- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.861
amin canım inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder..inşallahh inşallah...
canım inşallah kötü bişey değildir, dediğin gibi bi kanama da olabilir
test pozitif çıktıktan sonra doktora gittin mi peki?
çünkü biliyosn 6. hafta ilk kontrol yapılıyor, gitmediysen zaten gitmen gerekecek, o zaman doktorun açıklar sana, burda yanlış şeyler söyleyip kafanı karıştırmayalım
günaydın arkadaşlarrr herkese hayırlı ve bereketli bir gün diliyorum bu arada herlese hayırlı cumalarr
tatlım çok teşekkür ederim inşallah amin...bugün 3. bir doktora daha gidicem inşallah oda sorun olmadıqını söyler içim rahat bir şekilde dönerim buraya
tatlım hiç moralini bozma..ben kızıma 3 haftalık falan hamileydim...1 hafta 10 gün o bahsettiqin kahverengi lekeler devam etti..hatta doktor yolculuqa izin vermemişti..ben kalktım safranboluya gittim... 9 ay sonrada bir cimcimem olduşimdi büyüdü 16 yaşında çok alımlı bir genç kız oldu :115: inşallah sende çok saqlıklı bir hamilelik geçireceksin canım
aynen canım okadar umutluyumki şu an anlatamam inş sabah girmeye calışacam inş hamileyimdir yaa nolur dualarınızda beni unutmayın hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
13 nisanda eşimin doğum günü var, düşünsene böyle bi hediye verdiğimi ona:))
latacım yok dimi bi sıkıntı canım..
herşey yolunda yani..
gülşencim senden ne haber tatlım..
ve tüm kızlar umarım herşey yolundadır...
kızlar benim 30 nisan bat...nasıl geçecek bu günler(( 10-30 nisan arasını yoğun bir çalışma ile geçirmem lazım...ayağının altına ve karnına sıcak su şişesi koy dedi bir arkadaş...acaba faydası olur mu ilişkiden sonra:/ yoksa saçmalık mı...
ümidimi kaybetmeyeceğim...benim de bir gün bebeğim olacak inşallah...napalım mart geçti gitti...umudumuz nisan...
selam kızlar nabersiniz ben şimdi dr aradım
kanamam daml damla geliyordu eczaneden test al dedi inşallah çıkarsa duvara tutunması için uğraşalım dedi
şimdi eczaneye gitcem dua edin kızlar
tatlım sacmalık degıl kesınlıkle ben yapmadım ama sıcak ttuttum kendımı gece dahı coraplarımla yattım faydası yok degıl yanı yapabılırsen yap sıcak tut ve korun..
sağol canım ben de artık nisan ayı boyunca sıcak su ısıtıp ayağımın altına koyucam bunu da deneyelim..bi faydası olur mutlaka..
bu arada Allah bağışlasın hayırlı olsun canım benim Allah kucağına almayı nasip etsin..bize de dua et hamilelerin duası kabul olur derler.:))
sağol canım ben de artık nisan ayı boyunca sıcak su ısıtıp ayağımın altına koyucam bunu da deneyelim..bi faydası olur mutlaka..
bu arada Allah bağışlasın hayırlı olsun canım benim Allah kucağına almayı nasip etsin..bize de dua et hamilelerin duası kabul olur derler.:))
ıyıyız sımdı tatlım cok sukur bıseyımız kalmadı sayılır.İNŞALLAH dalincim inşallah.. bu arada günaydın tatlım.. çocuklar nasıl tatlım.. hepiniz hastaydınız iyiliştinizmi..
tatlım bırak ıdrarı sımdı kan testı yaptırsana17. gunden ıtıbaren asırı gogus agrısı canım bırde akıntı baskada bırsey yok cok acıyo vallatest negatıftır dıye yapamıyorumda erken gebelık testı alcam bugun yarın yapıcam offf
latammmm en daze gebemmmmm nasılsınnn:)) tsk ederım allah hepmıze versın bebıslerımızı kucagımıza alalım...yok yok yapmıyorum su keseyı ve kalp atısalrını duyana kadr bıraz ısı gezemeyı falan salı verdım.....:)
en erken malum ılıskının uzerınden 10-12 gun gectıyse cıkar.benım adetıme 4 gun vardı kanda cıktışekerler!!! acaba kan testini en erken ne zaman yaptırabiliriz? tecrübesi yada bilgisi olan varmı?
ayyy ne guzel olurr...en buyuk hedıye dır onun ıcın benım esımınde mayısın 3 bende bebısımızın haberını 3 nısanda verdım hatta vermeden bır ay beklesem mı falan demıstım:))hayatta o kadar sebredemezdım eve gelır gelmez haberı oldu :))
ıyıyız sımdı tatlım cok sukur bıseyımız kalmadı sayılır.
tatlım bırak ıdrarı sımdı kan testı yaptırsana
latammmm en daze gebemmmmm nasılsınnn
en erken malum ılıskının uzerınden 10-12 gun gectıyse cıkar.benım adetıme 4 gun vardı kanda cıktı
gecmıse pek bakamadım zamanım az malum cocuklar hastalıktan sonra huy degıstırdıler.herkes ıyı ınss.guzel haberlerınızı beklıyorummm
umudum yok diyorum ama yine de teste gelip gidip bakıyorum kızlar
testi yaptım ve tek çizgi :))) üstüne 5-20 dk yazıyor zannetmiyorumki çıksın
10 dk oldu bene çıkmaz
ıyıyız sımdı tatlım cok sukur bıseyımız kalmadı sayılır.
tatlım bırak ıdrarı sımdı kan testı yaptırsana
latammmm en daze gebemmmmm nasılsınnn
en erken malum ılıskının uzerınden 10-12 gun gectıyse cıkar.benım adetıme 4 gun vardı kanda cıktı
gecmıse pek bakamadım zamanım az malum cocuklar hastalıktan sonra huy degıstırdıler.herkes ıyı ınss.guzel haberlerınızı beklıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?