- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.521
günaydın tatlım vallaha tülinin haberini duyunca bomba gibi oldukkkkk:
herkese gunaydin arkadaslar tilinnnnnn cok tebreik ederim arkadasim hayirlisiyla kucagina alirsin insllh. darisi bizlerin basina kisslarrrr.....
herkese günaydın kızlar bugün çok kötüyüm felaket bel ağrım var . kocişde evde bugün hasta yatıyo işe gitmedi
Canım arkadaşlarım öncelikle hepinize günaydın , sevgiler...
Dün kan testi yaptırdım ve hamile oldıuğumu öğrendim şaşkınlığı ve mutluluğu bir arada yaşadım , hatırlarsanız ben bu ay herseyi bıraktım dinleniyorum demiştim,, demekki işin formülü buymuşşş....
öncelikle özlemim , banumm ve beluşuma bana gösterdikleri ilgi alaka ve sevgiden dolayı çok teşekkür ederimmm, mutluluğuma ortak oldular ve sevincimi benimle her dakika paylaştılar , sizi seviyorum kuzularımm.......veeee tabiki topikteki tüm arkadaşlarım , güldencim , latacım , canomm , gülsen , hayaletcasper , pembemasal , 9 ay ve ismi kalbimde olan tüm diğer arkadaşlarım hepinize çok çok teşekkür ederim. Bu konuda biraz mahçup ve utangacım sevincimi böğüre böğüre paylaşmak beni rahatsız ediyor herkesin yapısı yanlış anlaşılmasın rica ederim.....tek mesajla hepinize saygı ve sevgilerimi iletiyorum...
günaydınnn arkadaşlarımm nasılsınız bakalım... hamişler git gide artıyoooo :) ohh ne güzelll... sayfamız şenleniyo bebişler geldikceeee :) anne adayları kendilerine dikkat etsinler mercimeklerimizi korusunlarr, anne aday adaylarıda tam gaz çalışmalara devammm.. durmak yok yola devam kızlarrr... hepimiz allahın izniyle hamiş olucazzzz :)))))
evet canım 2 gün arayla doğacak inşallah bebişlerimiz :))
gittim canım geçen hafta keseyi gördük küçük mercimeğide gördük,c.tesi günüde gidicem inşallah kalp atışlarını duyarız,
sen gittin mi canım doktora , neler hissediyorsun ne gibi belirtilerin var yazarmısın biraz? :)))
TÜLİNNNNNNNNNN kuzum nasılsın gözün aydın vallah çok sevindim :))))
evet bi de iliski sonrasi 20 dk uzanmayi da unutmuyoruz hareket etmiyoruz :)
kizlar dun ben esim icin doktora gitmistim ya dogumhanenein onunden geciyorduk biri normal dogum yapmis kadini cikartiyorlardi kadini kameraya aliyorlar gordunuzmu bebegimi begendinizmi diyordu 11:11gece dogdu tam diyordu gule gule sevine sevine gittiler....cok ozendim arkadaslar ben ama benimde olsun istyorummmmallah insallah bizede boyle bir duyguyu nasip eder.hamile olan arkadaslarimda o gunleri saglikli bir sekilde gorurler va bebislerini tatli tatli kucagina alirlar insallh....
kızlar herkeze gunaydınnn nasılsınız...tulınımde burdaymıs tatlım cok sevındım anlatamam sana senınde gozun aydın olsun :))tebrık ederım optum yanaklardanda...
günaydınnn arkadaşlarımm nasılsınız bakalım... hamişler git gide artıyoooo :) ohh ne güzelll... sayfamız şenleniyo bebişler geldikceeee :) anne adayları kendilerine dikkat etsinler mercimeklerimizi korusunlarr, anne aday adaylarıda tam gaz çalışmalara devammm.. durmak yok yola devam kızlarrr... hepimiz allahın izniyle hamiş olucazzzz :)))))
offf en zoruda o ya zatenn.. ben hemen duşa girerim normalde ama o şekilde yarım saat uzanmaya sinir oluyorummm... ama bebişlerimiz için mecburuzz :) benim kahverengi lekeler bugün daha da bi arttıı. doktor dün şüphelendi kahverengi lekelenmelerin var gebelik içinde bakalım dedii bi yanım acaba deyip duruyo vallaaasonucuda pzt alıcazz bu ay yoktur zatende işte offf kafam çok karıştı bak şimdiiiiii :)
aynen canımm önce lata sonra tülinn bizim yüzümüzü güldürdü.. inşallahh yakında hepimizin yüzü kendi bebek haberleri ile gülcek..
günaydın.. yasamin.. amin canım darısı bizlerin başına:)))
günaydın canm.. çok geçmiş olsun sanada eşinede..
günaydın tülincimm....canım benim bizde mutluluğunu doya doya paylaşıyoruz..sende içinde hiçbir şeyi tutma bizle paylaş biz yanlış anlamayız, sakın böyle şeyler getirme aklına.. sen bu kadar sevinmiceksinde kim sevincek kuzum.. Allahım hepimize nasıp etsin bu duyguyu sevinci.. canım bende aynı formulu uyguloyurum çocuk cocuk diye kendi kendimi yemiyorum. bu ay koyverdim gitti butün çocuk hesaplarını.. inşallah bendede tutar bu formüll:))))
pembemasal ben bu 20 dk olayını uzattım ilişkiden sonra 25 dk ayaklar havada sonradan yataktan hiç kalkmadan uyudum
eyerki olursa bu ay gercektende bu dediklerimiz işe yarıyor
olmazsada ne yaparsak yapalım herşey kadir kısmet meselesi
Canım arkadaşlarım öncelikle hepinize günaydın , sevgiler...
Dün kan testi yaptırdım ve hamile oldıuğumu öğrendim şaşkınlığı ve mutluluğu bir arada yaşadım , hatırlarsanız ben bu ay herseyi bıraktım dinleniyorum demiştim,, demekki işin formülü buymuşşş....
öncelikle özlemim , banumm ve beluşuma bana gösterdikleri ilgi alaka ve sevgiden dolayı çok teşekkür ederimmm, mutluluğuma ortak oldular ve sevincimi benimle her dakika paylaştılar , sizi seviyorum kuzularımm.......veeee tabiki topikteki tüm arkadaşlarım , güldencim , latacım , canomm , gülsen , hayaletcasper , pembemasal , 9 ay ve ismi kalbimde olan tüm diğer arkadaşlarım hepinize çok çok teşekkür ederim. Bu konuda biraz mahçup ve utangacım sevincimi böğüre böğüre paylaşmak beni rahatsız ediyor herkesin yapısı yanlış anlaşılmasın rica ederim.....tek mesajla hepinize saygı ve sevgilerimi iletiyorum...
Günaydın ..aranıza ben de aktılabilir miyim? 2,5 yaşında oğlum var daha 2 hafta öncesine kadar hamileliği aklımdan bile geçirmiyordum. Çevremdekiler ve oğlumun kardeş sevgisi beni ikna ettiller. Aranızda benim gibi küçük çocuğu olup ta tekrar hamilelik düşünenler var mı? ikisi birden arkadaş gibi büyüsün istiyorum bir yandan da endişeleniyorum. Çalışıyorum 2 çocuk çok mu ağır gelir:26:. Hayırlısı olsun. Reglim 28 martta bitti ve korunmayı bıraktık. Batım 21 Nisan hadi hayırlısı , herkezin istediği bebişler gelsin:119:
Amin canım hepimizin Allah gönlüne göre versin.hayirli olsun canim INSALLAH bebisin eline alirsin ben 9 yasimdayken bir kiz kardesim daha oldu keske daha erken yapsalardi tabi ama iyi ki de o var cunku biz bu dunyada baki kalmiyicaz ama kardesler olursa birbirlerine destek olurlar Allah hayirlisini nasip etsin AMIN
canımmm bizde senı cok seviyorussss. dahaaaaa cok sey paylaşıcaz inşşş:):)
tamam bende bu dakkadan itibaren düşünmeyi kesiyorum o zaman. gözlerimi kapatıp vazifemşi yapıcam sadece:):)
Günaydın ..aranıza ben de aktılabilir miyim? 2,5 yaşında oğlum var daha 2 hafta öncesine kadar hamileliği aklımdan bile geçirmiyordum. Çevremdekiler ve oğlumun kardeş sevgisi beni ikna ettiller. Aranızda benim gibi küçük çocuğu olup ta tekrar hamilelik düşünenler var mı? ikisi birden arkadaş gibi büyüsün istiyorum bir yandan da endişeleniyorum. Çalışıyorum 2 çocuk çok mu ağır gelir:26:. Hayırlısı olsun. Reglim 28 martta bitti ve korunmayı bıraktık. Batım 21 Nisan hadi hayırlısı , herkezin istediği bebişler gelsin:119:
offf en zoruda o ya zatenn.. ben hemen duşa girerim normalde ama o şekilde yarım saat uzanmaya sinir oluyorummm... ama bebişlerimiz için mecburuzz :) benim kahverengi lekeler bugün daha da bi arttıı. doktor dün şüphelendi kahverengi lekelenmelerin var gebelik içinde bakalım dedii bi yanım acaba deyip duruyo vallaaasonucuda pzt alıcazz bu ay yoktur zatende işte offf kafam çok karıştı bak şimdiiiiii :)
kesinlikle oyle canim da doktorlar tafsiye ediyor diye yapiyoruz yoksa eskiden nerden bileceklermis bunlari ama hamile kaliyorlarmis ALLAH OL DIYINCE OLUYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?