• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişana 1.5 hafta kala ayrılmak lütfen yardım edin

İyi etmişsin defolu erkeğin neresini düzelteceksin evlenseydin yanmıştın kızım baban ne diyorsa haklı o hayatı yutmuş ve dediğide doğru çıkmış sen babana güven o evet diyorsa tamamdır ama demiyorsade uzak dur hatta bitir ve arkana bakma,

çok böyle sorumsuz aile erkek diye sokağa salan denetlemeyen
arkadaşlarını kontrol etmeyen ,
son zamanlarda epey ölen var şu bonzai meselesinden

en büyü suç ailelerden bence
kızlar zaten sürekli baskı altında

ama şu erkeklere bir türlü ayar veremeyen aileler çok

Merhaba arkadaşlar benim yaklaşık 9 senelik bir ilişkim vardı. Çocukluk aşkımdı şuan 21 yaşındayım. Geçen aralık ayından bu yana sözlüydük. Geçen hafta ayrıldık. Biz hiç anlaşamıyorduk. Her sinirlendiği küfürler hakaretler ediyodu ağza alınmıycak laflar ediyodu çok zoruma gidiyo ben hiç kfür etmdim ona sadece bir kere hakaret etmiştim her kavgamızda s.git diyodu sonra hiç bişey olmamış gibi konuşmamı bekliyodu gönlümü almaya çalısıyodu geçmişe dayalı çok aldattığıda oldu çocuktuk dedim sineye çektim ama sözlülük dönemimizde bi kızla sürekli mesajlaştığını gördüm geceleri 2ye 3e kadar iş arkadaşım dedi inanmadım tabi birde sürekli yalan söylüyodu çok yemin ediyodu sonra bi bakıyodum altından yalan çıkmış geçen onu karakola götürdüler nişan kıyafeti alcağımız gün tabi biz sonradan öğrendik babam küplere bindi ailesi gelicekti bende sinirlendim gelmeyin dedim çektik gitti evimize ondan sonra ipler tamamen koptu babam istemedi bu işte bişey var dedi eski sözlümde askerde olan bi mevzu dedi inandım bn ama babam inanmadı sonra onun babası bize geldi özür falan diledi oda askerlik olduğunu söyledi ama babam yine inanmadı benim bu saatten sonra rızam yok sn bilirsin evlenince bişey olursa gelme kapıma dedi sonra bende sözlüme karakola gidicem inanmıyorum dedim bana küfürler falan etti babam istemiyo artık rızası yokmuş dedim babama hakaret etmeye başladı bende sonra sen kimsinde aileme laf söylüyorsun flan dedim kavga çıkardım bu sefer sana gerçeği söylüycem yemin ederim bundan sonra yalan küfür hakaret yok dedi anlattı bn yine inanmadım karakola gittim ve orda gerçeği öğrendim onun anlattığından çok farklı bişeymiş bu sefer bendede ipler koptu ve ayrıldım bitirdim zaten ailemdende kimse istemiyor artık sizce ilerde pişman olur muyum yoksa iyi mi yapmısım lütfen yardımcı olun

Ayrılmakla öncelikle çok iyi yapmışsın, senin yerinde kim olsa dayanamazdı. ne olursa olsun hakaret kötü kaldı ki küfüe de ediyormuş. ömür boyu uğraşman gerekecekti. ardına bakma hiç sakın dönme... üzülüyorsan,toparlanırsın ne insanlar çıkar karşına...kıymet bilen...

En doğrusunu yapmissin ablam düğüne iki gün kala ayrildi ama o pişman oldu ki hic pişman olunacak bi insan değildi aşktan gözüne perde inmiş bi suru hatasi terbiyesizligi var ama ablam görmüyor maalesef ayrildilar ama akli hala onda eminimki evlense çok pişmanolurdu hatta belki bbosaniidi bile daha nisanliuken tokat atan evlenince ne yapar allah bilir.. Umarim hakkında hayirlisi olur

Eh be arkadasim 12 yasinda ben halen bebeklerle oynardim sen masallah sevgili yapmissin, gözünü onunla actigindan ask zanlediyorsun ama degil emin ol, sadece aliskanlik bilinmis, kurtulduguna dua et...Pisman falanda olmazsinn, adam küfürbaz, yalanci, aldatiyor kesin isi falanda yoktur...yasin daha kücük seni gercekten seven birisini ve seninde asik olucagin kisiyi mutlak bulacaksindir ama ilk önce su önündeki engeli kaldir, bi önün acilsin hayatin tadini cikart bu yasta bunlari ne cekiyorsun...:ssz:

Merhaba arkadaşlar benim yaklaşık 9 senelik bir ilişkim vardı. Çocukluk aşkımdı şuan 21 yaşındayım. Geçen aralık ayından bu yana sözlüydük. Geçen hafta ayrıldık. Biz hiç anlaşamıyorduk. Her sinirlendiği küfürler hakaretler ediyodu ağza alınmıycak laflar ediyodu çok zoruma gidiyo ben hiç kfür etmdim ona sadece bir kere hakaret etmiştim her kavgamızda s.git diyodu sonra hiç bişey olmamış gibi konuşmamı bekliyodu gönlümü almaya çalısıyodu geçmişe dayalı çok aldattığıda oldu çocuktuk dedim sineye çektim ama sözlülük dönemimizde bi kızla sürekli mesajlaştığını gördüm geceleri 2ye 3e kadar iş arkadaşım dedi inanmadım tabi birde sürekli yalan söylüyodu çok yemin ediyodu sonra bi bakıyodum altından yalan çıkmış geçen onu karakola götürdüler nişan kıyafeti alcağımız gün tabi biz sonradan öğrendik babam küplere bindi ailesi gelicekti bende sinirlendim gelmeyin dedim çektik gitti evimize ondan sonra ipler tamamen koptu babam istemedi bu işte bişey var dedi eski sözlümde askerde olan bi mevzu dedi inandım bn ama babam inanmadı sonra onun babası bize geldi özür falan diledi oda askerlik olduğunu söyledi ama babam yine inanmadı benim bu saatten sonra rızam yok sn bilirsin evlenince bişey olursa gelme kapıma dedi sonra bende sözlüme karakola gidicem inanmıyorum dedim bana küfürler falan etti babam istemiyo artık rızası yokmuş dedim babama hakaret etmeye başladı bende sonra sen kimsinde aileme laf söylüyorsun flan dedim kavga çıkardım bu sefer sana gerçeği söylüycem yemin ederim bundan sonra yalan küfür hakaret yok dedi anlattı bn yine inanmadım karakola gittim ve orda gerçeği öğrendim onun anlattığından çok farklı bişeymiş bu sefer bendede ipler koptu ve ayrıldım bitirdim zaten ailemdende kimse istemiyor artık sizce ilerde pişman olur muyum yoksa iyi mi yapmısım lütfen yardımcı olun

sana ve özellikle de ailene saygısı olmayan terbiyesiz ağzı bozuk insanla ne işin var ? hakaretle ömür mü geçer ? uzak dur emin ol böylesi daha hayırlıdır saygı olmayan yerde sevgide tükenir hayat çekilmez hal alır.

Sen ne diyorsun,felaketin eşiğinden dönmüşsün.
Otur kalk evlenmeden gözün açıldığı için dua et.

Böyle uzayan ilişkilerde maalesef geçen senelerin hatırına ite kaka nikaha gitme durumu oluyor.
Arada hatalar görülse bile yıllarıma yazık mantığıyla ayrılmaktan korkanlar var.
Sen daha fazla zarardan dönüp kara geçmişsin,tebrikler.

verilmiş saadakan varmış bence yine sen ondan kurtuldun için bide sadaka ver yazık yaa evlilik çok zor bi süreçç neler gördük iyi dedik neler çektik basta böle kendini gösteren bi insanla evlendikten sonra nolur sence kurtulmşn

iyi yapmışsın canım hiç üzülme şimdiden bu kadar yalan küfür evlenince neler yapar kim bilir :KK64::KK64::KK64::KK64:

dolu dolu 9 sene olmasada 9 senedir beraberiz canım inanabilirsin evet bende gecen yıllara yazık diye ayrılmıyodum ama artık daha kötüye gidiyoruz bırakma kararı aldım eskiden uyuşturucu madde kullanıyodu sözde bırakmıştı 5 6 sene önce ama 2 sene önce üzerinde uyuşturucu madde ile yakalanmış ifadesi varmıs gitmemiş ondan

Keşke daha önce ayrılsaydım diye pişman olursun bence :)
İyi ki de bitirmişsin, kendine dikkat et biraz psikopat birine benziyor.

Hobaaaaa sorun yani..
Ayrıldığın iyi olmuş cidden :)

çok iyi yapmıssın ıster 10 yıllık ıster 30 yıllık sevgılın olsun adam deılse ne farkeder? seni ararsa da bence kesınlıkle donmemelısın..

12 yaşında başlayamaz mı ilişkiye ?
Bende 13te tanıştım kocamla
12 var 12 varrr

Gelelim konuya uyuşturucu kullanan adamdan bıraksada hayır gelmez
Dua et sana başlatmamış

Boşver yine seversin bu be canim böyle hayat gecmezmis zaten

Back