- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.901
yok kız yırtamıyorum dün akşam yaptırdı ama ben bunu ısırık manyağı yaptım :)) birde tövbe yaptırmaz bana masaj falan:))
kızlar ben gider hepinize güzel haftasonu diliyorum.. öptüm yanaktan...gamze seni ayrıca öptümm..
ya benim 27 nisan daha çok var...sadece sabırsızlanıyorum...Allah hepimize bir bebiş nasip etsin hayırlısıyla inşallah...
ozaman sen şuan yumurtlama günlerındesın canımkız acelen ne daha yenı adet olmuşsun... bebiş adete bıkaç gün kala belli olur gecınce daha net bellı olur ılahı alemsınnn
ya benim adetim 3 gün sürüyor,biteli 3 gün oldu ve ilişkiden sonra 2 gündür kasıklarım felaket ağrıyor, acabamı die kendimi tutamıyorum yaa...ben çok tezcanlıyım,hamile olsam (inşallah Allah ım o günleri hepimize gösterir ) 9 ay nasıl beklerim onu da bilmiyorum ya :):)
merhaba arkadaşlar
tam 1 ay önce 4.5 haftalık bebegimi kaybettim kürtaj oldum
normal sekilde regl oldum bugun temizlendim inşallah korunmayı düşünmüyoruz...birdaha satım 26 nisan
bakalım Rabbim kısmet edecekmi...Allah isteyen herkeze saglıklı ömürlü bebekler nasip etsin inşallah
kuşum daha yumurtlama gunun bıle olmamıskı... kaç yasındasın sen..... 28 gunde adet gören bır kadın hamıle kalma şansı 14. gündür canım.. daha sonra adet gunune yakın bellı oluyo
çok geçmiş olsun...inş tez zamanda hamile olduğunu öğrenirsin canım
ben 25 yaşındayım... yaaa açıkçası biz 3 aydır istiyoz bebek,ben bu siteye takılmaya başlayınca öğrencim yumurtlama gününün ne olduğunu...bakalım bu ay takip edince ne olacak...inş hepimiz bu ay istediğimizi elde ederiz...sen kaç yaşındasın, ne zamandır düşünüyonuz bebeği
ya bide bişi daha sorcam bu 14. gun neye göre hesaplanıyor bittikten sonra başladığı günden mi saymaya başlıcaz :O
reglin başladıgı günden itibaren 14.gün canım
teşekkür ederim canım...ozaman ben ayın 30unda oldum 13 nisan benim yumurtlama tarihim mi oluyor doğru mu hesapladım :) ya şansa bak ya tek bir güne mi bakıyor bu iş yatuttu tuttu tutamadı bir sonraki aya mı kalıyor amaaaaaaannnnn
benimde 31 mart aynı tarihlerdeyiz nerdeyse Rabbim ikimizde kısmet eder inşallah
senin 13 nisan olarak denk geliyorsa ben derimki 11-13-15-17 nisanolayı gerçeklerştirin
merhaba arkadaşlar
tam 1 ay önce 4.5 haftalık bebegimi kaybettim kürtaj oldum
normal sekilde regl oldum bugun temizlendim inşallah korunmayı düşünmüyoruz...birdahaki regli tarihm 26 nisan
bakalım Rabbim kısmet edecekmi...Allah isteyen herkeze saglıklı ömürlü bebekler nasip etsin inşallah
teşekkür ederim canım...ozaman ben ayın 30unda oldum 13 nisan benim yumurtlama tarihim mi oluyor doğru mu hesapladım :) ya şansa bak ya tek bir güne mi bakıyor bu iş yatuttu tuttu tutamadı bir sonraki aya mı kalıyor amaaaaaaannnnn
amin amin amin inşallah canımvay beee neler neler öğrencez daha acaba :) inşallah bu ay Allah yüzümüzü güldürür ya
canım o melek uçtuysa yenisini gönderecektir Rabbim inan. çok geçmiş olsun, bize de dua et.
bir güne bakmıyor canım mesela yumurtlama gününü tam olarak bilemezsin ama tahmini yumurtlama gününü hesapladığında 5 gün önce ve 5 gün sonrasında da ilişkiye girmeni tavsiye ederim.çünkü kişiden kişiye değişebiliyor erken veya geç yumurtlama da olabiliyor.mesela adetin 7 gün mü sürüyor 9.günden itibaren gün aşırı 20. güne kadar çalışmaya devam derim:)).yumurtlama hesaplama siteleri var farklı farklı çıkabiliyor ama benim adetim değişmiyordu 29 güne bir oluyordum oralardan hesaplamıştım.oralardan bakabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?