- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.681
selam arkadaslarrr kacmıssınız amabuldum sızııııııııı ne zamandır gıremıorum ya gırsemde bıraz bakıp cıkıorum sızı coook özledım..
latacım ve tulıncım haberlerınızı aldım acayıp heyecanlandım ve sevındım yaa Rabbım tamamına erdırsın ınsallah bekleyenlerede en kısa zamanda nasıp etsın...zaten ben bılıodum sız ıkınızden umıtlıydm yanı:))
benı sorarsanız anlatıyım kızlar hamılelıgım coook kötu gecıyo Rabbım ıyı etsın ınsallah..bırıncısı asırı mıde bulantılarım oluyo cok zayıfladım cunku ekmek peynır ve meyve dısında hıcbırsey yıyemıorum aynı bırıncı hamılelıgım gıbı buda( hep yatıorum yanı yatak yorgan oglumla esım sagolsun her ısı onlara bıraktm yanı...üstüne üstlük bıde grıbe yakalandım ılac almak ıstemedıgımden evde kendı kendıme gecırmeye calıstım ama artık dayanılmaz olmaya basladı benım ıcın en sonunda doktora gıttım doktor mikrobun cıgerlerıme ınmek uzere oldugunu söyledı gıtmedıgım ıcın hata yaptıgımı söyledı felan..antıbıyotık vss.. ılaclar verdı bende Allaha tevekkul edıp ıcıyorum mecburen ınsallah bebege bı zararı olmaz...bugun bıraz daha ıyıyım cok sukur..kızlar sıze tavsıyem cok dıkkat edın kendınıze hamılelıgınızde eger hasta felan olursanız bir iki günde baktınız gecmıyo hemen doktora gıdın sakın kendılıgınden gecer dıye ıhmal etmeyın yani...
sizlerı cok öpuorum Allaha emate olun...butun hamişleri tekrar tebrık edıorum..
yaaaa imdaatttttt....geldi bu kirmizilar yineee offffffff kaldim ben mayisa arkasalarrrr yaaa:84::84::84:erken geldi birde (((
gecmiş olsun canım kaç günde bir geliyor adetnyaaaa imdaatttttt....geldi bu kirmizilar yineee offffffff kaldim ben mayisa arkasalarrrr yaaa:84::84::84:erken geldi birde (((
yaaaa imdaatttttt....geldi bu kirmizilar yineee offffffff kaldim ben mayisa arkasalarrrr yaaa:84::84::84:erken geldi birde (((
evet orasi oyle ama insan yine de cok uzuluyor yaolsun canım hayırlısı olsun, üzlme
erkenden gelmiş ohh daha iyi erkenden yumurtlama günün de gelir şimdi
çalışmalara devamm
28gunde bir geliyordu canim ama 27 oldu bu sefer agrimda cok sogan kuru yapmisti o etkilemis olabilirgecmiş olsun canım kaç günde bir geliyor adetn
sağlık olsun canım
inşallah mayısta gelmezler üzülme bence canım
günü gelice hepimiz hamile kalacaz[/QUOTE
evet canim ya orasi oyle ama ne yapalim iste insan heves ediyor surekli kendini dinliyoesun olmayinca da uzuluyorsun istee
onumuzdeki maclara devam diyelim artik ne yapalim
sağlık olsun canım
inşallah mayısta gelmezler üzülme bence canım
günü gelice hepimiz hamile kalacaz
ay canımmm ne mutluuuu, ohh artık sağlıkla büyür doğar inşallaahh
ay canımmmm çok sevindim vallahi duygulandım okur okumaz, kan test sonucunu bekliodum merakla
çokk sevindimmm, hayırlısıyla büyüsün doğsun inşalaahhh sağlıkla canım benim
güzel haberler bekliyoruz canımm,
olsun canım, o da lazım
hayırlı vakitte gelsin inşallah
canım çok teşekkür ederim herşey güzel olucka inşallahh...cnm böle şeyleri düşünme kafana takarsan çok sağlıklıda olsan olmaz bebişin Allaha dua edip çaba gösterdikten sonra olmicak şey yok cnm
tamam tatlım çok teşekkür ederimmönce içini daraltma hemen, Allah ın izniyle inşallah bir an önce şifa bulursun öncelikle ve bebeğine kavuşursun. saraçoğlunun soğan kürünü yapmalısın, ciddi anlamda şifa bulan çok kişi var. adet bittikten 1 hafta sonra başlanıp 15 gün içiliyor.
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.
Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.
canım çok teşekkür ederim...kist reql döneminde olup reql bitiminde geçen birşeymiş..dün gittiqim doktor böyle söyledi..yarın 3. bir doktora daha gidicem bakalım o ne dicek..canım ya çok geçmiş olsun...benimde kist vardı önce ilaçla ufaltmak istediler olmamıştı( bende çok üzüldüm ağladım ilk zamanlar dünya başıma yıkılmıştı bebek işini ertele şu kistten kurtul demişti doktorum (Kist küçülmedi ve kapalı ameliyat oldum hiç korktuğum gibide değilmiş binlerce şükrolsun Rabbime..Adetlerimide etkiliordu bu kist şimdi hiç bir sorun kalmadı bugun yumurtalıklar tertemiz dedi doktor 6 ay önce ameliyat olmuştum..
Sende üzülme fazla stres ii değil rahatla biraz napalım hedefimize giderken yolumuza çakıl taşları çıkacak önemli olan takılmamak birer birer geçmek her işte bir hayır vardır...
olur önemli olan niyetin senin....
canım soqan kürüne hemen başlıcam...pko deqilmiş bendeki dün gittiqim doktor öyle söyledi...hiçbir sorun görünmüyor dedi..yarın başka bir doktora daha gidicem hayırlısı bakalım..tatlım çok geçmiş olsun..ama sen bu pko yu abartıyorsun.. doktorda sana moral vercek yerde inadına moralini bozmuş.. bu hastalığı şeker hastalığı tetikliyor.. kandaki şeker yumurtaları tembelleştiriyor.. ve kistler oluşuyor.. bende de var.. ama doktor bana problem olcak derecede değil dedi.. sadece kilo vermen lazım dedi o kadar.. kilon varsa hemen onu vermek için diyete başla tatlım. çünkü bu hastalığın düşmanı kilo, ve abartılcak bir hastalık değil tatlım gözlerine yazık canına yazık neden kendini hırpalıyorsun sen.. üzülme pko olup çocuk sahibi olan bir sürü insan var.. soğan kürünü kesinlikle bende tavsiye ederim...
canım çok teşekkür ederim...canim gecen ay test yaptim cift cizgiyi gordum ama adet oldum hemen ardindan cok uzuldum sonra o yuzden bu ay biraz bekliyeym diyorum sonra hayal kirikligi yasiyorum cok bakalim ya hayirlisi artik
canim gozun aydin arkadasim eeeee o zaman tam gaz devam calismalara hadi bakim:)
canim sagol verdigin bilgiler icin tesekkurler.o kremden bende kullaniyordm bak aradaa mesela iyi oldu soyledigin.
canim yaa hersey yolundadr insallh boyle dusunupte kendini yipratma iyi dusun iyi olsun
amin canim aminnnn....
canim ya vardir herdeyde bir hayir derdi veren allah dermaninida verir elbel uzulme ne olur ama bu kadar
canim benim de 2.5yil oldu bak hala bekliyorum daha kac yildir bekleyenler var sikma canini olur elbet allah herseyin hayirlisini nasip etsin ins.
dualarim seninle canim insallah hepimizin istedigi olurr
evet hayatim katiliyorum sana 1 yildir bende beklemekteyimm insalllh bu bekleyisler guzel sonuclanir canim
canim benim de 2.5yil oldu ama ben bundan 1yil once dusuk yapmistimm senin sorunun nedr canim olmamasinin yani
canim ayni sorun bende de var sivilce ucuk ne varsa cikti yaaa
insallh oyle diildir kiz bir bakarsin hamilesinn:))
hadi bakalım hayırlısı olsun tatlımm...selam kızlar nasılsınız.?ben çok iyiyyim.bthcg 1200 olmuş doktor kese görülür artık dedi.haftaya kalp atışını dinlemeye gideceğim inşallaah.bu arada ben internetten aralık diye hesaplıyordum ama son adet tarihinin ayından 3 çıkarıyormuşsun.gününede 7 ekliyormuşsun benimde tahmini doğum tarihi 7 kasıma geliyor:).hadi nisan yağmurlari inşallah rabbim sizede göstersin bu duyguları:).bol bol dua edin.ben sizlere ediyorum:)
tatlımmmm çok tebrik ederim ben sana demiştim bu çizgi hamiş çizgisi diyee...eşinede dediqin süprizi yapmışsın Allah mutluluqunuzu daim etsin canım...KIZLARRRR BEN GELDIMM...VE SIZE BUYUK BIR MUJDEM VAR TEYZOSLARR YEGENINIZ GELIYORRR 10-yada 15unluk hamıleymısım kan degerım 142 cıktı cok guzel duygu kızlarrr anlatamam sıze rabbım hepınıze nasıp etsın bızlerde saglıklı kucagımıza almamızı nasıp etsın....
canım çok tebrikler Rabbim kucaqına almayıda nasip etsin...hamile olduğumu pazar günkü testte öğrendim. bugün doktora gidebileceğim işten izin alırsam. bu benim ilk hamileliğim korku, sevinç, şaşkınlık var...:))
çok tebril ederim canımmmmmmm.........Canım arkadaşlarım öncelikle hepinize günaydın , sevgiler...
Dün kan testi yaptırdım ve hamile oldıuğumu öğrendim şaşkınlığı ve mutluluğu bir arada yaşadım , hatırlarsanız ben bu ay herseyi bıraktım dinleniyorum demiştim,, demekki işin formülü buymuşşş....
öncelikle özlemim , banumm ve beluşuma bana gösterdikleri ilgi alaka ve sevgiden dolayı çok teşekkür ederimmm, mutluluğuma ortak oldular ve sevincimi benimle her dakika paylaştılar , sizi seviyorum kuzularımm.......veeee tabiki topikteki tüm arkadaşlarım , güldencim , latacım , canomm , gülsen , hayaletcasper , pembemasal , 9 ay ve ismi kalbimde olan tüm diğer arkadaşlarım hepinize çok çok teşekkür ederim. Bu konuda biraz mahçup ve utangacım sevincimi böğüre böğüre paylaşmak beni rahatsız ediyor herkesin yapısı yanlış anlaşılmasın rica ederim.....tek mesajla hepinize saygı ve sevgilerimi iletiyorum...
selam arkadaslarrr kacmıssınız amabuldum sızııııııııı ne zamandır gıremıorum ya gırsemde bıraz bakıp cıkıorum sızı coook özledım..
latacım ve tulıncım haberlerınızı aldım acayıp heyecanlandım ve sevındım yaa Rabbım tamamına erdırsın ınsallah bekleyenlerede en kısa zamanda nasıp etsın...zaten ben bılıodum sız ıkınızden umıtlıydm yanı:))
benı sorarsanız anlatıyım kızlar hamılelıgım coook kötu gecıyo Rabbım ıyı etsın ınsallah..bırıncısı asırı mıde bulantılarım oluyo cok zayıfladım cunku ekmek peynır ve meyve dısında hıcbırsey yıyemıorum aynı bırıncı hamılelıgım gıbı buda( hep yatıorum yanı yatak yorgan oglumla esım sagolsun her ısı onlara bıraktm yanı...üstüne üstlük bıde grıbe yakalandım ılac almak ıstemedıgımden evde kendı kendıme gecırmeye calıstım ama artık dayanılmaz olmaya basladı benım ıcın en sonunda doktora gıttım doktor mikrobun cıgerlerıme ınmek uzere oldugunu söyledı gıtmedıgım ıcın hata yaptıgımı söyledı felan..antıbıyotık vss.. ılaclar verdı bende Allaha tevekkul edıp ıcıyorum mecburen ınsallah bebege bı zararı olmaz...bugun bıraz daha ıyıyım cok sukur..kızlar sıze tavsıyem cok dıkkat edın kendınıze hamılelıgınızde eger hasta felan olursanız bir iki günde baktınız gecmıyo hemen doktora gıdın sakın kendılıgınden gecer dıye ıhmal etmeyın yani...
Canım arkadaşlarım öncelikle hepinize günaydın , sevgiler...
Dün kan testi yaptırdım ve hamile oldıuğumu öğrendim şaşkınlığı ve mutluluğu bir arada yaşadım , hatırlarsanız ben bu ay herseyi bıraktım dinleniyorum demiştim,, demekki işin formülü buymuşşş....
öncelikle özlemim , banumm ve beluşuma bana gösterdikleri ilgi alaka ve sevgiden dolayı çok teşekkür ederimmm, mutluluğuma ortak oldular ve sevincimi benimle her dakika paylaştılar , sizi seviyorum kuzularımm.......veeee tabiki topikteki tüm arkadaşlarım , güldencim , latacım , canomm , gülsen , hayaletcasper , pembemasal , 9 ay ve ismi kalbimde olan tüm diğer arkadaşlarım hepinize çok çok teşekkür ederim. Bu konuda biraz mahçup ve utangacım sevincimi böğüre böğüre paylaşmak beni rahatsız ediyor herkesin yapısı yanlış anlaşılmasın rica ederim.....tek mesajla hepinize saygı ve sevgilerimi iletiyorum...
selaaaammm. kosusturmadan giremedim bir turlu. neyseki bugun evdeyim. izmiri bir gordum geldim. aklima sen geldin valla. sebze yemekleriniz super bunu soyleyebilirim. ama gezcek vaktim olmadi. bir dahakine insallah
hello everybody, say me hi too :)))
how are youuuuuuu?
selammmm canlar.ozledım valla sızlerı.yenı hamıleler varmı son durumlar ne.cok zor bı hafta gecırdım aılecedk hasta olduk oglum cok fenalastı.astım bronsıtı de azdı.hastanelık olduk.bende hastaydım esımde kızımda.berbat gunelr gecuırdım anlıcanız...ama atlatlık gıbı sukur sızler nasılsınız nasıl gıdıyor calısmalar yenı umutlar varmııı
Arkadaslar size cok onemli bir soru soracagim. Evlendigimden beri surekli bir yerlerim agriyor. gerinme ve masaj ihtiyaci hissediyorum. universitedeyken takimda oynuyordum. mezun oluncada spor salonuna devam ettim. ama simdi gunun buyuk kisminda oturuyorum. bu agrilarimin da hareketsizlikten oldugunu hissediyorum. zaten kilo de aldim. ebru sallinin pilates dvd'si vardi evde. onu yaptim simdi. cok yorucu degil. sizce bebek icin ugrasirken bir yandan da pilatese baslamanin bir zarari olur mu?
halihazirda spor yapiyorsaniz devam edin ama yeni bir spora baslamayin diyorlar. fakat ebru salli'nin pilatesi herkese hitap etsin diye kolay. siz ne dusunuyorsunuz?
ben geldimm...2 gündür netim yoktu çok şükür sorun giderildi...
arkadaşlar ben dün başka bir doktora gittim...yumurtalıktaki kistin adet süresince ortaya çıktıqını bunun yumurtlama olduqunun göstergesi olduqunu ve reql bitiminde kistin kendiliqinden kaybolacaqını söyledi...bu herkeste olurmuş..ayrıca miyom yok denecek kadar küçükmüş biz buna miyom var bile diyemeyiz dedi...büyük bir sevinçle eve geldim..bu arada sprialide çıkarttı..ama ben yarın 3. bir doktora daha gidicem...içim rahat etsin kızlarr...
kızlar biliyorsunuz ya ben bu ay olmaz diyenlerdenim dr um çok zor bir ihtimal dedi
ilaç kullandım orgametril
ilacım bitti ve 4. günde adet oldum ama sadece bir damla acaba bu ilaçtan mı kaynaklanıyor
sabah bir damla hala bişey yok valla acaba bişey mi var dyorum
Bereketli uğurlu bebişli bir ay olsun..
yeni arkadaşları da ekledim, herkese bol şans..
lata : 8 Nisan HAMİLEEEE
tulins : 4 Nisan HAMİLEEEE
angel575
hayat1983
poisa
adaeylem
meleksimam
Mavi_Masal
irmegan
bebişim09
azrammm544
ilkbhr
gamze3737
asia
yasmin87
bbpp
paris68
Aeroplain
pnnar : 1 Nisan
ozer : 1 Nisan
melihayigit : 1 Nisan
dilekkk88 : 1 Nisan
dundun : 2 Nisan
ruveyda12 : 2 Nisan
mukut31 : 3 Nisan İnşallah hamiş..:)
glchn : 5 Nisan
pedro : 5 Nisan
ay_nur : 6 Nisan
seastire : 6 Nisan
tuze : 6 Nisan
safizin : 7 Nisan İnşallah hamiş..:)
sevilco : 8 Nisan
elabebek : 8 Nisan
RomaRoma : 9 Nisan
fgak : 10 Nisan
srg : 10 Nisan
ferem : 11 Nisan
edaerdugan : 12 Nisan
canom : 13 Nisan
kokoci : 13 Nisan
ness66 : 14 Nisan
vitamin87 : 14 Nisan
siyahkugu : 15 Nisan
havvam87 : 15 Nisan
belus : 16 Nisan
pinarosm : 17 Nisan
gül-sen : 18 Nisan
ebneha : 18 Nisan
_figen_ : 18 Nisan
ofpufya : 19 Nisan
34moni53 : 19 Nisan
lalinda : 20 Nisan
nazende : 20 Nisan
fundurtan : 21 Nisan
tugram1 : 21 Nisan
huzurlumutlu : 22 Nisan
kelam : 22 Nisan
_DoLuNaY : 22 Nisan
9ay : 23 Nisan
Btlkubra : 23 Nisan
Banu_K : 25 Nisan
mavusbebek : 26 Nisan
fatimaaaa : 27 Nisan
Berrak : 27 Nisan
pembemasal : 29 Nisan
hayatcokzor : 29 Nisan
karamela8585 : 29 Nisan
ebru_1907 : 29 Nisan
deryaf : 29 Nisan
kader1982 : 29 Nisan
ozgezeren : 30 Nisan
superisi_21 : 30 Nisan
ErGiNSeNa : 30 Nisan
egzantrikressam: 4 Mayıs
berceste : 5 Mayıs
Ozlem2334 : 6 Mayıs
Elossa : 2 Nisan Mayısa İnşallah..
eceli54 : Mayısa İnşallah..
yasamım : 7 Nisan Mayısa İnşallah..
banucum işine karışmak gibi olmasın ama her seferinde lista hazırlamak zordur canım
bu topiğ arkadaş topiği açıyo sonra gidiyor sonra sahipsizmiş gibi kalıyor topik aç bir topik gelelim oraya
valla ordan oraya savruluyoruz :)) bence bizim kendi topiğimiz olsun topiğin sahibi arkadaşı tanımıyoruz bile
marttaydık nisana geldik şimdi bizi beklemeden mayısa gitti
sen topik aç yanındayım
hey habersiz bir yerlere gitmeyinaslında doğru kendimize ait bir yer olsun....
Burası bize ait zaten, pembemasalın eli uğurlu ayrıca açtığı topikler hep en bol hamişli topik oluyor:)) Mekan bizim, pembemasal bizden, sorun yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?