- 13 Aralık 2011
- 1.332
- 231
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.201
Kuzum üzülme bi daha ki ay olur.. umudunu kaybetme..herşeyin hayırlısı..
günaydın banucum.. ilk hamişimiz geldi.. inşallah uğurlu olur.. katlanarak artık hamiş sayımız inşallah....
inşallah canım benim.. duaların için Allah senden razı olsun..
Banu ama herkeste nasıl çıkıyo kaç gün önceden bende çıkmadı silik milik
birde varya ateşten ölüyorum şuanda akşam belki hamişimdir diye hap bile içmedim ama bu akşam içicem yani artık yapacak bişeyim yok
çok şükür Rabbim, hayırlı uğurlu olsun canım. sağlıkla gelsin anne babasının kucağına inşalahhhh
kaç ay oldu ama olmuyo işte
bu ay randevu almıştım 12 nisanda doktora gidicem bakalım ne diyecek artık çok mutsuzum
birde varya ateşten ölüyorum şuanda akşam belki hamişimdir diye hap bile içmedim ama bu akşam içicem yani artık yapacak bişeyim yok
tatlım senin günün gelmeden yaptın dimi sen testi dur daha var.. kırmızıları görmeden ne bu umutsuzluk..
valla roma çok dayaklıksın afedersin ama.. kaç ay olduda bu umutsuzluk,, bizde 9 ay oldu hala yok.. ama umudum var dua ile sabır ile bekliyorum....
Hayatım herkes de çıkmıyor, kim dedi sana bunu, bazen döllenme erken olmuşsa, silik çizgi çıkıyor ama sen eğer hamişsen belki daha idrara çıkacak kadar artmamıştır hormon..
Hemen umutsuzluğa kapılma, ha değilsen de değilsindir yani , canın sağolsun, denemeye devam diycez o zaman.. bak ben de geçen hafta gördüm kırmızıyı yani napayım bırakayım mı denemeyi?:))
Sakin ol kuzu, önce bi bekle gerçekten sonucu öğrenelim..
Kuzum üzülme bi daha ki ay olur.. umudunu kaybetme..herşeyin hayırlısı..
günaydın banucum.. ilk hamişimiz geldi.. inşallah uğurlu olur.. katlanarak artık hamiş sayımız inşallah....
inşallah canım benim.. duaların için Allah senden razı olsun..
amın ıns hep beraber o mutlulugu yasayalım ugurlu teyzesı:)e banusum sogan suyunun gercekten faydası varrrrr yapın yapınnn sızlerde yapıınn yaa bende ıkıncı ay faydasını gordum bak bıttımı senın adet tarıhın basla hemen bekleme adete 10 gun yakın degıl 5 gun degıl sen adetın bıtsın bu ay 10 gun daha kullan yanı benım mantıgım sunu uygun gordu ıltıhap varsa yıne yumurtlayan kadar akıp bıtsın zemın temız olsun bence saracoglu adete yakın ıkıncı kurun uygulanmasını neden uygun gormustur adet kanamsı ıle bırlıkte derın ıltıhabıda alsın dıyede bende attı kahverengı lekeler geldı hatırlıyormusun yazıyordum sıze bence adetın bıttıkten sonra 10 gun daha kullan ben ıkıncı ay boyle yaptım faydasıı gordum evel allah sonrada sogan suyu aslında cok erken bızler ıcın doktorda soyluyor sagklıklı bunye etkısını 3 ay sonra gosterırı bu buyuk zman degılsadece yas konsu etkılermıs 30 dan buyuk olan ınsanlar 3 ay ve sonrasını dusunsun 30 yasından kucukler daha da sanslı bu konuda dedı aslında hıc memnun kalamdım o doktordanda nasıp olursa ıyı bır doktor secımı yapacagım...
latacım benimde bel ağrım olmuştu hatta kanamamda olmuştu biliyosun ama ağrı kesici içme kesinlikle derim bende..
hatta ilk gittiğim doktor kesinlikle düşük gözüyle bakmış olacakki bana okadr kuvetli 1 ağrı kesici yazdıki anlatamam ama ben kullanmadımve doktorumu deyiştirdim..
doktorundan memnun kalmazsan deyiştirirsin canım ama zaten şuanda bişey göremez
sen istersen 2 3 gün sonra kan testini tekrarla hem ozaman daha rahat olur kafan ama korkma bol bol dinlen fazla işyapma derim ben...
Günaydııııın herkese...
Nisan Listemiz bereketiyle başladı, Latamızı tebrik eder, bekleyen herkese bol şans dilerim..
İnşallah herkes hamiş çıkar listeden..
lata : 8 Nisan HAMİLEEEE
angel575
hayat1983
poisa
adaeylem
meleksimam
eceli54
Mavi_Masal
irmegan
bebişim09
azrammm544
Ozlem2334
ilkbhr
gamze3737
Btlkubra
asia
yasmin87
bbpp
pnnar : 1 Nisan
ozer : 1 Nisan
melihayigit : 1 Nisan
dilekkk88 : 1 Nisan
Elossa : 2 Nisan
dundun : 2 Nisan
ruveyda12 : 2 Nisan
mukut31 : 3 Nisan
tulins : 4 Nisan
berceste : 5 Nisan
glchn : 5 Nisan
pedro : 5 Nisan
ay_nur : 6 Nisan
seastire : 6 Nisan
tuze : 6 Nisan
safizin : 7 Nisan İnşallah hamiş..:)
yasamım : 7 Nisan
sevilco : 8 Nisan
elabebek : 8 Nisan
RomaRoma : 9 Nisan
ferem : 11 Nisan
edaerdugan : 12 Nisan
canom : 13 Nisan
kokoci : 13 Nisan
ness66 : 14 Nisan
vitamin87 : 14 Nisan
siyahkugu : 15 Nisan
havvam87 : 15 Nisan
belus : 16 Nisan
gül-sen : 18 Nisan
ebneha : 18 Nisan
_figen_ : 18 Nisan
ofpufya : 19 Nisan
34moni53 : 19 Nisan
lalinda : 20 Nisan
nazende : 20 Nisan
fundurtan : 21 Nisan
huzurlumutlu : 22 Nisan
kelam : 22 Nisan
_DoLuNaY : 22 Nisan
9ay : 23 Nisan
Banu_K : 25 Nisan
mavusbebek : 26 Nisan
fatimaaaa : 27 Nisan
Berrak : 27 Nisan
pembemasal : 29 Nisan
hayatcokzor : 29 Nisan
karamela8585 : 29 Nisan
ebru_1907 : 29 Nisan
ozgezeren : 30 Nisan
superisi_21 : 30 Nisan
ErGiNSeNa : 30 Nisan
romacım seninaldığın test bozuk olmasın?
sen onu yarın sabahta tekrarla bence canım..
..
kızlar size bişey daha dicem..
ben test yaptım ya tam ortasından yatay olarak bi silik çizgi var o ne acaba ?
aynen öyle hayatım, kırmızılar gelirse de dediğin gibi doktor kontrolün olacak, daha bile iyi olacak belki.. üzme lütfen artık kendini..ne bileyim herkes diyor ya silik çıktı diye bende eğer olsaydı bendede silik çıkardı diye düşündüm
tamam kendimi toparlıycam inşallah...zaten bu ay doktordan randevumuda aldım hiç değilse bi gözükürüm değilmi
evet banucum dedigin gibi gecen hafta kirmizilari gorenler daha denemeye devam hic umudunu kaybetme bence de bak ben de korkuyordum ama korktugum basima glmedi cok sukur simdi doktorumun verdigi ilaci iciyorum yumurta yi cabuk olgunlastirmasi icin hafataya pazartesi bi daha kontrolden gecicem sonra baska bi ilac alicam kurler Dualar umudumuzu kaybetmeyelim canim
aamannn ısmıme bak karsında da bır bebıs ayyy nasıl duygulandım agladım wallahaallahımm sen herkeze nasıpp et burdakı ve tum ısteyenlere saglıklı sıhhatlı hayırlı bırer evlatlar nasıp et ya rabbım....bu lıstede bol bol bebıslerle dolsun....banusum foto cektım lıstenın saklıyacagım hatta ay sonu yazıcdan cıkartıp bebısımın gunlugune yapıstırcagım..
gülşencim ama hamile olanlarda silik çizgi çıkıyo bende çıkmadı silik filan demekki yok
banuuu listeyi yeni yaptın k. bakma ama bir sonraki listeye beni de ekle kız, denemelere başlıyoruzzzz :) 29 nisan beklenmeyen, sakııınnnn ola gelme beni sinir etme denen adet tarihim :))
haftasonu kısa bir seyahate çıkacağız kocişle, o yüzden dönünce başlayacağım soğan suyuna tekrar.. geçen ay bende akıntı vs olmadı biliyorsun, ama şimdi adetim ağrılı geçti, bi de adetim bitti pazar günü ama hala benim yumurtalıklarımda ağrı var, özellikle sol tarafıma sürekli ağrı giriyor, anlamadım niye olduğunu ama tuhaf bir ağrı.. bakalım, iltahap falan varsa soğan suyu atar belki ama bu durumda nisan ayında da benden bişey çıkmaz, çünkü bu ağrı çok hayra alamet değil..
Aaa hayatım bu ay deneme olacak yani:) Çok sevindim:)) ekliyorum listeye.. inşallah gelmez kırmızılar nisan sonu süpriz yaparsın bize:)) akşamüstü güncellerim yine listeyi, gönderirim kuzum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?