Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

kaç ay oldu ama olmuyo işte

bu ay randevu almıştım 12 nisanda doktora gidicem bakalım ne diyecek artık çok mutsuzum

tatlım senin günün gelmeden yaptın dimi sen testi dur daha var.. kırmızıları görmeden ne bu umutsuzluk..

çok şükür Rabbim, hayırlı uğurlu olsun canım. sağlıkla gelsin anne babasının kucağına inşalahhhh

ınsallah teyzesı ınsallah amın dualrınız yeter varlıgınız hıssetmemız yeter bızlere rabbım hepmızın gonlundekını versın sukurler olsunn...

kaç ay oldu ama olmuyo işte

bu ay randevu almıştım 12 nisanda doktora gidicem bakalım ne diyecek artık çok mutsuzum

valla roma çok dayaklıksın afedersin ama.. kaç ay olduda bu umutsuzluk,, bizde 9 ay oldu hala yok.. ama umudum var dua ile sabır ile bekliyorum....

Hayatım herkes de çıkmıyor, kim dedi sana bunu, bazen döllenme erken olmuşsa, silik çizgi çıkıyor ama sen eğer hamişsen belki daha idrara çıkacak kadar artmamıştır hormon..

Hemen umutsuzluğa kapılma, ha değilsen de değilsindir yani , canın sağolsun, denemeye devam diycez o zaman.. bak ben de geçen hafta gördüm kırmızıyı yani napayım bırakayım mı denemeyi?:))

Sakin ol kuzu, önce bi bekle gerçekten sonucu öğrenelim..

valla roma çok dayaklıksın afedersin ama.. kaç ay olduda bu umutsuzluk,, bizde 9 ay oldu hala yok.. ama umudum var dua ile sabır ile bekliyorum....

ne bileyim herkes diyor ya silik çıktı diye bende eğer olsaydı bendede silik çıkardı diye düşündüm

tamam kendimi toparlıycam inşallah...zaten bu ay doktordan randevumuda aldım hiç değilse bi gözükürüm değilmi

evet banucum dedigin gibi gecen hafta kirmizilari gorenler daha denemeye devam hic umudunu kaybetme bence de bak ben de korkuyordum ama korktugum basima glmedi cok sukur simdi doktorumun verdigi ilaci iciyorum yumurta yi cabuk olgunlastirmasi icin hafataya pazartesi bi daha kontrolden gecicem sonra baska bi ilac alicam kurler Dualar umudumuzu kaybetmeyelim canim

aamannn ısmıme bak karsında da bır bebıs ayyy nasıl duygulandım agladım wallaha allahımm sen herkeze nasıpp et burdakı ve tum ısteyenlere saglıklı sıhhatlı hayırlı bırer evlatlar nasıp et ya rabbım....bu lıstede bol bol bebıslerle dolsun....banusum foto cektım lıstenın saklıyacagım hatta ay sonu yazıcdan cıkartıp bebısımın gunlugune yapıstırcagım..

haftasonu kısa bir seyahate çıkacağız kocişle, o yüzden dönünce başlayacağım soğan suyuna tekrar.. geçen ay bende akıntı vs olmadı biliyorsun, ama şimdi adetim ağrılı geçti, bi de adetim bitti pazar günü ama hala benim yumurtalıklarımda ağrı var, özellikle sol tarafıma sürekli ağrı giriyor, anlamadım niye olduğunu ama tuhaf bir ağrı.. bakalım, iltahap falan varsa soğan suyu atar belki ama bu durumda nisan ayında da benden bişey çıkmaz, çünkü bu ağrı çok hayra alamet değil..

banuuu listeyi yeni yaptın k. bakma ama bir sonraki listeye beni de ekle kız, denemelere başlıyoruzzzz :) 29 nisan beklenmeyen, sakııınnnn ola gelme beni sinir etme denen adet tarihim :))

kızlar size bişey daha dicem..

ben test yaptım ya tam ortasından yatay olarak bi silik çizgi var o ne acaba ?

dınleneyım tatlım ozman kan vermek ıstemıyorum dun ıkı kolumdan da ayrı ayrı batırdılar sonunda 3.kez aldıla damarlarım cok ınce dıye sıkıntı yasıyorum kan verırıken agladım zaten:)ıns bır skıntım olmaz ayın 18 kadar beklıyeyım en ıyısı banada yazmadı guldenım agrı keıscı o zman soz dınleyeyım bır skıntım olursa dınlenmeyı tercıh ederım:)

inşallah bu listeden herkes hamiş çıkacak dualarımız onun için ..

kızlar size bişey daha dicem..

ben test yaptım ya tam ortasından yatay olarak bi silik çizgi var o ne acaba ?

sen testi tekrarla derim bennn:
ıumutsuzluk ytokkk..

aynen öyle hayatım, kırmızılar gelirse de dediğin gibi doktor kontrolün olacak, daha bile iyi olacak belki.. üzme lütfen artık kendini..
Silik çizgi de her zaman herkes de çıkmıyor, döllenme zamanıyla ilgili o hayatım.. benim evde aldığım bir test var, hassas olanlardan, ama üstünde adet gecikmesinden sonra kullanın yine de yazıyor:)
Bekle yani

Pembemasal, hayatım gitmişsin doktora, güzel haberler da almışsın, sevindim çok.. İnşallah en kısa zamanda bebişinin de haberini alırsın:) Öyle tabii, umutsuz olmak yok, denemeye devam, doğru vakit gelince bebişimiz de gelecektir, inanıyorum ben buna..:)

:))) Eheheheh güzel fikir, evet evet koy sen o fotoyu bebişin albümüne:) Biz de ilerde teyzoşları olarak yazı yazarız hatta altına:)

gülşencim ama hamile olanlarda silik çizgi çıkıyo bende çıkmadı silik filan demekki yok

hemen umutsuzluga kapılma tatlım daha var mı yokmu bellı bıle degıl nıye yıpratıysoun kendını kac aydır denıyorsun walla dun doktor soyluyor ınsanlar bırsene denıyorlar tedavı ıcın gelmıyorlar falan fılan tatlım hemen uzme kendını bak bzılerde burdayız bızlerde senın gıbıydık beraberız bu yolda hepmızı mutlu olacagız....

banuuu listeyi yeni yaptın k. bakma ama bir sonraki listeye beni de ekle kız, denemelere başlıyoruzzzz :) 29 nisan beklenmeyen, sakııınnnn ola gelme beni sinir etme denen adet tarihim :))

Aaa hayatım bu ay deneme olacak yani:) Çok sevindim:)) ekliyorum listeye.. inşallah gelmez kırmızılar nisan sonu süpriz yaparsın bize:)) akşamüstü güncellerim yine listeyi, gönderirim kuzum:)

Son düzenleme:

kendini üşüttüysen o da yapar. bu ay benim de yumurtalıklarımda ağrı oldu, burada bir teyze var ebe hemşirelikten emekli. ona sordum, bişey kullanıyosan fayda ediyor olabilir, dedi. ve herkeste akıntı olmuyor biliyorsun, adette atıyor kimisi. kötü düşünme canım.

Aaa hayatım bu ay deneme olacak yani:) Çok sevindim:)) ekliyorum listeye.. inşallah gelmez kırmızılar nisan sonu süpriz yaparsın bize:)) akşamüstü güncellerim yine listeyi, gönderirim kuzum:)

çok sağol canım. yumurta takibi ile denenecek bu ay bakalım inşallah olur...

tamam kızlar hemen üzmüyorum kendimi :)

bekliyorum daha adetime 3 gün var umarım gelmez..hala adet olmazsam testi bi daha tekrarlıycam..hakkmızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…