Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

yok canım damla falan yok bir damla bitti şimdi
aslında doğru söylüyorsun arkadaşıneli bereketli
galiba stresten yarın dr gitcem bakalım ne diyecek bu duruma

Merhaba ben topik sahibi arkadas:) acip kacmiyorum hanimefendi sadece bir ogretmenim ve ara ara ise gitmem gerekiyor mayis topigini de actim cunku mayis icin umutla bekleyen anne olmaya aday adaylarimiz var bencilik olmasin diye actim yani gelecek aya kalanlara umut olsun yoksa benim topicim senin topicin diye bisi yok canim buyur sen de ac seve seve gelelim .

selam kızlar nasılsınız benim biraz moralim bozuldu.az önce tuvalete gittiğimde kahverengi akıntı gördüm moralim bozuldu.ama okuduğuma göre ;Bebeğin büyümesi ve kendisine yer açmasıyla damarların çatlaması neticesinde yine kanama görülebilir. Bu durumda da kanama lekelenme şeklindedir.inşallah böyledir şuan ağrım falan yok.olmazsa yarın doktora gidecem.inşallah düşük tehlikesi falan değildir.bana dua edin nolur.bu konu hakkında bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilirmi?

Degildir canim insallah ama sen yine de agrin bile yoksa bu gun bi doktora git icin rahat olsun

canım inşallah kötü bişey değildir, dediğin gibi bi kanama da olabilir
test pozitif çıktıktan sonra doktora gittin mi peki?
çünkü biliyosn 6. hafta ilk kontrol yapılıyor, gitmediysen zaten gitmen gerekecek, o zaman doktorun açıklar sana, burda yanlış şeyler söyleyip kafanı karıştırmayalım

günaydın arkadaşlarrr herkese hayırlı ve bereketli bir gün diliyorum bu arada herlese hayırlı cumalarr
tatlım çok teşekkür ederim inşallah amin...bugün 3. bir doktora daha gidicem inşallah oda sorun olmadıqını söyler içim rahat bir şekilde dönerim buraya

tatlım hiç moralini bozma..ben kızıma 3 haftalık falan hamileydim...1 hafta 10 gün o bahsettiqin kahverengi lekeler devam etti..hatta doktor yolculuqa izin vermemişti..ben kalktım safranboluya gittim... 9 ay sonrada bir cimcimem oldu şimdi büyüdü 16 yaşında çok alımlı bir genç kız oldu :115: inşallah sende çok saqlıklı bir hamilelik geçireceksin canım

günaydın sevgili anneler ve anne adayları

ben de hamilemiyim acaba diye düşünüyordum bi kaç gündür, kasıklarımda batma yoğunn akıntı ,ateş ve halsizlik uyku hali vardı
bi yandan da diyet ve spor yapıyorum 1 aydır
aslında bu ay sadece yumurtlama günüme kadar birlikte olduğumuz için devamını getirmediğimiz için çok da ümitli değildim bu aydan ama , böyle ufak belirtliler çıkınca bile insan şüphelenmeden eedmiyo
işte dün gece yine spor yaptım biraz, bu sabah karnımda hasta olacakmışım gibi derinden bi ağrı var
ama reglime daha var, salı günü olmam lazım
poff yanlış bişey mi yaptım acaba
ocak ayında da 6. haftada düşük yaşadım ben, tutunamamış bebek
şimdi de öyle bişey mi oldu diye korktum
ama bi yandan da diyorum tutunacak olan zaten tutunur öyle değil mi, biraz da o pskiolojiyle sporu yaptım dün, iki eğilip kalkmaya düşecekseee ohooo
insanlar köylerde ne hallerde ne ağır işlerin altında hamilelik geçiriyo,
öff ne bileyim, ne çok karıştırdım konuyu, bejkleyip görcez di mi

kızlar bugün saat 10 da randevum var... gittiqim 2 doktorun ikiside farklı şeyler söyledi...bakalım bu doktor ne dicek.. yaptırabilirsem hormon tahlillerimide yaptırıcam..inşallah hayırlı haberlerle gelirim..çok panik yapıyorum..ters bişey çıkmaz inşallah...

ah inşallahh inşallah , için rahat bi şekilde gelirsin canım

tatlım bende çok aqır ve yoqun spor yaparken bilmeden hamile kalmıştım...hemde günde 3 defa çok aqır spor yapıyordum...tabiri caizse hop hop yukarıya hopluyordum...ve hamile olduqumu öqrenince şok geçirmiştik..nasıl düşmemiş bebek diye...ama hamilelik planlasaydım asla aqır spor yapmazdım en fazla yürüyüş yapardım..herkesin bünyesi bir olmuyor..bizim gelinimiz hamileyken doktor askıya kıyafet asmak için bile uzanmıcaksın mutfak dolaplarına uzanmıcaksın demişti...hassas olan bünyeler var...çok dikkat etmek lazım...

ah inşallahh inşallah , için rahat bi şekilde gelirsin canım

inşallah canım...ilk gittiqim doktor yumurtamın tekinde polikistik over tesbit etti diqer doktorsa bunun adet döneminde her kadında olduqunu ve bunun yumurtladıqımızın bir göstergesi olduqunu söyledi..yine ilk gittiqim doktor miyom var dedi ikinci doktor miyom var bile diyemeyiz çok küçük dedi...biri polikistik overin bebeqe engel olacaqını belirtirken diqeri alakası olmadıqını söyledi..aklım çok karıştı..bende bugün bir doktora daha gidicem..bakalım hangisinin dediqini doqrulucak...

işte allah verince veriyo zaten, senin sporların engel olamamış
benimki de sağlamdır ya
çok narin bi vücudum yok, vücudum da bu tür işlere sporlara alışkındır aslında
bilemedim
şimdi de temizlik yapcam, çok mu yaramazım
daha bebek olduğu da belli değil zaten , hafif hafif yapim ben işimi

neden böyle tutarsızlar ya, hayırlsıyla atlatırsın, basit bişeydir umarım

bak hamile olma ihtimalin var tatlım lütfen dikkatli ol...aqır kaldırma kendini fazla yorma...yavaş yavaş yap işini...istersen yardıma gelelim canım hep bir elden yapıveririz

bak hamile olma ihtimalin var tatlım lütfen dikkatli ol...aqır kaldırma kendini fazla yorma...yavaş yavaş yap işini...istersen yardıma gelelim canım hep bir elden yapıveririz

ayy sağoll canımm
tmm dikkat edicem yavaş yavaşşş

inşallah canım ama çok stresliyim....sanki kalbime vurdu çarpıntı yapıyor gibi geliyor...

sen de sıkma canını, bak kızın da varmış ne güzel, allah sağlık versin herşey olur
öpüyorumm çokk

tatlım dur hemen telaşlanma panik yok.bır cok ınsanın basına gelıyor bu durum bence gayet normal.hatırlıyormusun bılmıyorum ama hayaletcööösper ın de olmustu ve hıc bır sorunu yoktu sıkma canını tatlım.habersız bırakma

tatlım cok sevındım sızın adınıza.masallah.bak gordunmu herseyın bır zamanı var demekkı o zaman gelmıs.ıns dıger arkadaslarımda bu sevıncı tadarlar.tum yurekten ıstıyorum.
ins allah tamamına erdırsın kucagına aldıgın gunlerde gelsınn.opuyorum hayatım

Kizlar gunaydin bu gun uyandim ve balkanlarda yagmurlu bir hava var insallah bu nisan yagmurlari bizlere bebisler getirirler ve bu gun de insallha hamile haberlerini aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…