniz falan var mı diye o bile yoktu ama

hazır ayrılmışken daha da sokma hayatına derim. kız çocuğusun sen. hayatını böyle kötü biriyle birleştirirsen o hayatın öyle kayar gider ki. bir daha da kolay toparlayamassın. Allah korusun. ve her ayrılık bir öncekinden daha kötü şekilde olur genellikle. o yüzden uzatmadan kes at derim.
bende öyle yaptım bi anda kestim arayıp sormadım heryerden engelledim bana ulaşmasın diye

erkek yapar kadın yapamaz kafasında işte.boşver be canım değer mi hiç böyle bi erkek için üzülmeye.gurursuz gibi görünmeni sağlama lütfen.bak beyefendi çok gururluki dönüp bakmam demiş.sende dönüp bakma görsün gururu[/
bu sefer yine affederim diye bekledi ama umduğu gibi olmadı bundan sonrasınıda o düşünsün artık ben elimi ayağımı çektim valla

Bir insan ne hakediyorsa onu vereceksin. Cookkk da iyi yapmışsın, bu zamana kadar idare ettiğine sukretsin. Bulunmaz hint kumasi mi? Ileride suphesiz tekrar kapina dayanacaktir ama asla affetme canim hem yasin da cok genc.
Unutma ne demisler katilini affedersen seni yine oldurur!

Asla pişman olmazsın canım..
Sana küfür ettiği an bırakıp gidecektin aslında da...
Neyse, yaşanacağı varmış; önüne bakacaksın artık hayırlısı olsun.. ;)

Bir insan ne hakediyorsa onu vereceksin. Cookkk da iyi yapmışsın, bu zamana kadar idare ettiğine sukretsin. Bulunmaz hint kumasi mi? Ileride suphesiz tekrar kapina dayanacaktir ama asla affetme canim hem yasin da cok genc.
Unutma ne demisler katilini affedersen seni yine oldurur!
inş gelmez ya yüzünü bile görmek istemiyorum 9 senede hayattan bıktırdı yemin ederim

Merhaba arkadaşlar benim yaklaşık 9 senelik bir ilişkim vardı. Çocukluk aşkımdı şuan 21 yaşındayım. Geçen aralık ayından bu yana sözlüydük. Geçen hafta ayrıldık. Biz hiç anlaşamıyorduk. Her sinirlendiği küfürler hakaretler ediyodu ağza alınmıycak laflar ediyodu çok zoruma gidiyo ben hiç kfür etmdim ona sadece bir kere hakaret etmiştim her kavgamızda s.git diyodu sonra hiç bişey olmamış gibi konuşmamı bekliyodu gönlümü almaya çalısıyodu geçmişe dayalı çok aldattığıda oldu çocuktuk dedim sineye çektim ama sözlülük dönemimizde bi kızla sürekli mesajlaştığını gördüm geceleri 2ye 3e kadar iş arkadaşım dedi inanmadım tabi birde sürekli yalan söylüyodu çok yemin ediyodu sonra bi bakıyodum altından yalan çıkmış geçen onu karakola götürdüler nişan kıyafeti alcağımız gün tabi biz sonradan öğrendik babam küplere bindi ailesi gelicekti bende sinirlendim gelmeyin dedim çektik gitti evimize ondan sonra ipler tamamen koptu babam istemedi bu işte bişey var dedi eski sözlümde askerde olan bi mevzu dedi inandım bn ama babam inanmadı sonra onun babası bize geldi özür falan diledi oda askerlik olduğunu söyledi ama babam yine inanmadı benim bu saatten sonra rızam yok sn bilirsin evlenince bişey olursa gelme kapıma dedi sonra bende sözlüme karakola gidicem inanmıyorum dedim bana küfürler falan etti babam istemiyo artık rızası yokmuş dedim babama hakaret etmeye başladı bende sonra sen kimsinde aileme laf söylüyorsun flan dedim kavga çıkardım bu sefer sana gerçeği söylüycem yemin ederim bundan sonra yalan küfür hakaret yok dedi anlattı bn yine inanmadım karakola gittim ve orda gerçeği öğrendim onun anlattığından çok farklı bişeymiş bu sefer bendede ipler koptu ve ayrıldım bitirdim zaten ailemdende kimse istemiyor artık sizce ilerde pişman olur muyum yoksa iyi mi yapmısım lütfen yardımcı olun
Allah kurtarmis guzel kardesim, bi kurban keserdim ben olsam bu adamla evlenmedigim icin. Niye pisman olasin ki her turlu kotuluk var

Back