- 17 Aralık 2015
- 142
- 71
- 13
- 33
- Konu Sahibi Premsesedat
-
Neler takıldı abartı bişey olmadı dimi. Yani sonuçta evde yapılıyor :) bizde de konusu geçmedi. Ben aileler arasında konuşulsun istemiyorum zaten nişan alış vrrişine çıkılacak o Zaman alınır bişeyler dedim. Annemde ben bişey istemem şunu taksın bunu taksın demem siz Mutlu olun yeter DediBenimki de evde olmuştu,yemek filan yapıldı ardından tatlı vs..yani kimse şunu bunu yapın demedi eşimin ailesi taktı bişeyler,annemler takmadI nişanda,onlar düğünde taktılar
Evet işte en güzeli hiç konuşulmaması herkes içinden geleni yapar zaten,yani biraz abartı oldu diyebilirim çünkü bütün takıcaklarını taktılar eşimin ailesi ama düğünden önce geri verdim aynı şeyleri düğünde tekrar taktılar öyle yapıyomuşlar bilmiyodum ben:)Neler takıldı abartı bişey olmadı dimi. Yani sonuçta evde yapılıyor :) bizde de konusu geçmedi. Ben aileler arasında konuşulsun istemiyorum zaten nişan alış vrrişine çıkılacak o Zaman alınır bişeyler dedim. Annemde ben bişey istemem şunu taksın bunu taksın demem siz Mutlu olun yeter Dedi
Hayırlı olsun canım benim de tatilde nişanım olacak inşallah, ne yapıldığını ben de bilmiyorum anneme devrettim her şeyiKızlaaaar tatilde nişanım var. Allah'ın izniyle. Yani şöyle olacak evde yapmayı düşünüyoruz. Neler yapılacak? Ne takılacak? Damat tarafı ne takmalı kız tarafı bişey Takar mı? İlk çocuğum o yüzden bilmiyorum pek bişey . Tecrübelerinizden bahşeder misiniz
Hayirli olsun tatlim :) benim nisanim da evde olmustu , rahmetli babamin saatini esime takmsti annem bir de gumus yuzukHışgeldiinnnn tatilde kısmet olursa
Evet bizde de öyle oluyor mesela bilezikler düğünde tekrar takılıyorEvet işte en güzeli hiç konuşulmaması herkes içinden geleni yapar zaten,yani biraz abartı oldu diyebilirim çünkü bütün takıcaklarını taktılar eşimin ailesi ama düğünden önce geri verdim aynı şeyleri düğünde tekrar taktılar öyle yapıyomuşlar bilmiyodum ben:)
Evet Can'ım doğru bizim maddi durumumuz çok iyi değil yani memur ailesi düşün öyle :) ben öğretmenim o polis. Kendimiz yapcaz bişeyler. İyi Dilek'lerin için teşekkürlerherkeste farklı olur bu işler genel bi cevap alamazsın.
erkeğin ailevi maddi durumu vs hepsi ayrı faktör.
şimdiden hayırlı olsun
Saat takarsiniz nisanlina.anne ve babanizda 1 tane yada 2 tane maddi duruma gore bilezik takabilir size.Kızlar cevaplar için teşekkürler biz aşkımla Mutlu olalım yeter çok bekledik. Ben fikir için genel sorayım dedim. Bakalım kızlar gelişmelerden haberdar ederim. Daha evlenme teklifi almadım
Açıkcası ailem bişey yapsın istemiyorum. Ne yapacaklarsa düğünde yapsınlar. Hediyelik saat kolye gibi bişeyler alabilirler tabikiSaat takarsiniz nisanlina.anne ve babanizda 1 tane yada 2 tane maddi duruma gore bilezik takabilir size.
Kızlaaaar tatilde nişanım var. Allah'ın izniyle. Yani şöyle olacak evde yapmayı düşünüyoruz. Neler yapılacak? Ne takılacak? Damat tarafı ne takmalı kız tarafı bişey Takar mı? İlk çocuğum o yüzden bilmiyorum pek bişey . Tecrübelerinizden bahşeder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?