Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

slm kızlar bende romatizma var bu aralarda hava yağmurlu mağlum benim bacaklarım çok ağrıyo napıcam bilmiyorum(
canım normalde romatologlar aspirin veriyorlar...istersen bir git ilaç verir sana...
kesinlikle katılıyorum..sonuçta insanız tabiki meraklanıp stres olucaz... bebek isteyipte reql tarihini takip etmeyen kimseyi tanımıyorum ben...
Bizim grup buraya tasinmis selam kizlarrr herkese bebisli nisan aylari diliyorum hepinizin gobusleri dolsun insallah gobusleri dolu olanlarinda bebekleri kucaklarina sagsalim konsun insaallah:)))
aminnnnnnnnnnn canım.........
inşallah canım hepimiz bu ay hamiş kalalımmm
Kuzu senin bat tarihin nedir bu arada listeye ekliyeyim diyorum:))
benide ekle canım bugün reql oldum yarın apriali çıkarttırıyorum..yeni bat 30 nisan...

canım bana biraz fazla geldi..sgklı anlaşmalı özel yerler var...12.5 tl katkı payı ödüyorum krallar gibi bakıyorlar...100tl deyince bana çok geldi...
Bu arada Meryem Suresini okuyanınız yok galiba:) kimse cevap vermedi :) ben okudum bugun son gündü Rabbim inş. kabul eder mükafatını verir :)
canım kaç gün okuyorsunuz..niyeti fakan varmı...
aynen yemın edıorum bende ole:):) puhahaha bildigim tek sey bacakları dık bekle:):):):) canım doktorlarım benım saolsunnnnnnn:)))))))

paylaşım için teşekkürler çok güzelmiş..
inşallah umutlarımız boşa çıkmaz tatlım.. bide mayıs topiğine taşınmak zorunda kalmayız..
nisanda hamiş kalanlar burdamı kalıyor :26: yani her topikte arkadaşlarımızdan bazılarını bırakıyoruz...keşke tek bir topik olsa hep beraber hep orda olsak...
Selam kizlar sonuclarimi aldim Allaha cok sukur ki hepsi normal cikti cok mutluyum verdiginiz kur tariflerinden dualardan Allah razi olsun simdi bebek olmasi icin doktor ilac verdi Allah tez zamanda hepimize hayirli saglikli evlatlar dilerim Amin
canım gözün aydın...inşallah en kısa zamanda bebiş haberinide alırız tatlım
canım çok sevindim hadi gözünaydınn inşallah haftayada bu müjdenin devamı gelir cnm
Merhaba kızlar nasılsiniz kk ya yeni katıldım ve topigide görür görmez geldim buraya ins bu ay herkesin gönlüne göre olur bende çok heyecanlıyım

merhaba canım hoşgeldin aramızaa

bana öyle geliyorki bu nisan ayı çok kanamalı geçeceğe benziyor

selam kızlar nasılsınız bende bir ara mart ayına takılıyordum ama babamı kaybedince bir zaman giremedim nete bebek bekliyoruz bakalım batım 26nisan bu ay no olacak bakalım eşimde gerçi pek yanımda olamayacak ama eğiimde olduğu için hepinize bol bebişli nisan ayı diliyorum

başınız sağolsun arkadaşım

başınız saolsun canım babanızın mekanı cennet olsun...

pıınar ......1 nisan

kızlar benide ekleyin 21 nisan bat... uzun süre aradan sonradan bu ay deneme kararı aldık bakalım hayırlısı inşallah gelir bebeğimiz nisan ayıyla

canım beni de ekleyin 30 nisan mayısa da biraz kayabilir ama nisan ayından çıkış yaşamayalım şimdi:))

pıınar ......1 nisan

Ekledim herkesi:) hepimize bol şans kızlar, göbüşler dolu çıkalım nisan ayından inşallah...

Başınız soğulsun arkadaşım.. İnşallah bebişin fazla bekletmez sen, üzüntünü azda olsa hafifletir.. Ekledim listeye:) Bol şans..

valla banucum sen hiç yaşını göstermiyosun canım ya..sanırım senin pozitif enerjin ve iyimserliğin seni olduğundan daha da genç gösteriyor..

Kuzummm teşekkür ederim utandım valla:))

başınız saqolsun canım mekanı cennet olsun...

tmm dir canim biz yine de komsunun arkadasin tafsiyesi diye ilac kullananlarin kulaklarini cinlatmis olalim ki ciddi anlamda bitki cayi bile icseniz internete arastirin ki bize yarardan fazla zarari olmasin
evet hayatim katiliyorum sana bilicsizce icilen ilaclara HAYIRRR
ayy ikiz mi ne gusellll bende diyorum esime ikiz olsa ne guzel olur diye tek seferde ne guseelll ama esim de diyor hele bir dur bir tane oldu da 2.ye kaldi diyo
ayyy çok güldüm özlem sana :))) bacakları dikmekle olsaydı sadece ohoooooo dimi ama :)))
ayy o bacaklari dikmekten valll bir hall olduk nerde bu cocuk yahuuu:))
canim yaa ama bak ne guzell doktorun siki takipte yani hadi bakalim onumuzdeki aya ins

canimm gozun aydin cok sevindim insallah kalp atislarinida duyacaksin canim hayirlisiyla kucagina alirsin insa canim
canim inanma sen onlara oyle herkeste ayni olmuyormus valla benim elti de ayni dedi erken birakti korunmayi istedigi tarhte falan olsun diye ama 3.ayda hamile kaldi.yahuuu millet sak diye kaliyorda neden biz kalamiyoruzz cok sinirr
benim bugün yarın gelmesi lazım ama hala tık yok...
ne guzell kizz gelmez insallh hiii?
canim basin sagolsun allah rahmet eylesin canim..
henuz adet olmadim 3 gun gecti dun idrar testi yaptim fos çikti :SSSS
canim sen bence kan testi yaptir inslh hamilesindirrr kisssssss
iyi aksamlar hanimlar nasilsiniz :)
iyi aksamlar canim iyidir canim sen nasilsinnn

herkese ııgeceler banucum 1 nısan ıtıbarıyle adet oldum batım 29 nısan canım lısteye yazabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…