- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.401
lata ve tülins Allah hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip eder inşaallah...
lata canım, hamişlik gibi bi durum var sanırsam, geri sayfaları okuyamadım ama hayırlı olsun tatlımmm benimm. bize de dua et
hadi hayirli olsun canim cok sevindim daha nisanin 4 dunde 2 hamilemiz var insallah daha daha katlari AMIN
lata cım valla banu dan duydum kostum topic e, sonra tulinimin haberini aldım yine kostum topiceeeee. ayy canlarım benımm. darısı başımızaaa
lataa, tülin de hamiş:) 1 saat önce aldık haberini:)
evet evet tatlım duydumm walla pc basında oturamıyorum heyecan aldı benı dunden berı sersem gıbıyım ayyy cok gzuel haberlerle basladık da ayın basnda ayın 3 benden mujdelı haber bugun 4 tulınım yarın bır baskası hadı kızlar dularımız bırlıkte olsun hep beraber bu ay dolu gobuslerle cıkarız ıns...
amınn amınnn gelcen tabı mutlu gunumuzdede yan ımızda olcan az mı derdımızı dınledın:)bu mutluluk gunumuzdede yanıımzda olup paylascan kolaymı teyze olmak:)rabbım hepınzı yakın zmanda nasıp etsın ıns...
selam kızlar nasılsınız.?ben çok iyiyyim.bthcg 1200 olmuş doktor kese görülür artık dedi.haftaya kalp atışını dinlemeye gideceğim inşallaah.bu arada ben internetten aralık diye hesaplıyordum ama son adet tarihinin ayından 3 çıkarıyormuşsun.gününede 7 ekliyormuşsun benimde tahmini doğum tarihi 7 kasıma geliyor:).hadi nisan yağmurlari inşallah rabbim sizede göstersin bu duyguları:).bol bol dua edin.ben sizlere ediyorum:)
KIZLARRRR BEN GELDIMM...VE SIZE BUYUK BIR MUJDEM VAR TEYZOSLARR YEGENINIZ GELIYORRR 10-yada 15unluk hamıleymısım kan degerım 142 cıktı cok guzel duygu kızlarrr anlatamam sıze rabbım hepınıze nasıp etsın bızlerde saglıklı kucagımıza almamızı nasıp etsın....
hamile olduğumu pazar günkü testte öğrendim. bugün doktora gidebileceğim işten izin alırsam. bu benim ilk hamileliğim korku, sevinç, şaşkınlık var...:))
nisan umudum bitti reglim...vatana millete hayırlı olsun:)))))
Amiiin kuzum inşallah..:)) Ama nisan bereketli olacak gibi duruyor.. pembemasalın eli kendine de uğurlu gelsin bu ay inşallah..
ay canımmm ne mutluuuu, ohh artık sağlıkla büyür doğar inşallaahh
ay canımmmm çok sevindim vallahi duygulandım okur okumaz, kan test sonucunu bekliodum merakla
çokk sevindimmm, hayırlısıyla büyüsün doğsun inşalaahhh sağlıkla canım benim
güzel haberler bekliyoruz canımm,
olsun canım, o da lazım
hayırlı vakitte gelsin inşallah
Slm kızlar nasılsiniz Bişey sorcam bugun adetim bitti yumurtlama tarihini nasi ogrencem o donemi kaçırmak istemiyorum :))
Kabaca adet oldğun günden sayarak 12. 14. 16. günler muhtemel yumurtlama günlerindir.. internette ovülasyon hesaplama yazıp çıkan sitelerden de adet tarihlerini girerek hesaplayabilirsin tatlım:)
kızlar yaa ben de boş yere ümitlenmek istemiyorum amaaa
sağ kasığımda böyle incecikten batmalar vardı dün sabah uyandığımda ve yattığım yerde hareket etmezken kalbim çok hızlı attı sakinledi , tekrar hızlandı, pazt ve salı günü çok yoğun geldi akıntım da
dünden beri batmalar devam ediyo, çok mu alakasız şeyler bilmiorum ama öff insan ister istemez ona yoruyo yaaa
özellikle LATa cım sana sormak istiyorum, seninle günlerimiz çok yakın çünkü
benim de bat ım 10nisan, yani 3-4 gün önce böyle bişeyler hissetmiş oalbilr misinn
ne dersinizz
canim cok tebrik edrim seni cok sevindim insllh en kisa zamanda bizlerde bu guzel duygulari tadariz canimm allah saglikla kucagini almayi nasip etsin tebriklerrrr
lataa akintin falan var mi hani hamisken olan varmis yaa ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?