Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

amin canım inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder..inşallahh inşallah...

gülşenım geldım kuşummmm... markete gıttım dayımlar ıcın bırseyler aldım durumları kotu bu ara şimdi kendım için gitcem markete koştur benım işim sureklı... evde pc yokmu kusum öslüyom ben senı hafta sonu ama otur evde gezme

selam kızlar nabersiniz ben şimdi dr aradım
kanamam daml damla geliyordu eczaneden test al dedi inşallah çıkarsa duvara tutunması için uğraşalım dedi
şimdi eczaneye gitcem dua edin kızlar

canım pazartesi gidecem doktora doktorum bugün ameliyata girecekmiş.ablam da doktor o da kadın doğumcu arkadaşına sormuş progesteron kullanabilir demiş.hiç kalkmasın dinlensin demiş sabahtan beri yatıyorum çok sıkıldım.bana göre değil yatmak ama mecburum en azından doktora gidene kadar tedbirimi alacam.dünden beri de leke gelmedi zaten.bakalım artık pazartesi sabah doktora gideince öğrenecem lekenin neden geldiğini

allah bağışlasın anım:) maşallah.teşekkür ederim güzel dileklerin için.

aynen canım okadar umutluyumki şu an anlatamam inş sabah girmeye calışacam inş hamileyimdir yaa nolur dualarınızda beni unutmayın hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

ıns tatlım ınsallahhh hayırlısı olsun canım benım...

13 nisanda eşimin doğum günü var, düşünsene böyle bi hediye verdiğimi ona:))

ayyy ne guzel olurr...en buyuk hedıye dır onun ıcın benım esımınde mayısın 3 bende bebısımızın haberını 3 nısanda verdım hatta vermeden bır ay beklesem mı falan demıstım:))hayatta o kadar sebredemezdım eve gelır gelmez haberı oldu :))

latacım yok dimi bi sıkıntı canım..
herşey yolunda yani..
gülşencim senden ne haber tatlım..
ve tüm kızlar umarım herşey yolundadır...

yolunda tulınım suan bır sıkıntım yok cok hafıften kasık agrım var ya tulınım bebegın kalp atslarını duymak ıcın ne zaman gıtmıstın yanı tıp dılı ıle kacıncı hafta gıtmıstın:)

tatlım sacmalık degıl kesınlıkle ben yapmadım ama sıcak ttuttum kendımı gece dahı coraplarımla yattım faydası yok degıl yanı yapabılırsen yap sıcak tut ve korun..

tatlım sacmalık degıl kesınlıkle ben yapmadım ama sıcak ttuttum kendımı gece dahı coraplarımla yattım faydası yok degıl yanı yapabılırsen yap sıcak tut ve korun..

sağol canım ben de artık nisan ayı boyunca sıcak su ısıtıp ayağımın altına koyucam bunu da deneyelim..bi faydası olur mutlaka..
bu arada Allah bağışlasın hayırlı olsun canım benim Allah kucağına almayı nasip etsin..bize de dua et hamilelerin duası kabul olur derler.:))

ıns canım benım walla dua edıorum hepımzıe bu gzuel duyguyu yasatıp ve kucagımıza almamızı nasıp etsın....dene sıcak korun sıcak suyla yıkan walla bu ay herseyı denedım nasıp oldu rabbım hayırlısı ıle verdı ve cok da dua ettım....allah buyuktur dualarımızı kabul etcektır.

umudum yok diyorum ama yine de teste gelip gidip bakıyorum kızlar
testi yaptım ve tek çizgi :))) üstüne 5-20 dk yazıyor zannetmiyorumki çıksın
10 dk oldu bene çıkmaz

ıns canım benım walla dua edıyorum...rabbım dualrımız kabul eder ıns...sende sıcak tut kendını sıcak dus al ıyıce korun dene canım sıcaktan asla zarar gelmez:))

İNŞALLAH dalincim inşallah.. bu arada günaydın tatlım.. çocuklar nasıl tatlım.. hepiniz hastaydınız iyiliştinizmi..
ıyıyız sımdı tatlım cok sukur bıseyımız kalmadı sayılır.
17. gunden ıtıbaren asırı gogus agrısı canım bırde akıntı baskada bırsey yok cok acıyo valla test negatıftır dıye yapamıyorumda erken gebelık testı alcam bugun yarın yapıcam offf
tatlım bırak ıdrarı sımdı kan testı yaptırsana
:)) tsk ederım allah hepmıze versın bebıslerımızı kucagımıza alalım...yok yok yapmıyorum su keseyı ve kalp atısalrını duyana kadr bıraz ısı gezemeyı falan salı verdım.....:)
latammmm en daze gebemmmmm nasılsınnn
şekerler!!! acaba kan testini en erken ne zaman yaptırabiliriz? tecrübesi yada bilgisi olan varmı?
en erken malum ılıskının uzerınden 10-12 gun gectıyse cıkar.benım adetıme 4 gun vardı kanda cıktı

gecmıse pek bakamadım zamanım az malum cocuklar hastalıktan sonra huy degıstırdıler.herkes ıyı ınss.guzel haberlerınızı beklıyorummm

Merhaba kızlar, öncelikle herkese hayırlı cumalar..
Ben bi konuda size danışmak istiyorum.5 aydır evliyim.4 aydır da bir işyerinde çalışıyorum.Ve bebek istiyorum ama eşim biraz daha zamanı var diyor.
Ama bir yandan o da çok istiyor.Mantıklı düşündüğümde evet 1 sene falan bekleyim diyorum ama hormonal midir nedir bebek isteği baskın geliyo
1,5 sene falan Yasmin kullandım.
Martın 23 ünde bıraktım hap kullanmayı.Son adet günüm 28 iydi.
Salıdan beri de korunmasız ilişkiye giriyoruz.Acaba hamile kalma olasılığım kaçta kaçtır?Bazıları yumurtlama dönemi dışında da hamile kalınabilir diyor.
Doğru mudur?

Bir de sizce işyeri için sorun olur mu?Benden 5 ay önce falan başlayan bir kız daha var.O da bebek düşünüyor.
İkimizin birden doğum iznine çıkması zor olur ama gerekirse erken bile dönerim işe, yeter ki işimi kaybetmeyeyim.

ne kadar sevinmiştir kim bilir.
canım latacım, Rabbim bu mucizeyi en hayırlısıyla kucağına ulaştırsınn, ne olur beni de an dualarında. sevilay benim ismim seninki neydi fıstık?

dalincim korkuyorum yaptıramıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

umudum yok diyorum ama yine de teste gelip gidip bakıyorum kızlar
testi yaptım ve tek çizgi :))) üstüne 5-20 dk yazıyor zannetmiyorumki çıksın
10 dk oldu bene çıkmaz

sorma canım ya bende korkuyorum yapamıyorum yapamıcamda sanırım nefret edıyorum artık o tek çizgidennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ıyıyım tatlımmm benım ıkıcıklerımın gzuel annesı:)sen nasılsın ıkızler nasıl...ya tatlım mınnosumun kalp atısalrını kacıncı haftasında ducagım benım en son bat tarhım mart 8 dı ogunden hesaplıyorum nısan 19 oluyor bılmem dogrumu hsapladım...bır doktora gıttım hıc bırsey soylemedı yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…