- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.321
en güzelide kendi paranı kazanıyor olmak bence :)))
irmegan şuan seninle aynı depresyonu yaşıyoruz iş iş iş bitmiyorda az camdan bakıyorum ahhhhh ahh deyip iç geçirip askerliğe devam diyorum :))
bakarsın anne oluruz azda evde yatar yuvarlanır sonra gene işe dönmek için ahh çekeriz
kapat yeniden gir bendede oldu kapadım cnmson sayfayı açamıyorum ben yafff :s
en güzelide kendi paranı kazanıyor olmak bence :)))
ayyy canom ne güzel yazmışın güldüm vallaaaa :) e inşallahhh şuan tüm çabamız anne olmak için dimi yaaa :)
evet cnm öle valla valla. ben çocuk gelişimi mezunuyum ve çalışıp kendimi daha çok geliştirmek istiyorum. evde durmak bana göre deil ya çalışmayı çok seviyorum ben .ama şans yok tabi bende bi iş bulupta giremedim malesef
beğendiğim çocuk gelişimi mezunu olman,çok güzelmiş:)) senden çok iyi bir anne olur,bence bebiş adayı çok şanslı velet.Olur canım herşey istediğin gibi olur,demekki zamanı gelmemiş sadece:)) bence içini karartma pozitif dşün bence,herkesin bence bir yerlerde kısmtei vardır:))
KISSLARRR SIZE BI HABERIMIZ VARRR. canımmmm tulinimmm bebem HAMISSSSSSS. BU haberi ben vermek istedim cok happy oldum walla:):) Banum da gececek birazdan listeyi. Haberi ben verdim ama tulinim şaşkınlıgını dizginlediğinde tebriklerinizi kabul eder:):):)
Tulinimmmm senı cok seviosss, cok mutlu oldukkk
aaaaaaaaaa şok şok şok olduuummmmmmmmm :)))))))) kendi haberimi öğrenmiş kadar sevindim valla :))))
beğendiğim çocuk gelişimi mezunu olman,çok güzelmiş:)) senden çok iyi bir anne olur,bence bebiş adayı çok şanslı velet.Olur canım herşey istediğin gibi olur,demekki zamanı gelmemiş sadece:)) bence içini karartma pozitif dşün bence,herkesin bence bir yerlerde kısmtei vardır:))
çok sevindim cnm allah mutluluklarınız daim kılsın inş.
hamilelerin duası kabul olur bize yürekten dua et olurmu ?
senin gibi annelik hecanını bizde tatdırsın
öpüyorum seni kocaman
banuşş bu facebokk sitesi var ya gizlimi mesela ben üye olduğumda heryerde görünmez dimi
tesekur ederım benı lısteye aldınız ıcın ınsallah hayırlı olur bu topık hayırlı olsun canım bebişin analı babalı buyut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?