• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan yüzüğümü kaybetdim

beztebya

Canım kızım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
492
262
358
34
..
Merhaba kızlar bu gün dışarı çıkarken nişan yüzüğümü takacaktım ,elimi bi atdım bütün altınlar yerinde bi tek nişan yüzüğüm yok evin her yerine baktım ama bulamadım bakmadığım yer kalmadı düşün-düşün daha sonra aklıma geldi parmak izi verdikte yüzük kara olmasın diye çıkardım arkadaşıma verdim arabada bana verirken yüzüğ iki koltuğun arasına düştü ben gec olmasın trafike düşmeyelim diye eve varınca çıkartırım dedim ve aklımdan çıkdı. 3 gün araba da kaldı dün arabanı yıkattırmağa götürdüm bu gün aklıma geldi hemen gitdim arabaya baktım yüzük yok .Maddi değerinden cok manevi değeri önemli benim için. Arabanın içini temizlerken çalışan götürmüş ola bilirmi yüzüğümü arabaya düşmüştü şimdi yok bunun için ne yapayım gitsem ora sorsam ben görmedim der ben şimdi ne yapsam ?

Aksilikler üst üste gelmiş. Çalışan almışsa bile, evet yüzük vardı buldum ama cebime attım demez bence. Yine de siz gidin patronuna bir sorun arabayı yıkayan elemana sorsun.
Hem belki hala arabanın içindedir, yıkama esnasında iyice gerilere kaçmıştır :KK17:

oo baya talihsizlik olmuş sizinki ben görmedim derler ve yapılabilecek pek bişey olduğunu sanmıyorum siz yine de gidin bir konuşun anlatın onlara da belki şüphelendikleri biri olur ya da bildikleri bişey vardır akıllarında bulunsun hiç değilse..

Aksilikler üst üste gelmiş. Çalışan almışsa bile, evet yüzük vardı buldum ama cebime attım demez bence. Yine de siz gidin patronuna bir sorun arabayı yıkayan elemana sorsun.
Hem belki hala arabanın içindedir, yıkama esnasında iyice gerilere kaçmıştır :KK17:
Arabanın içini aradım ama bulamadım canım evet gidiyim bi müdürün yanına .

oo baya talihsizlik olmuş sizinki ben görmedim derler ve yapılabilecek pek bişey olduğunu sanmıyorum siz yine de gidin bir konuşun anlatın onlara da belki şüphelendikleri biri olur ya da bildikleri bişey vardır akıllarında bulunsun hiç değilse..
Evet gidicem

Arabadadir bence.ufacik birsey gozunuzden kacmis olabilir birdaha kontrol edn.yoksa arabayi yikattigniz yere gidin arkadaslarin dedigi gibi. Ordanda sonuc alamazsaniz nisanlinizla paylasin yapcak birsey yok.uzuldum sizin adiniza.bulursunuz insallah.

Ee peki ben ne yapıcaam ya nişan yüzüğünün kaybolması çok kötü abla.

tabii gene bi git sor ama üzme kendini o kadar.
dünyanın sonu değil, imkanın varsa aynısından bir tane daha alırsın, yoksa kullanmayı düşünmediğin nişan takılarından biriniz bozdur al gene :)

tabii gene bi git sor ama üzme kendini o kadar.
dünyanın sonu değil, imkanın varsa aynısından bir tane daha alırsın, yoksa kullanmayı düşünmediğin nişan takılarından biriniz bozdur al gene :)
Canım ala bilirim aynısını yüzüğün içine adımız yazılmıştı hemde söylüyorlar ki nişan yüzüğünü kayboldukta çok aksilikler oluyor böyle duydum ben.

Vakit kaybetmeden gidin bence.
Belki bir yere sıkışmıştır.
Ama içini de temizlettiyseniz süpürge yutmuştur,geçmiş olsun.

Evet kızlar zaten yol da yakın 20 dk ben bi gideyim yüzü bulmasam çok kötü olucam eşimde öyle

Canım ala bilirim aynısını yüzüğün içine adımız yazılmıştı hemde söylüyorlar ki nişan yüzüğünü kayboldukta çok aksilikler oluyor böyle duydum ben.
Valla benim yüzüğünde elli kere taşı düştü.Onu sana diyenler bana da bir açıklık getirsinler.
İnanma böyle şeylere.Enerjini kötü kötü yayma.Olacağı varmış olmuş.

Yıkamacılar ne yazık ki kaybolan emanetler için sorumluluk almıyolar sanırım umursamazlar înşallah bulursunuz

Back