Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

elomm 2. cizginin en az ilki kadar koyu olmasi gerekiyor. ondan daha koyu bile olabilir. su an senin testin negatif. madem doktor 9-10 gun dedi sen yarindan itibaren bir sabah yap bir de aksam. sabah 10 bucuk 11 arasi ikinciyi de ogleden sonra 4-5 arasi. tabi pahali bir test kullaniyorsan boyle yapamazsin. o zaman da oyle 2 gibi yap. pozitifi yakaladiktan sonra gun asiri iliski

tatlim neden sicak tutuyoruz ben kacirmisim o kismi. beni cok cabuk sicak basar o nedenle hep ince giyinirim. ankarada hava soguk ama ben hala ince giyiniyorum. sence negatif mi etkiliyor bebek olayini?

bende pazartesi gidecem doktora inşallah duyarım bebişim kalp atımını:)

tatlım sana bikaç soru sorayım ona göre bende birşeyler söyleyim,,
1- göğüs uçlarında ve göbek bölgende kıllanma varmı
2- hızlı kilo alıp veriyormusun
3-adetlerin düzenli mi
canım reqlim herzaman düzenli kıl tüy sorunum yok..zaten doktor bugün pko deqildin kesinlikle bu normal kist dedi...kilo alıp vermektede hiçbir sorunum olmadı...
tatlım bnm şuanki sıkıntım bebek deqil zaten kistin cinsiydi...laparoskopi falan deyince baya panik yaptım...bebek için şuanda sorun teşkil etmiyor sanırım çünkü doktorum bugün çalışma yapacaqım günlerin tarihini verdi...içim rahatladı
canım bu yazdıkların bende tamamen normal... senin kistin geçtimi canım nasıl bir tedavi uygulandı?
canım çok geçmiş olsun...
amin canım teşekkür ederim...
ben 3.yü düşünüyorum cnm
allah bağışlasın anım:) maşallah.teşekkür ederim güzel dileklerin için.
amin canım teşekkür ederim...
umudum yok diyorum ama yine de teste gelip gidip bakıyorum kızlar
testi yaptım ve tek çizgi :))) üstüne 5-20 dk yazıyor zannetmiyorumki çıksın
10 dk oldu bene çıkmaz
hayırlısı olsun canım üzme kendini...

canım bu ovülasyon testi yumurtladıqını gösteriyor yokda yumurtanın çatladıqınımı?

bu sicak muhabbeti ne arkadaslarr

kızlar tahlil sonuçlarımı aldım hepsi normal çıktı sonuçları 2 ayrı doktora gidip gösterdim...hiçbir sorun yokmuş...kist içinde dr bir sonraki ay reql olunca gel bakalım küçülmüşmü büyümüşmü ona göre yolumuzu çizelim dedi.... yumurtlama gününü hesaplayıp çalışma yapacaqım günleri söyledi...eqer bu ay hamile kalmazsam diqer ay yumurtlama takibi yapıcakmış dr...demekki kist hamile kalmama engel deqilmiş yoksa bana çalışma tarihi vermezdi...benden haberler böyle kızlar..

bu sicak muhabbeti ne arkadaslarr

9 ay tatlım, hamiş kalmaya çalışırken sıcak tutmamız gerekiyormuş kendimizi, yalel de aynı şeyi söyledi.. özellikle ayakları ve karın kasık bölgesini.. döllenme sırasında o bölgelerin sıcak olması etkili ve yardımcı oluyormuş.. sen de o günlerinde dikkat et kendine tatlım.. fazla ince giyinme.. belini ve ayaklarını sıcak tut..

hoş geldin kuzenn ne var ne yok
sen çabık tuturuyon bu hamilelik işini inş hemen gelir yeni bebiş
bu arada benim kırmızı halen gelmedi yaa umudum git gide artıyo yarın test yapıp yapmama konusunda kararsızım hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

umudum yok diyorum ama yine de teste gelip gidip bakıyorum kızlar
testi yaptım ve tek çizgi :))) üstüne 5-20 dk yazıyor zannetmiyorumki çıksın
10 dk oldu bene çıkmaz

ya canim insanin elinde degil. ben regl oluyorum hala test yapiyorum. canim bu ay sen hele bir kendine gel. dinlen birazcik. eger olmadiysa da onumuzde cok guzel bir bahar var. napalim denemeye devam edecegiz

amiiiin tatlımmm:))) 29 mart bugün başladı, 27 günde bir şaşmadan geliyor benim kırmızılar,o yüzden 25 nisan yeni tarihim..ama nisana görmem/görmeyiz inşallah:)))

kızlar benide ekleyin 2 bebeğim 7 aydır her ay 4,5 tane kit harcıyorum ve sonunda ALLAHımın gücüne gitmesin çok üzülüyorum nisan 25

Cok sagol Banummmm. Simdi biraz internetten arastirdim. Daha cok Asya kulturunde, cin tibbi ve akapunturda var sicak tutma. Sicak su torbasini yumurtlamaya kadar karniniza koyabilirsiniz ama yumurtlamadan sonra koymayin sadece kendinizi sicak tutun diyor. Dedigin gibi rahim bolgesi sicak olmaliymis dollenme ve bebegin tutunmasi icin. sicaksu torbasinin yanisira luteal fazda (yumurtlamadan sonra) soguk icecekler bile icmiyorlarmis. ben su 20 dk uzanma aninda usuyorum genelde. bir de buna dikkat edelim bari

kızlar benide ekleyin 2 bebeğim 7 aydır her ay 4,5 tane kit harcıyorum ve sonunda ALLAHımın gücüne gitmesin çok üzülüyorum nisan 25
Ekliyorum tatlım bol şans:)

Evet hayatım , dikkat etmekten zarar çıkmaz:) dediğin doğru yumurtlamadan sonra aşırı sıcak banyoyu da önermiyorlar, ama kendimizi sıcak tutmamız lazımmış.. O uzanma kısmında üstüne bişeyler al, bir de ben geçen ay yapmaya başladım, o dinlenme sonrasında uyuyacaksam genelde cıbıl cıbıl uyurdum ama şimdi bişeyler giyiyorum, özellikle belim açıkta kalmayacak şekilde olmasına dikkat ediyorum... :)

canım bu ovülasyon testi yumurtladıqını gösteriyor yokda yumurtanın çatladıqınımı?

Canim simdi adetten sonra yumurta bir folikulun icinde gelismeye basliyor. Yumurta olgunlastiktan sonra LH denilen bir hormonun salgilanmasini sagliyor. Bu LH hormonu yumurtanin icinde gelistigi folikulun catlamasina ve yumurtanin aciga cikmasina neden oluyor. Buna da yumurtlama denir. Yani yumurtlamakla yumurtanin catlamasi ayni sey. Ovulasyon testinin olcutugu sey de LH artisi. O ikinci cizgi LH hormonu belli bir seviyeye ulastigi zaman koyulasiyor. LH hormonu bu seviyede 1 gun en fazla 2 gun kaliyor. Yani test genelde sadece 1 gun pozitif gosteriyor. Pozitif oldugu gunden 6-36 saat sonrasinda yumurtluyorsun. yani pozitifi gordugunde yakinda yumurtlayacaksin demek.

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiin:) Elbetteeee.. Ben listecibaşıyım zaten, ekliyorum hemen listeye..:) Bat tarihin neydi?

29 nisan diyebilirim
tesekkur ederim
ugurlu gelir umarim bu topic hepimize

bu arada sizden duydum ilk defa karnimi sicak tutmamiz gerektigini o donem
ben rusyada iyi usutuyorum bazen diyorum o yuzden mi tutunamiyor, eve geldigimde kasiklar hep soguk ama bu ay evden disari cikmam yumurtlama donemi birkac gun :) bele atki sarmayi da deneyeyim

listebasiymis :)) guldurdun beni. canim ya en zor isi se yapiyorsun

Ahahahah öyleyim ama:)) Olsun keyif alıyorum ben hem de oyalanıyorum kendi kendime:)

Dene dene, burda yalel diye şıp diye hamiş kalabilen bir arkadaşımız var, o önerdi ilk kez.. kendi hamile kalmayı planladığı aylar yapıyormuş, o bir kaç gün, belinde atkılarla falan geziyormuş:)

Ben de burada çok üşüdüm bu kış, geçen ay buu duyunca belki de dedim, bundan dolayıdır olmaması, yani züğürt tesellisi belki ama neticede denemekten zarar gelmez:))

İnşallah uğurlu gelsin listemiz sana, hamiş haberini alalım nisan ayında tatlım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…