- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 198
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.941
merhabalar..bir sorum olacak bilenlere..4 aydır çocuk için deniyoruz.bu 5.ay. 1.aydan sonra doktara gittiğimde reglimin başlangıcından 8.gündeydim.doktor bakıp 9 yada 10.gün yumurtlama olur demişti.yumurtlamama gibi bi sorun olsaydı doktor bunu farkedermiydi.yoksa bu varsayımmıdır.
bugün ise adetin 10.günü.ortalama 27, 28 günde bir oluyorum.ilk kez ovulasyon testi yaptım bugün ve 2.çizgi silik çıktı. bu yarın ya da öbür gün yumurtalam olacağınımı gösterir?
bir de bugün ilişki günü . test silik olduundan yarına filan ertelemek mi gerekir?
ınsallah canım benım evet ondan sonrakı ay hamıle kaldım tatlım artı folıc astı kullanıyordum....sıcak tutunun kendınız bırde yarım saat kı ayaklar havada dıkılı kalsın baskaaaa yaptıklarımı yazıyorum walla neye yalan soyleyeyım ben cok sık calısmadım sadce banumm la beraber yumurtlama gunune baktık buradan o 10 gun ıcınde gunasrı ılsıkıye gırdım bu kadar kızlar aama cok sıcak tutun kenıdnızı...
tamam canım benımm ruya gıbı hala hamılemıyım dıye suphedeyım:)wallaha ya bır garıp duygu..rabbım sag salım kucagımza almamızı nasıp etsın ..tatlım cok dıkkat et lkendıne sımdılık evdeyım tatlım bırsey yapmamaya calsıyorum 6.haftamızı beklıyorum gelsınde gıdıp kese ve kalp atısalrını duyalım sen gıttın mı doktora...
canım reqlim herzaman düzenli kıl tüy sorunum yok..zaten doktor bugün pko deqildin kesinlikle bu normal kist dedi...kilo alıp vermektede hiçbir sorunum olmadı...tatlım sana bikaç soru sorayım ona göre bende birşeyler söyleyim,,
1- göğüs uçlarında ve göbek bölgende kıllanma varmı
2- hızlı kilo alıp veriyormusun
3-adetlerin düzenli mi
tatlım bnm şuanki sıkıntım bebek deqil zaten kistin cinsiydi...laparoskopi falan deyince baya panik yaptım...bebek için şuanda sorun teşkil etmiyor sanırım çünkü doktorum bugün çalışma yapacaqım günlerin tarihini verdi...içim rahatladıcanim sana hangisi daha yatkin geldi simdi doktorun konusmasindan da anlasilyor bilgili olup olmadigi hangisi sana guven verdi arkadasim sen hem sprali yeni cikarttin dur bakalim dene bir kac ayy olur hayatim takma bu kadar hem doktr kotu bisi de dememis caresi varmis sonuctaa uzulmeeeee
canım bu yazdıkların bende tamamen normal... senin kistin geçtimi canım nasıl bir tedavi uygulandı?öncelikle herkese hayırlı cumalar diliorum... yeni hamile kalanları tebrik ediorum...
Erginsena var olan kist sende düzensizlikler yapıormu adetlerinde çok kanamalar ve ağrılar oluyormu? bel ağrısı vs... bence bu son doktor aynı benim doktorum gibi konuşmuş ilaçla geçirmeye çalışcak son çare lakaroskopi demiş..hemen moralini bozma bu sıkıntıyı aşıcam de ...
canım çok geçmiş olsun...ay dün ne geceydi öyle , ateşlendim. boğaz filan parçalandı öksürmekten, fena faranjit olmusum dk.öle dedi.
adetim de yarın filan gelcekk, keşke de gelmese bu ay bu misafir:))
bebiş gelse keşke, ,,
canım kistin için endişelenme çok kafaya takma geçiyor..
doktora danışmadan da sakın kür vs kullanma derim ben. şifalar bul inşallah..
ben 3.yü düşünüyorum cnmMerhaba canlarım yazdıklarınızı okuyorum bu topiği çok sevdim. Hadi hayırlısı gelsin bebişler.:119: Aranızda 2. veya 3, çocuğu düşünen varmı benim gibi? Ben çalışıyorum ve hala endişeliyim 2,5 yaşında oğlum var ikisini kaldırabilirmiyim diye. Ama 2. ciyi çok istiyoruz. Bugünlerde yumurtlama günlerim, çalışmalar devam... Bakalım herkezin göbişi bebişle dolar inşallah.
amin canım teşekkür ederim...allah bağışlasın anım:) maşallah.teşekkür ederim güzel dileklerin için.
hayırlısı olsun canım üzme kendini...umudum yok diyorum ama yine de teste gelip gidip bakıyorum kızlar
testi yaptım ve tek çizgi :))) üstüne 5-20 dk yazıyor zannetmiyorumki çıksın
10 dk oldu bene çıkmaz
elomm 2. cizginin en az ilki kadar koyu olmasi gerekiyor. ondan daha koyu bile olabilir. su an senin testin negatif. madem doktor 9-10 gun dedi sen yarindan itibaren bir sabah yap bir de aksam. sabah 10 bucuk 11 arasi ikinciyi de ogleden sonra 4-5 arasi. tabi pahali bir test kullaniyorsan boyle yapamazsin. o zaman da oyle 2 gibi yap. pozitifi yakaladiktan sonra gun asiri iliski
kızlar benim 30 nisan bat...nasıl geçecek bu günler(( 10-30 nisan arasını yoğun bir çalışma ile geçirmem lazım...ayağının altına ve karnına sıcak su şişesi koy dedi bir arkadaş...acaba faydası olur mu ilişkiden sonra:/ yoksa saçmalık mı...
ümidimi kaybetmeyeceğim...benim de bir gün bebeğim olacak inşallah...napalım mart geçti gitti...umudumuz nisan...
bu sicak muhabbeti ne arkadaslarr
merhaba arkadaşlar
tam 1 ay önce 4.5 haftalık bebegimi kaybettim kürtaj oldum
normal sekilde regl oldum bugun temizlendim inşallah korunmayı düşünmüyoruz...birdahaki regli tarihm 26 nisan
bakalım Rabbim kısmet edecekmi...Allah isteyen herkeze saglıklı ömürlü bebekler nasip etsin inşallah
umudum yok diyorum ama yine de teste gelip gidip bakıyorum kızlar
testi yaptım ve tek çizgi :))) üstüne 5-20 dk yazıyor zannetmiyorumki çıksın
10 dk oldu bene çıkmaz
amiiiin tatlımmm:))) 29 mart bugün başladı, 27 günde bir şaşmadan geliyor benim kırmızılar,o yüzden 25 nisan yeni tarihim..ama nisana görmem/görmeyiz inşallah:)))
9 ay tatlım, hamiş kalmaya çalışırken sıcak tutmamız gerekiyormuş kendimizi, yalel de aynı şeyi söyledi.. özellikle ayakları ve karın kasık bölgesini.. döllenme sırasında o bölgelerin sıcak olması etkili ve yardımcı oluyormuş.. sen de o günlerinde dikkat et kendine tatlım.. fazla ince giyinme.. belini ve ayaklarını sıcak tut..
Ekliyorum tatlım bol şans:)kızlar benide ekleyin 2 bebeğim 7 aydır her ay 4,5 tane kit harcıyorum ve sonunda ALLAHımın gücüne gitmesin çok üzülüyorum nisan 25
Cok sagol Banummmm. Simdi biraz internetten arastirdim. Daha cok Asya kulturunde, cin tibbi ve akapunturda var sicak tutma. Sicak su torbasini yumurtlamaya kadar karniniza koyabilirsiniz ama yumurtlamadan sonra koymayin sadece kendinizi sicak tutun diyor. Dedigin gibi rahim bolgesi sicak olmaliymis dollenme ve bebegin tutunmasi icin. sicaksu torbasinin yanisira luteal fazda (yumurtlamadan sonra) soguk icecekler bile icmiyorlarmis. ben su 20 dk uzanma aninda usuyorum genelde. bir de buna dikkat edelim bari
Merhaba herkese
ben de nisan ayinda hamile olmayi coooook istiyorum
beni de araniza alir misiniz
canım bu ovülasyon testi yumurtladıqını gösteriyor yokda yumurtanın çatladıqınımı?
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiin:) Elbetteeee.. Ben listecibaşıyım zaten, ekliyorum hemen listeye..:) Bat tarihin neydi?
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiin:) Elbetteeee.. Ben listecibaşıyım zaten, ekliyorum hemen listeye..:) Bat tarihin neydi?
Merhaba herkese
ben de nisan ayinda hamile olmayi coooook istiyorum
beni de araniza alir misiniz
aaaaaaaaa every hosgeldin
listebasiymis :)) guldurdun beni. canim ya en zor isi se yapiyorsun
29 nisan diyebilirim
tesekkur ederim
ugurlu gelir umarim bu topic hepimize
bu arada sizden duydum ilk defa karnimi sicak tutmamiz gerektigini o donem
ben rusyada iyi usutuyorum bazen diyorum o yuzden mi tutunamiyor, eve geldigimde kasiklar hep soguk ama bu ay evden disari cikmam yumurtlama donemi birkac gun :) bele atki sarmayi da deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?