Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

günaydın tatlım vallaha tülinin haberini duyunca bomba gibi oldukkkkk:

aynen canımm önce lata sonra tülinn bizim yüzümüzü güldürdü.. inşallahh yakında hepimizin yüzü kendi bebek haberleri ile gülcek..

herkese gunaydin arkadaslar tilinnnnnn cok tebreik ederim arkadasim hayirlisiyla kucagina alirsin insllh. darisi bizlerin basina kisslarrrr.....

günaydın.. yasamin.. amin canım darısı bizlerin başına:)))

herkese günaydın kızlar bugün çok kötüyüm felaket bel ağrım var . kocişde evde bugün hasta yatıyo işe gitmedi

günaydın canm.. çok geçmiş olsun sanada eşinede..

günaydın tülincimm....canım benim bizde mutluluğunu doya doya paylaşıyoruz..sende içinde hiçbir şeyi tutma bizle paylaş biz yanlış anlamayız, sakın böyle şeyler getirme aklına.. sen bu kadar sevinmiceksinde kim sevincek kuzum.. Allahım hepimize nasıp etsin bu duyguyu sevinci.. canım bende aynı formulu uyguloyurum çocuk cocuk diye kendi kendimi yemiyorum. bu ay koyverdim gitti butün çocuk hesaplarını.. inşallah bendede tutar bu formüll:))))

evet bi de iliski sonrasi 20 dk uzanmayi da unutmuyoruz hareket etmiyoruz :)

bizde gittik gördü bebişimizi iyi herşey yolunda çok şükür hiç bi sıkıntım yok bi tek herşey çok kokuyo kötü kokuyo mide bulantım olmuyo yemek istemiyom hiçbişey koktuğu için sadece o kadar onun dışında fazla bişeyim yok biraz hafatya gitcez bizde doktora tahlil falanda istemedi haftaya yaparız dedi senden tahlil istedimi doktor

offf en zoruda o ya zatenn.. ben hemen duşa girerim normalde ama o şekilde yarım saat uzanmaya sinir oluyorummm... ama bebişlerimiz için mecburuzz :) benim kahverengi lekeler bugün daha da bi arttıı. doktor dün şüphelendi kahverengi lekelenmelerin var gebelik içinde bakalım dedii bi yanım acaba deyip duruyo vallaaa sonucuda pzt alıcazz bu ay yoktur zatende işte offf kafam çok karıştı bak şimdiiiiii :)

canım inşallah biz o anları yaşarız.. inşallah....

kızlar herkeze gunaydınnn nasılsınız...tulınımde burdaymıs tatlım cok sevındım anlatamam sana senınde gozun aydın olsun :))tebrık ederım optum yanaklardanda...

günaydın latacım..

günaydın tatlım.. inşallah tatlım...

ben de pazartesi ovulasyon takibi icin gidicem bakalim sonra da insallah bebek gelsinnn insallah canim senin icin de olumlu sonuc cikar duzalarimiz o yonde

Günaydın ..aranıza ben de aktılabilir miyim? 2,5 yaşında oğlum var daha 2 hafta öncesine kadar hamileliği aklımdan bile geçirmiyordum. Çevremdekiler ve oğlumun kardeş sevgisi beni ikna ettiller. Aranızda benim gibi küçük çocuğu olup ta tekrar hamilelik düşünenler var mı? ikisi birden arkadaş gibi büyüsün istiyorum bir yandan da endişeleniyorum. Çalışıyorum 2 çocuk çok mu ağır gelir:26:. Hayırlısı olsun. Reglim 28 martta bitti ve korunmayı bıraktık. Batım 21 Nisan hadi hayırlısı , herkezin istediği bebişler gelsin:119:

teşekkürler cnm

pembemasal ben bu 20 dk olayını uzattım ilişkiden sonra 25 dk ayaklar havada sonradan yataktan hiç kalkmadan uyudum
eyerki olursa bu ay gercektende bu dediklerimiz işe yarıyor
olmazsada ne yaparsak yapalım herşey kadir kısmet meselesi

Son düzenleme:

kesinlikle oyle canim da doktorlar tafsiye ediyor diye yapiyoruz yoksa eskiden nerden bileceklermis bunlari ama hamile kaliyorlarmis ALLAH OL DIYINCE OLUYOR

ne kadar mutlu oldugumu anlatamam canim. ozellikle mart listesinden beri takip ettigim dostlarin hamile haberlerini duyunca gozlerim doluyor mutluluktan Allah saglikli mutlu bir hamilelik ve cekirdek ailenize omur boyu saadet ihsan eyler insallah

hayirli olsun canim INSALLAH bebisin eline alirsin ben 9 yasimdayken bir kiz kardesim daha oldu keske daha erken yapsalardi tabi ama iyi ki de o var cunku biz bu dunyada baki kalmiyicaz ama kardesler olursa birbirlerine destek olurlar Allah hayirlisini nasip etsin AMIN

Amin canım hepimizin Allah gönlüne göre versin.

hosgeldin :) var tabi canim ikinci ucuncu cocugu isteyen arkadaslar. narmik var mesela kucucuk ikizleri var unucuyu istiyor. disipli olduktan sonra neden olmasin diyor. o simdi olsa daha iyi anlatir.

Günaydın Canim valla çok çok katılıyorum sana iliskiden sonra hemen dusa gitmek istiyorum ama yapcak Bişey yok bebisimiz olması için bu gerekli bende sabırla 20 dknin geçmesini bekliyorum :)

kesinlikle oyle canim da doktorlar tafsiye ediyor diye yapiyoruz yoksa eskiden nerden bileceklermis bunlari ama hamile kaliyorlarmis ALLAH OL DIYINCE OLUYOR

evet hayatım katılıyorum sana allah nasibimizde olanları veriyor
dün akşam eşimle evdeyiz bana bakıp bakıp gülüyor ne oldu dedim bişey yok sonra elini göbegime koyup geliyor galiba bu sefer yok cnm benim bu aydan umudum yok dedim regli olacam gibi göyüslerde şişti agrıyor ben o dönemde çok şey yerim acı ekşi herşey eşimde bilir bu özelliğimi
bana dedi bu sefer farklı bişey oldu oturdugun yerde uyukluyorsun hiç halin yok sanki benide ümitlendirdi

dün kayınvalidemler çağırdılar onlara gittik akşam eşimle doktora gittiğimi söylememiştim eşim babasıyla çalışıyo o söyleyince haliyle onunda haberi olmuş.. sordu ne yaptınız ne ettiniz diye bende anlattım artık.. iyi iyi hadi bakalım dedi sonrasında diyoki :) bak ilişkiden sonra ayaklarını havaya dik yat biraz emi diyooo gülee gülee öldümm aklıma topikteki kızlar geldi hemen benim kayınvalidemi buraya takılıyo acab dedim kendi kendimeee :)))))))))

Günaydın kızlar ya biz korunmayı bıraktık ama her iliskiden sonra kasıklarım çok ağrıyo normal mı bu ?

Günaydın kızlar ya biz korunmayı bıraktık ama her iliskiden sonra kasıklarım çok ağrıyo normal mı bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…