Nişan

Ghjqwerty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2023
91
-37
Biz sevgilimle 5 yıldır beraberiz ve onlar 3 erkek kardeşler, en büyüğü evli küçüğü ise yeni nişanlandı. Sevgilim özelde çalışıyor bana atanmadan nişan da evlilik de yok diyor kardeşi atanmadan nişan yaptı hoş başta o da sevgilisine öyle diyormuş ama sonuç noldu onlar nişan yaptı biz hala bekliyoruz.

Biz sevgilimle 5 yıldır beraberiz ve onlar 3 erkek kardeşler, en büyüğü evli küçüğü ise yeni nişanlandı. Sevgilim özelde çalışıyor bana atanmadan nişan da evlilik de yok diyor kardeşi atanmadan nişan yaptı hoş başta o da sevgilisine öyle diyormuş ama sonuç noldu onlar nişan yaptı biz hala bekliyoruz.
Kafam karıştı, hangi konu doğru? Yukarda gördüm tamamdır

Atanacağı kesinn bile değil…
Saçma bi bahane gibi geldi bana,
Uzatmasın ayrılsın geçen zamana yazık

Nişanlının kardeşimi bu konu

Alsında bölümünden dolayı atama durumu var ancak bunu Bahane me etmesinde hoşlanmıyor
Yani nişanlanıp adını koyup bekleyebilir sonuç olarak çalışıyor boşda olsa işsiz olsa anlarımda özelde olsa sonuçda çalışıyor.
Kız çalışıyormu peki.
Acaba çocuk çalışma konusunda kıza güvenmiyomu

Ya sana bir dünya şey yazdım yazdım bütün iyi niyetimle doğru neyse sen yazılan onca şeyden bir şey anlamadın bir konu daha mi açtın
Bide 3 yıl demişin 7 nereye gitti

Ben uykusuzum ondan mi acaba yanlış okudum dedim tekrar okudum

Arkadaş demişin şimdi gelde inan buna ve ben inanmadım

Ne yapmaya çalıştın sa onca kişi vakit ayırdı sana en çokta ben

Nişanlı olarak atanan kadar beklemek istemiyor(çünkü süre olarak belli olmuyor) , hem de evlenşnce ders çalışamaz çocuk olur filan diye atanma yalan olur diye biraz da ondan bekliyor

Ya sana bir dünya şey yazdım yazdım bütün iyi niyetimle doğru neyse diye sen yazılan onca şeyden bir şey anlamadım bir konu daha mi açtın
Bide 3 yıl demişin 7 nereye gitti

Ben uykusuzum ondan mi acaba yanlış okudum dedim tekrar okudum

Arkadaş demişin simde gelde inan buna ve ben inanmadım

Ne yapmaya çalıştım sa onca kişi vakit ayırdı sana en çokta ben
Rengin'in 'aldatıldık' şarkısı bize gelsin.

Yani nişanlanıp adını koyup bekleyebilir sonuç olarak çalışıyor boşda olsa işsiz olsa anlarımda özelde olsa sonuçda çalışıyor.
Kız çalışıyormu peki.
Acaba çocuk çalışma konusunda kıza güvenmiyomu
Bir de özelde çalışıyor çocuk, ondan özelde çalışmasını da istemiyor kızın özeli kötülüyor ki haklı da

Ayrı ayrı konu başlığı açılmıyor mu burda tek kullanıcı adıyla tek bir konu mu açılmalı mı daha tam bilmiyorum yeni açtım burayı

X