Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ılac adi paylasmak yasak sanirim tam emin degilim canim ama klomifen ilaci sadece doktor gorunmeden kullanmanizi tafsi etmem canim

tatlım kullanmak için sormadım bende ilaç tedavisi görüyorum da sana hangisini verdi diye merak ettim, kesinlikle doktor reçetesi olmadan kullanmayınız böyle şeyleri arkadaşlar...

tatlım kullanmak için sormadım bende ilaç tedavisi görüyorum da sana hangisini verdi diye merak ettim, kesinlikle doktor reçetesi olmadan kullanmayınız böyle şeyleri arkadaşlar...

tmm dir canim biz yine de komsunun arkadasin tafsiyesi diye ilac kullananlarin kulaklarini cinlatmis olalim ki ciddi anlamda bitki cayi bile icseniz internete arastirin ki bize yarardan fazla zarari olmasin

tmm dir canim biz yine de komsunun arkadasin tafsiyesi diye ilac kullananlarin kulaklarini cinlatmis olalim ki ciddi anlamda bitki cayi bile icseniz internete arastirin ki bize yarardan fazla zarari olmasin

düşüncene katılıyorum ve herkesin bu konuda dikkatli davranmasını diliyorum.(kamu spotu )

amin kuzummm benim,,, hersey gönlümüzce olsun...

aminnn yavrum aminn

degilim tabeeee. evet gelsin de hormon testlerine gidem:):) bakalım hormoncuklarım nasıllar? ayy kıss ınsallah ben girecem yok hayır ben dalacam die kavga ederler inş:):)

kızlar rahimde yara vardı.dondurdu doktorum.2 tane vajinal ovül verdi.biri bitti ötekine başladım ama adet oldum.sizin bi bilginiz varmı adetliyken vajinal ovül kullanılıyormu.nette araştırdım pek bişey bulamadım.prospektüsündede yazmıyo bişey bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

aminnn yavrum aminn

degilim tabeeee. Evet gelsin de hormon testlerine gidem:):) bakalım hormoncuklarım nasıllar? Ayy kıss ınsallah ben girecem yok hayır ben dalacam die kavga ederler inş:):)

bıraksınlar kavgayı mavgayı yorgun düşecek haylazlar pert olacaklar daha girmeden , en iyisimi yoluna bulan devam etsin boş geçmesin özlemimm hepsine yer varrr , buyursunlar gelsinler

aminnn yavrum aminn

degilim tabeeee. evet gelsin de hormon testlerine gidem:):) bakalım hormoncuklarım nasıllar? ayy kıss ınsallah ben girecem yok hayır ben dalacam die kavga ederler inş:):)

inşallah tatlım inşallah....kavga sonucunda iki sperm arkadaş olur ve birlikte girelim derler.. sonrada ikizler olurrrr.. biliyonmu tatlım eşimin hayali hep ikiz çocuk babası olmakmiş.. dün akşam hayalini kuruyor.. ayy kıyamam kocişime:)))

aynen yemın edıorum bende ole:):) puhahaha bildigim tek sey bacakları dık bekle:):):):) canım doktorlarım benım saolsunnnnnnn:)))))))

ayyy çok güldüm özlem sana :))) bacakları dikmekle olsaydı sadece ohoooooo dimi ama :)))

selam herkese
özlemmm not al yarın dr gidiorum bu arada Meryem Suresini okuyanınız oldumu??

Bu arada Meryem Suresini okuyanınız yok galiba:) kimse cevap vermedi :) ben okudum bugun son gündü Rabbim inş. kabul eder mükafatını verir :)

ben okudum tatlım yarında benim son gün... inşallah şifa olur canım.. Allah kabu eder..

yok canım ben okumadım henuz. Amin insallah okuyan herkesin ki kabulm gorsun Rabbim

amin canım benim.. inşallah Rabbim kabul eder.. hepimizin dualarını...AMİN.....

anlatsanda anlamıyolar zaten. doktora gitmiştik eşimle bir keresinde, ben direk anlatıyom, sat şu bat bu, ovülasyonda şöyle oluyor falan diye, eşim dalga geçiyor, doktor madem bu kadar biliyon ne geldin, dicek kızım azcık bilmiyomuş gibi dursana, diyo :)) folik asiti de ben söyledim, ee tabi içsen iyi olur, dedi doktor. şaka gibi :) tahlilleri falan da evde yapıp direk sonuç götürcez yakında :))))

bıraksınlar kavgayı mavgayı yorgun düşecek haylazlar pert olacaklar daha girmeden , en iyisimi yoluna bulan devam etsin boş geçmesin özlemimm hepsine yer varrr , buyursunlar gelsinler
efet efet. hay hay buyursun gelsin. hay hay temelli kalsın:)))))

aa bende cok isterim ikislerim olsunn? böle içim dışıma çıksın, saçım başım dagılsın, birini emzirim diğerini sallim, biri bende biri kocişte dursun, iri mıçsın diğeri çiş yapsın bizde altlarını temızleyelim, biri kıs biri erkek olsunn:))

HELLO KIZLAR,

bende sonunda kırmızıları gördüm.Cumartesi günü doktora gittim bana adet söktürücü verdi,ve yarın için tekrardan randevu verdi.Bu aralar sıkı takipte tutacakmış beni doktorum:))

umarım herkez iyidir canlarım :))

maşallahh özlem isteyesim yoktu hiç ama hepten soğuttun yani beni ikizden hehe ,,,,,,inşallah hadi bakalım arasın sonra beni yetişemiyorum , kendimi unuttum diye...

Özlemmmm ya ne kadar güzel olur... ay onlara yerim yerim ben.. Allahım ne olur bizi bu güzel duygulardan mahrum bırakma...ahh o sıpaları yere göğe sığdıramayız gibime geliyor....

ilkbaharcım hoşgeldin hayatım , geçmiş olsun öncelikle , doktor kontrolünde daha bir programlı olur merak etme hersey güzel olacak...

ayyy çok güldüm özlem sana :))) bacakları dikmekle olsaydı sadece ohoooooo dimi ama :)))

aynen ole 4-5 olmustu herhalde

berrak.............hadi gidiyoruz...

nereyeeeeeeeeee

maşallahh özlem isteyesim yoktu hiç ama hepten soğuttun yani beni ikizden hehe ,,,,,,inşallah hadi bakalım arasın sonra beni yetişemiyorum , kendimi unuttum diye...

:))) ararım nolcak sende gelirsin haftasonu seninkini alıp hep berbaber çıldırırısss:):):)

hoşgeldin ilkbhr canım.. hadi gözün aydın kırmızıların gelmiş,, canım doktoruna git hiç ihmal etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…