- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.501
KISSLARRR SIZE BI HABERIMIZ VARRR. canımmmm tulinimmm bebem HAMISSSSSSS. BU haberi ben vermek istedim cok happy oldum walla:):) Banum da gececek birazdan listeyi. Haberi ben verdim ama tulinim şaşkınlıgını dizginlediğinde tebriklerinizi kabul eder:):):)
Tulinimmmm senı cok seviosss, cok mutlu oldukkk
herkese günaydın kızlar umarım güzel 1 gün olur..
Gunaydın kızlarrr
herkese günaydın nasılsınız bakalım :)))
tülinim canım gözün aydın çok sevindim süperrrrrrrrrrr bi haber bu :)))
Ruhunuz aydın olsun arkadaslar...ben kırmızılarla uyandım cok üzgünüm((( hayırlısı mayısa belkıde dogum gunumde bana suprız hazırlar 29 mayıs PP
berceste,glchn,pedro bayanlar nasılsınız ?
son durumlar nasıl merak ediyorum sizi
herkese günaydın kızlar nasılsınız.
günaydın arkadaşlar nasılsınız canom biz bebeişler 2 gün arası var sen 29 ben 27 kasımda doğum tarihi doktora gittinmi
Canım arkadaşlarım öncelikle hepinize günaydın , sevgiler...
Dün kan testi yaptırdım ve hamile oldıuğumu öğrendim şaşkınlığı ve mutluluğu bir arada yaşadım , hatırlarsanız ben bu ay herseyi bıraktım dinleniyorum demiştim,, demekki işin formülü buymuşşş....
öncelikle özlemim , banumm ve beluşuma bana gösterdikleri ilgi alaka ve sevgiden dolayı çok teşekkür ederimmm, mutluluğuma ortak oldular ve sevincimi benimle her dakika paylaştılar , sizi seviyorum kuzularımm.......veeee tabiki topikteki tüm arkadaşlarım , güldencim , latacım , canomm , gülsen , hayaletcasper , pembemasal , 9 ay ve ismi kalbimde olan tüm diğer arkadaşlarım hepinize çok çok teşekkür ederim. Bu konuda biraz mahçup ve utangacım sevincimi böğüre böğüre paylaşmak beni rahatsız ediyor herkesin yapısı yanlış anlaşılmasın rica ederim.....tek mesajla hepinize saygı ve sevgilerimi iletiyorum...
herkese günaydın kızlar bugün çok kötüyüm felaket bel ağrım var . kocişde evde bugün hasta yatıyo işe gitmedi
kizlar dun ben esim icin doktora gitmistim ya dogumhanenein onunden geciyorduk biri normal dogum yapmis kadini cikartiyorlardi kadini kameraya aliyorlar gordunuzmu bebegimi begendinizmi diyordu 11:11gece dogdu tam diyordu gule gule sevine sevine gittiler....cok ozendim arkadaslar ben ama benimde olsun istyorummmmallah insallah bizede boyle bir duyguyu nasip eder.hamile olan arkadaslarimda o gunleri saglikli bir sekilde gorurler va bebislerini tatli tatli kucagina alirlar insallh....
Dün kan testi yaptırdım ve hamile oldıuğumu öğrendim şaşkınlığı ve mutluluğu bir arada yaşadım , hatırlarsanız ben bu ay herseyi bıraktım dinleniyorum demiştim,, demekki işin formülü buymuşşş....
öncelikle özlemim , banumm ve beluşuma bana gösterdikleri ilgi alaka ve sevgiden dolayı çok teşekkür ederimmm, mutluluğuma ortak oldular ve sevincimi benimle her dakika paylaştılar , sizi seviyorum kuzularımm.......veeee tabiki topikteki tüm arkadaşlarım , güldencim , latacım , canomm , gülsen , hayaletcasper , pembemasal , 9 ay ve ismi kalbimde olan tüm diğer arkadaşlarım hepinize çok çok teşekkür ederim. Bu konuda biraz mahçup ve utangacım sevincimi böğüre böğüre paylaşmak beni rahatsız ediyor herkesin yapısı yanlış anlaşılmasın rica ederim.....tek mesajla hepinize saygı ve sevgilerimi iletiyorum...
canimcok gecmis olsun esine ve sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?