- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.421
vardı tatlım yumurtalama gunumden 3 4 gun sonra bır kuruluk basladı bu en az 3 gun surdu dedımkı hasta olcam tamam kuruluk var sonra akıntım basladı resmen su gıbı kıvamsız seffaf kokusuz bırseyy bıde KIZLAR VARYAA su parmak ısı ıle kontrol ısı bencede bu ısten anlayabılırsını ben hamıle kaldımda anladım afedersınınz o bolge bıraz acılmıs gıbı oluyor ben yanlıslıkla peceteyle akıntımı alırken fark ettım parmagınıza yumusaascık bı top gelıyor cok parmagınız ılerı goturmeden onu hıssettım zaten onun sayesınde bır bırde ıdrarımda ve sag kasık ve basenımn agrsından fark ettım bende belırtıler bu kadardı mesela ama ateslenmede vardııı...
Insallah biz de bu belirtileri yasariz canim tezz zamanda :)
kızlarrr pekı ben sızlere bırsey soracagımm ya doktor bana 10 yada 15 gunluk bebıs var dedı de bu nette bana 3 haftalık 6gunluk bebek var dıyor yanı bat tarıhhımı yazdım gunlukte bu cıkyor bu ıs nasıl oluyor bana bır acılım yaparmısınız
ıns tatlım ıns dua edın bol bol allaha sıgının...
vardı tatlım yumurtalama gunumden 3 4 gun sonra bır kuruluk basladı bu en az 3 gun surdu dedımkı hasta olcam tamam kuruluk var sonra akıntım basladı resmen su gıbı kıvamsız seffaf kokusuz bırseyy bıde KIZLAR VARYAA su parmak ısı ıle kontrol ısı bencede bu ısten anlayabılırsını ben hamıle kaldımda anladım afedersınınz o bolge bıraz acılmıs gıbı oluyor ben yanlıslıkla peceteyle akıntımı alırken fark ettım parmagınıza yumusaascık bı top gelıyor cok parmagınız ılerı goturmeden onu hıssettım zaten onun sayesınde bır bırde ıdrarımda ve sag kasık ve basenımn agrsından fark ettım bende belırtıler bu kadardı mesela ama ateslenmede vardııı...
Alemsin banu:)))))) ))))))kuzu tam anlat bakiiim, nasıl açık gibiydi ve nasıl bir yumuşaklıktı? ben denedim bu ay, geçen aydan farklıydı açık gibiydi orası ve hem içersi yumuşaktı hem o top gibi şey ama kırmızı geldi.. ya da ben doğru parmaklayamadım:))))))
Ben yapayım hemen tatlım.. bebek 10-15 günlüktür döllenmden sonra yani. ama doktorlar hamilelik zamanlarında karışıklık olmasın diye son adet tarihinin ilk gününü hamilelik başlangıcı olarak alır ama aslında ilk 2 hafta bişey yoktur ortada. netteki hesaplayıcılarda aynı sistemi uygular, o yüzden sen tıbbi hamilelik hesaplamasına göre yaklaşık 4 haftalık hamişsin ama aslında bebeğin varlığı 10-15 gün kadar:)
Ediyoruz canim kurlerimiz de var doktorum pazartesi de kontrole gel dedi ovulasyonu takip edicek sonra bir ilac vericekmis muhtemelen gelecek hafta ovulasyon tam olucak :) Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip ettsin :)
kuzu tam anlat bakiiim, nasıl açık gibiydi ve nasıl bir yumuşaklıktı? ben denedim bu ay, geçen aydan farklıydı açık gibiydi orası ve hem içersi yumuşaktı hem o top gibi şey ama kırmızı geldi.. ya da ben doğru parmaklayamadım:))))))
Alemsin banu:)))))) ))))))
evet oyle tatlım cok sacmalık hıc bırsey anlamdım bırde bır doktora gıttımkı bır garıp adamdı ne ben anlatayım nede sız sorun....yanı dedgın gıbı galıba bende ne zman hamıle kaldım dıye bır bakayım o meshur 24.gun dıye dusunuyorum ama:)ayagımı topal eden hıc bırseyım yoktu ogun aksama dogru bu agrım basladı fazla bır mesafe yuruyemıyorum kızalar basenım ve sag kasıgım agrıyor sonra ayagımın ustune basamıyorum normalmı acaba....
Oy kuzuma sağol:))) demek ki iyice yumuşak olması lazım, bakalım bu ay yumuşak top bulacakmıyım içerde:))))sen parmaklayamamıssın:))walla ben bılerekte parmaklamdım banusum sana hemen cvp veren bırsey var agız kısmında yumusak top bırsey cok yumusak ben dusun korkktum basta walla banusum oyle bırseyım var senın ııcın gıdıp yıne bır baktım agızda elastık su topu gıbı yumusacık bırsey var...
olabılır tatlım ınsan fark edıyor farklı seylerı benım sag kasık ta ıncede agrı vardı batma vardı olabılıyor yanı tatlım umutlanmdırmak ıstemem ama bende dde akıntım vardı su gıbı gelıydu kıvamsız kokusuz ve ıdarar rengı degımstı ben folıc ast gunde 2 kez alıyorum bır yerde okumustum fazla folıc ast bunyede oldumu ıdrar yolu ıle dısarı atarmıs ben hep oyle dusunurdum acaba boylemı oluyor cok koyulastı....ama tatlım olabılır bekleyelım az kaldı bat tarıhıne ıstersen pazatsı bır ıdrar testı yap ne dersın bak ben 5 gun once yaptım cıktı...
kızlarrr pekı ben sızlere bırsey soracagımm ya doktor bana 10 yada 15 gunluk bebıs var dedı de bu nette bana 3 haftalık 6gunluk bebek var dıyor yanı bat tarıhhımı yazdım gunlukte bu cıkyor bu ıs nasıl oluyor bana bır acılım yaparmısınız
ay napalım pembemasal kendimizi eyliyoruz işte böyle böyle:))))))
Olabilir tatlım belki de daha önceden yumurtladın, neticede bebiş var ya gerisi hikaye:))) O ağrılar normaldir herhalde, hamişlikte oluyor diye okudum hep..
Sen en kısa zamanda içine sinen, iyi bir doktor bul kuzum kendine.. sevmediğin doktora hiç gitme, çok önemli birşey bu çünkü, o kişi bebişi de doğurtacak çünkü, iyisini bulana kadar araştır..
dogrudur tatlım o agrıları doktoro bıle soramdım bır tıpık bır herıftı unutturdu bana herseyı halı ıle hareketı ıle... tatlım bulcagımm arastıryorum sımdı bakalım ıyı nıyetlı gzuel huylu cıkar bırı bakıyorum netten falan ama...
ya ümitlenmiim tamam daaa,akıntı şeklim aynı dediğin gibi, ve ilk defa takip edeceğim tuttu, ateş de var, burnumda hissediorum dudaklarıma vuruyo
6 gün beklicemm bakalım, inşallah hayırlı haberi alrımm
açıklamak için alıntı yaptım ama sonra okudum ki banucum açıklamış
Oy kuzuma sağol:))) demek ki iyice yumuşak olması lazım, bakalım bu ay yumuşak top bulacakmıyım içerde:))))
ya kızlar bişey sorabilir miyim? martın 31 i ovülasyon günümdü daha üzerinden 4 gün gecti ne zman kan testi yaptırsam sizce? 10 nisanda lazer randevum varda
Canim corek otu bal tarcin tafsiyeni uyguluyorum arti hayirt tohumuda bunun disinda sogan kuru de kullanilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?