- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi ara tehdit ediyodu ama henüz bişeyini görmedim çok şükürKeşke daha önce ayrılsaydım diye pişman olursun bence :)
İyi ki de bitirmişsin, kendine dikkat et biraz psikopat birine benziyor.
Merhaba arkadaşlar benim yaklaşık 9 senelik bir ilişkim vardı. Çocukluk aşkımdı şuan 21 yaşındayım. Geçen aralık ayından bu yana sözlüydük. Geçen hafta ayrıldık. Biz hiç anlaşamıyorduk. Her sinirlendiği küfürler hakaretler ediyodu ağza alınmıycak laflar ediyodu çok zoruma gidiyo ben hiç kfür etmdim ona sadece bir kere hakaret etmiştim her kavgamızda s.git diyodu sonra hiç bişey olmamış gibi konuşmamı bekliyodu gönlümü almaya çalısıyodu geçmişe dayalı çok aldattığıda oldu çocuktuk dedim sineye çektim ama sözlülük dönemimizde bi kızla sürekli mesajlaştığını gördüm geceleri 2ye 3e kadar iş arkadaşım dedi inanmadım tabi birde sürekli yalan söylüyodu çok yemin ediyodu sonra bi bakıyodum altından yalan çıkmış geçen onu karakola götürdüler nişan kıyafeti alcağımız gün tabi biz sonradan öğrendik babam küplere bindi ailesi gelicekti bende sinirlendim gelmeyin dedim çektik gitti evimize ondan sonra ipler tamamen koptu babam istemedi bu işte bişey var dedi eski sözlümde askerde olan bi mevzu dedi inandım bn ama babam inanmadı sonra onun babası bize geldi özür falan diledi oda askerlik olduğunu söyledi ama babam yine inanmadı benim bu saatten sonra rızam yok sn bilirsin evlenince bişey olursa gelme kapıma dedi sonra bende sözlüme karakola gidicem inanmıyorum dedim bana küfürler falan etti babam istemiyo artık rızası yokmuş dedim babama hakaret etmeye başladı bende sonra sen kimsinde aileme laf söylüyorsun flan dedim kavga çıkardım bu sefer sana gerçeği söylüycem yemin ederim bundan sonra yalan küfür hakaret yok dedi anlattı bn yine inanmadım karakola gittim ve orda gerçeği öğrendim onun anlattığından çok farklı bişeymiş bu sefer bendede ipler koptu ve ayrıldım bitirdim zaten ailemdende kimse istemiyor artık sizce ilerde pişman olur muyum yoksa iyi mi yapmısım lütfen yardımcı olun
ağzına çarpmadım ama ağzının payını verdim birde ailen benden önce geliyomuş diyo utanmadanİyi etmişsin sözluyken babana kufur ediyor ...
agzına carpardım bir tane
eskiden ayrılınca çok üzlüyordum ama nedense içim çok rahat huzurlu suanHakikaten cocukmussun ve iyi ki olgunlaşmaya basliyorsun. .iyi ki evlenmeden gerçek yüzünü gorebilmissin. .ne kadar erken o kadar iyi..olmaması gereken ciddi şeyler varmış ama iyi ki gözünüz açılmış. .üzüleceksin mutlaka ama sonunda birgün iyi ki olamamış diyeceksin..ileride Aşkın Gözü görmüş görmemişim deyip pişman olmaktan sa ayrilma niz en iyisi olmuş. ..
Allah bi ömür mutlu eder canım eşinle inş12 yaşında başlayamaz mı ilişkiye ?
Bende 13te tanıştım kocamla
12 var 12 varrr
Gelelim konuya uyuşturucu kullanan adamdan bıraksada hayır gelmez
Dua et sana başlatmamış
numarsını engellemiştim babası aramıştı onada fırça attım bize yalan söylediler diye oda sevgi fedakarlık ister sen sevmiyosun o zaman dedi bende sevgi saygıda ister ama oğlunuzda oda yok dedim istemiyorum bitti dedim kapadım yeni hat aldım kendimeçok iyi yapmıssın ıster 10 yıllık ıster 30 yıllık sevgılın olsun adam deılse ne farkeder? seni ararsa da bence kesınlıkle donmemelısın..
şimdi daha çok rahatladım sağolun canlarımHobaaaaa sorun yani..
Ayrıldığın iyi olmuş cidden :)
en dogrusunu yapmıssın canım bırak kesnlıkle babanda arkanda ..numarsını engellemiştim babası aramıştı onada fırça attım bize yalan söylediler diye oda sevgi fedakarlık ister sen sevmiyosun o zaman dedi bende sevgi saygıda ister ama oğlunuzda oda yok dedim istemiyorum bitti dedim kapadım yeni hat aldım kendime
numarsını engellemiştim babası aramıştı onada fırça attım bize yalan söylediler diye oda sevgi fedakarlık ister sen sevmiyosun o zaman dedi bende sevgi saygıda ister ama oğlunuzda oda yok dedim istemiyorum bitti dedim kapadım yeni hat aldım kendime
2012 de askere gitti 2013 geldi sözlendik ama artık sözlü olmadığımız için eski sözlüm dedim ailem bunları bilmiyo bilselerdi zaten bırak sözlemeyi görüşmeyeyim diye odaya kitlerlerdi9 senedir bunlar yaşamışsınız böyle adamla nasıl 9 sene geçirebildiniz nasıl sözlenebildiniz aileniz hiç mi anlamadı asabi olduğunu da sözledi sizi ayrıca 9 senedir beraberseniz askerde nasıl sevgilisi eski sözlüsü oluyor onu da anlamadım ne aceleniz vardı küçücük yaşta bunları yaşayacak zaten hala küçüksünüz daha ilk hakarette küfürde ayrılmanız gerekirdi siz nişanlanmaya kalkmışsınız neyse ki evlenmemişsiniz büyük cesaret doğrusu yani Allah korumuş sizi.
Verilmiş sadakan varmış bu adamdan kurtulduğuna göre.Merhaba arkadaşlar benim yaklaşık 9 senelik bir ilişkim vardı. Çocukluk aşkımdı şuan 21 yaşındayım. Geçen aralık ayından bu yana sözlüydük. Geçen hafta ayrıldık. Biz hiç anlaşamıyorduk. Her sinirlendiği küfürler hakaretler ediyodu ağza alınmıycak laflar ediyodu çok zoruma gidiyo ben hiç kfür etmdim ona sadece bir kere hakaret etmiştim her kavgamızda s.git diyodu sonra hiç bişey olmamış gibi konuşmamı bekliyodu gönlümü almaya çalısıyodu geçmişe dayalı çok aldattığıda oldu çocuktuk dedim sineye çektim ama sözlülük dönemimizde bi kızla sürekli mesajlaştığını gördüm geceleri 2ye 3e kadar iş arkadaşım dedi inanmadım tabi birde sürekli yalan söylüyodu çok yemin ediyodu sonra bi bakıyodum altından yalan çıkmış geçen onu karakola götürdüler nişan kıyafeti alcağımız gün tabi biz sonradan öğrendik babam küplere bindi ailesi gelicekti bende sinirlendim gelmeyin dedim çektik gitti evimize ondan sonra ipler tamamen koptu babam istemedi bu işte bişey var dedi eski sözlümde askerde olan bi mevzu dedi inandım bn ama babam inanmadı sonra onun babası bize geldi özür falan diledi oda askerlik olduğunu söyledi ama babam yine inanmadı benim bu saatten sonra rızam yok sn bilirsin evlenince bişey olursa gelme kapıma dedi sonra bende sözlüme karakola gidicem inanmıyorum dedim bana küfürler falan etti babam istemiyo artık rızası yokmuş dedim babama hakaret etmeye başladı bende sonra sen kimsinde aileme laf söylüyorsun flan dedim kavga çıkardım bu sefer sana gerçeği söylüycem yemin ederim bundan sonra yalan küfür hakaret yok dedi anlattı bn yine inanmadım karakola gittim ve orda gerçeği öğrendim onun anlattığından çok farklı bişeymiş bu sefer bendede ipler koptu ve ayrıldım bitirdim zaten ailemdende kimse istemiyor artık sizce ilerde pişman olur muyum yoksa iyi mi yapmısım lütfen yardımcı olun
bende en çok o durumda naparım diye düşünüyorum henüz ses seda yok Allah için içim cızda etmiyor şimdi bende öyle diyorum zaten aşktan kmse ölmez diye sonra bu adamdan baba olur mu diyeİyi yapmışsın..
Bak en fazla 2 yıl üzülürsün..
Bi ömür üzülmektense 2 yıl dayanılır..
Klişe bi söz ama kimse aşkından ölmüyor, kendini öldürenler hariç..
İnsanlar evlat acısıyla hayatta kalırken bizimle bi kan bağı olmayıp sadece gönül bağı olan biride hayatımızda sadece bi uhte olarak kalır en fazla..
Unutulur yani..
Kendi hayatınız, evlenirseniz olucak çocuklarınıın hayatını yakmaktansa..
O kişi hiç olmasın ne sen nede bi başkaları zedelenmesin bu durumdan :)
Sen böyle hep rahat ol..
2 güne başkasını bulup mutlu pozlarıda verebilir, bu içinide acıtabilir..
Ama sonunda kazanan sen olursun emin oll
demi demiNe kadar pasif kadınlar var ya.
Hala pişman olurmuyum diyorsun. Adam ezmiş ezmiş aldatmış daha neler neler hala ayrıldığıma pişman olur muyum.
Evet olursun ahhh beni ezen söven aldatan pırlanta gibi bir adam vardı vay ben niye ayrıldım dersin :)
Sakın arkana bile bakma canım zamanını harcamana değmez hayatına kaliteli insanları dahil et böyle yüz göz olacağın saygısız adamları değil.. :)demi demi
Tabiki ailen onda önce glck o kimkibi ara tehdit ediyodu ama henüz bişeyini görmedim çok şükür
bende artık öyle düşünüyorum zaten canım aklım başıma geldi sonundaa geç oldu biraz ama neyseVerilmiş sadakan varmış bu adamdan kurtulduğuna göre.
Her kavgada s.git ne demek!!bir adamla evlenmemek için gereken tüm özellikler bunda var.
Hakaret (evlenince dayağa dönüşeceğimden hiç şüphen olmasın), aldatma, karakollar, başını derde sokmalar, ailene hakaretler..
Çocukluk aşkıydı de geç git. Çocuk yaşta hatalı bir birliktelik çok normal, önemli olan onu geleceğe taşımamak.
Barışıp evlenirsen kendi sonunu kendin hazırlamış olursun. Ondan sonra 2 çocukla babanın kapısına gidersin.
O kadar küçüksün ki. Evlilik için bence erken. En az 5 senen var daha. O arada illaki bulursun helal süt emmiş birini:))
zaten bu kararı verme sebebim ailem sonuçta beni bu yaşa onlar getirdi onların desteği olmadan napabilirim kiTabiki ailen onda önce glck o kimki