- Konu Sahibi pembemasal
kızlar banu yenidenmi liste yapıyor yoksa geçen ayın listesinimi devam ettiriyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ksılarrrrrr hastanenin sekretinden rica ettim.ordan internete giriyorum.bizim junior kesecik göründü.Allah ıma binlerce şükür.haftaya çarşambada kalp atışı için doktora gidicez:))dualarınız ve destekleriniz için çokkkkk teşekkür ederim.şimdilik çıkıyoprum yarın sabah uzun uzun konuşuurz bacişlerimmm.hepinizi çokkkkkk öpüyorum sevgilerrrrr
bat tarıhlerımız aynı canım benım ıns gelmez kırmızlarda su bahar ayında gule oynaya gecırelım yaaaa.....tabı en basta hayırlısı neyse o olsunda...
oyyyy canımm hadi gözünaydın... Darısı kalp atışlarına inşallah.... Çok sevindimm gerçekten..... :)
kızlar banu yenidenmi liste yapıyor yoksa geçen ayın listesinimi devam ettiriyor..
geldım burdayım gulsenımmmmmmm
sonunda tatlım Allah kavuşturdu bizi ben kaç defa geldim sen yoktun cicim.. naptın bitirdinmi temizliği
evet canım bitirdimm senınde saatın geldı :26: yarın sabah erken kalkarım benım sayfada dertleşırız benımkıde yok dun gıttı annesıne ohhh rahatımm...... cok yordu benı valla öldüm öldüm çalışmaktan
Canımmm, çok sevindim, inşallah yakında bebiş haberini de paylaşırsın böyle:)) Ama bak herşey yolunda artık sakin sakin bekleyebilirsin tatlım..Selam kizlar sonuclarimi aldim Allaha cok sukur ki hepsi normal cikti cok mutluyum verdiginiz kur tariflerinden dualardan Allah razi olsun simdi bebek olmasi icin doktor ilac verdi Allah tez zamanda hepimize hayirli saglikli evlatlar dilerim Amin
ksılarrrrrr hastanenin sekretinden rica ettim.ordan internete giriyorum.bizim junior kesecik göründü.Allah ıma binlerce şükür.haftaya çarşambada kalp atışı için doktora gidicez:))dualarınız ve destekleriniz için çokkkkk teşekkür ederim.şimdilik çıkıyoprum yarın sabah uzun uzun konuşuurz bacişlerimmm.hepinizi çokkkkkk öpüyorum sevgilerrrrr
dün nisan 1dedi umutlarım bitti. har ay belki busefer olur diyoruz inşallah nisan ugurlu gelir hepimize
HELLO KIZLAR,
bende sonunda kırmızıları gördüm.Cumartesi günü doktora gittim bana adet söktürücü verdi,ve yarın için tekrardan randevu verdi.Bu aralar sıkı takipte tutacakmış beni doktorum:))
umarım herkez iyidir canlarım :))
canlar naber , kkız ben yokken geçmişsiniz nisana bakıorum da:)) benim beklenen kırmızı da 8 nisan , ama gelmesiiiin gelmesiiiin . nolur dua edin bebiş gelsinn.
eşim de ben de çok istiyoruz , Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin.
okuldan sonra banka vs derken yoruldum. bi de vergi dairesi , ya insan olan borcunu bile ödeyemio bu ülkede. bu kadar mı hantal olur bi sistem... neyse ööle işte
öptüm şekerler::)))
Merhaba kızlar nasılsiniz kk ya yeni katıldım ve topigide görür görmez geldim buraya ins bu ay herkesin gönlüne göre olur bende çok heyecanlıyım
geldım burdayım gulsenımmmmmmm
Nisan Listemiiiiiiiiiiiiiiz:)
Kızlar BAT tarihlerinizi söylemeyi untumayın banaa:))
angel575
hayat1983
poisa
adaeylem
meleksimam
Elossa
eceli54
Mavi_Masal
irmegan
bebişim09
superisi_21
azrammm544
Ozlem2334
ilkbhr
gamze3737
Btlkubra
asia
ozer : 1 Nisan
melihayigit : 1 Nisan
dilekkk88 : 1 Nisan
dundun : 2 Nisan
ruveyda12 : 2 Nisan
mukut31 : 3 Nisan
tulins : 4 Nisan
berceste : 5 Nisan
glchn : 5 Nisan
pedro : 5 Nisan
ay_nur : 6 Nisan
seastire : 6 Nisan
tuze : 6 Nisan
safizin : 7 Nisan İnşallah hamiş..:)
yasamım : 7 Nisan
sevilco : 8 Nisan
lata : 8 Nisan
elabebek : 8 Nisan
RomaRoma : 9 Nisan
ferem : 11 Nisan
edaerdugan : 12 Nisan
canom : 13 Nisan
kokoci : 13 Nisan
ness66 : 14 Nisan
vitamin87 : 14 Nisan
siyahkugu : 15 Nisan
belus : 16 Nisan
gül-sen : 18 Nisan
ebneha : 18 Nisan
_figen_ : 18 Nisan
ofpufya : 19 Nisan
34moni53 : 19 Nisan
lalinda : 20 Nisan
nazende : 20 Nisan
huzurlumutlu : 22 Nisan
kelam : 22 Nisan
_DoLuNaY : 22 Nisan
9ay : 23 Nisan
Banu_K : 25 Nisan
fatimaaaa : 27 Nisan
Berrak : 27 Nisan
pembemasal : 29 Nisan
hayatcokzor : 29 Nisan
ozgezeren : 30 Nisan
ebru_1907 : 30 Nisan
kızlar bugün doktora gittim 2 hap verdi biri rahmi hazırlıyomuş diğeri yumurtaları kullanmaya başlıyorum haftaya pazartesi gidicem kontrol edicek Rabbim inşallah hepimizi sevindirsin:))))
lata tatlım soğan kürü falan kullndın mı, ya ben 3-4 ay hap kullndm aralık başıu bırktm. halk arasında epey bi olmaz diolar haptn sonra ya canm sıkılıo..
annem beni rüyasında yeşiller içinde görmüş , çok güzeldn dio. inşallah murada yoruyorum. aminn.
İşte ben tam olarak onu yaptım, 35 de evlendim:))) Allah hepimizin mutluluğunu daim etsinnn..
Hem niye kahretsin ya tatlım, deme öyle :) Evlilik de bebek gibi valla, ne zaman olacağı belli olmuyor, bak ne güzel sen kaç yıldır yuvanı düzenini kurmuşsun, biz daha debeleniyoruz:)