- Konu Sahibi pembemasal
-
ılac adi paylasmak yasak sanirim tam emin degilim canim ama klomifen ilaci sadece doktor gorunmeden kullanmanizi tafsi etmem canim
tatlım kullanmak için sormadım bende ilaç tedavisi görüyorum da sana hangisini verdi diye merak ettim, kesinlikle doktor reçetesi olmadan kullanmayınız böyle şeyleri arkadaşlar...
tmm dir canim biz yine de komsunun arkadasin tafsiyesi diye ilac kullananlarin kulaklarini cinlatmis olalim ki ciddi anlamda bitki cayi bile icseniz internete arastirin ki bize yarardan fazla zarari olmasin
düşüncene katılıyorum ve herkesin bu konuda dikkatli davranmasını diliyorum.(kamu spotu)
amin kuzummm benim,,, hersey gönlümüzce olsun...
kızım paylaşılmaz olmuşsunn:)))) kuzum aslında hamiş değilsin artık bu kırmızılar gelsin sende önüne bakarsın ne yapman gerekiyorsa dimi ama.. bırak çekiştirsinler önden arkadan inşallah önümüzdeki ay spermlerde yumurtalarını paylaşamaz hepsi birden saldırır:))())
aminnn yavrum aminn
degilim tabeeee. Evet gelsin de hormon testlerine gidem:):) bakalım hormoncuklarım nasıllar? Ayy kıss ınsallah ben girecem yok hayır ben dalacam die kavga ederler inş:):)
aminnn yavrum aminn
degilim tabeeee. evet gelsin de hormon testlerine gidem:):) bakalım hormoncuklarım nasıllar? ayy kıss ınsallah ben girecem yok hayır ben dalacam die kavga ederler inş:):)
aynen yemın edıorum bende ole:):) puhahaha bildigim tek sey bacakları dık bekle:):):):) canım doktorlarım benım saolsunnnnnnn:)))))))
selam herkese
özlemmm not al yarın dr gidiorumbu arada Meryem Suresini okuyanınız oldumu??
Bu arada Meryem Suresini okuyanınız yok galiba:) kimse cevap vermedi :) ben okudum bugun son gündü Rabbim inş. kabul eder mükafatını verir :)
yok canım ben okumadım henuz. Amin insallah okuyan herkesin ki kabulm gorsun Rabbim
Öyle tatlım valla, istekler ve çabalar aynı olunca hepimiz birbirimizin halinden çok iyi anlıyoruz. Ben şahsen hiç kimseye burdaki arkadaşlarıma anlattığım endişelerimi anlatamam dışarda.. Yani hem onları sıkmak istemem hem de gereksiz endişelenmelerini istemem.. Bir de yani,, dediğin gibi kalkıp bekar bir arkadaşıma anlatsam kıza daral gelir olsa olsa bir de benim delirdiğimi düşünür:)
İyi ki varsınız yani, çok bi seviyorum hepinizi...
efet efet. hay hay buyursun gelsin. hay hay temelli kalsın:)))))bıraksınlar kavgayı mavgayı yorgun düşecek haylazlar pert olacaklar daha girmeden , en iyisimi yoluna bulan devam etsin boş geçmesin özlemimm hepsine yer varrr , buyursunlar gelsinler
inşallah tatlım inşallah....kavga sonucunda iki sperm arkadaş olur ve birlikte girelim derler.. sonrada ikizler olurrrr.. biliyonmu tatlım eşimin hayali hep ikiz çocuk babası olmakmiş.. dün akşam hayalini kuruyor.. ayy kıyamam kocişime:)))
selam herkese
özlemmm not al yarın dr gidiorumbu arada Meryem Suresini okuyanınız oldumu??
efet efet. Hay hay buyursun gelsin. Hay hay temelli kalsın:)))))
aa bende cok isterim ikislerim olsunn? Böle içim dışıma çıksın, saçım başım dagılsın, birini emzirim diğerini sallim, biri bende biri kocişte dursun, iri mıçsın diğeri çiş yapsın bizde altlarını temızleyelim, biri kıs biri erkek olsunn:))
efet efet. hay hay buyursun gelsin. hay hay temelli kalsın:)))))
aa bende cok isterim ikislerim olsunn? böle içim dışıma çıksın, saçım başım dagılsın, birini emzirim diğerini sallim, biri bende biri kocişte dursun, iri mıçsın diğeri çiş yapsın bizde altlarını temızleyelim, biri kıs biri erkek olsunn:))
hello kızlar,
bende sonunda kırmızıları gördüm.cumartesi günü doktora gittim bana adet söktürücü verdi,ve yarın için tekrardan randevu verdi.bu aralar sıkı takipte tutacakmış beni doktorum:))
umarım herkez iyidir canlarım :))
ayyy çok güldüm özlem sana :))) bacakları dikmekle olsaydı sadece ohoooooo dimi ama :)))
berrak.............hadi gidiyoruz...
maşallahh özlem isteyesim yoktu hiç ama hepten soğuttun yani beni ikizden hehe ,,,,,,inşallah hadi bakalım arasın sonra beni yetişemiyorum , kendimi unuttum diye...
HELLO KIZLAR,
bende sonunda kırmızıları gördüm.Cumartesi günü doktora gittim bana adet söktürücü verdi,ve yarın için tekrardan randevu verdi.Bu aralar sıkı takipte tutacakmış beni doktorum:))
umarım herkez iyidir canlarım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?