- Konu Sahibi pembemasal
-
hu huuuu napiyonuz bakim kislarr ayyy kacmis bunlarin hepsii latacim napiyon canimm
burdayıs burda kacmadık. :) oluom sancıdan walla
burdayıs burda kacmadık. :) oluom sancıdan walla
geçmiş olsun cnm.. ne sancısı ben kaçırdım heralde okuyamadım...?
::))gecmis olsun canim neyin varr
kıslar ne sancısı olcakkk? kırmızıların sancısı:):):):) wallahı bı bayılsam agrı gecene kadar ayılmasam:):)
oyyyyy işte onu çok iyi bilirmmmAllah yardımcın olsun şekerimm... kırmızılar bu ay gitsin 9 ay hiç uğramasın yanına inşallah :)
bir et parçasından bedenimizi yaratan allah'tır
başlangıçta bir et parçası görünümünde olan embriyo zamanla gelişir. Gözleri, kulakları, kalbi ve diğer organları oluşur ve yepyeni bir insan ortaya çıkar. Yukarıda bu değişimin insan yüzünün oluşumu sırasındaki aşamaları görülmektedir. Dünya üzerindeki tüm insanların başından bu aşamalar geçmiştir. Insan kendi varlığından haberdar olmayan bir hücreler topluluğuyken anne bedeninde hazırlanmış olan koruyucu ortamda güven içinde gelişimini sürdürür. Simetrik gözler, kaşlar, burun, ağız, koruyucu deri hep anne bedeninde oluşur. Yukarıdaki resimlerde de açıkça görülen mucizevi değişim allah'ın yaratma sanatının delillerinden biridir. Bu gerçeği düşünmek ve allah'a şükretmek dünya üzerindeki her insanın görevidir.
Kızlarrrr cok duygulandım bu paragrafı okuyunca gercekten sukurler olsun rabbıme ona ınanıp sıgınırım herseyın hayırlısını nasıp etısın bzılere aminnnn...
kıslar ne sancısı olcakkk? kırmızıların sancısı:):):):) wallahı bı bayılsam agrı gecene kadar ayılmasam:):)
ayyy canim benim yaaa bilirim o agriyi hele o ay az usutttuysem yerlerde surunurum gecmis olsun canim.onumuzdeki aya insallah boyle bir durum yasamaya kalmadan dolar canim gobisin
latammm çok güzel bencede tüğlerim diken diken oldu işte kadına verilen en yüce ve kutsal görev....bu yüzdendirki cennet annelerin ayaklarının altındadır , yüce mevlam bu yüce görevi bizlerede nasip eder inşallah.... Bizi birer kadın olarak bu görevle onurlandırır.....ama şunada inanırım ki eğer evlat sahibi olamazsamda buda allahın bir takdiri ve ben onun kulu olarak bunun en hayırlısı olduğunu bildiği için bana anneliği yaşatmamışır der ve bunada şükrederim....her kadın kendi çocuğunu doğurmasada mevlam yaradılışından ötürü o duyguyu içimize vermiştir...eğer o duyguyu içimizde barındırabiliyorsak başkasının doğurduğu çocuğada öz çocuğumuz gibi analık yapabiliriz....rabbim öncelikle hepinize kendi çocuklarımızı doğurmayı ve hayırlısıyla büyuütmeyi nasip etsin....çok uzun oldu ama bu yazının üstüne içimden gelenleri yazdım kızlar, kusura bakmayın..
ben geldimmm............
latammm çok güzel bencede tüğlerim diken diken oldu işte kadına verilen en yüce ve kutsal görev....bu yüzdendirki cennet annelerin ayaklarının altındadır , yüce mevlam bu yüce görevi bizlerede nasip eder inşallah.... Bizi birer kadın olarak bu görevle onurlandırır.....ama şunada inanırım ki eğer evlat sahibi olamazsamda buda allahın bir takdiri ve ben onun kulu olarak bunun en hayırlısı olduğunu bildiği için bana anneliği yaşatmamışır der ve bunada şükrederim....her kadın kendi çocuğunu doğurmasada mevlam yaradılışından ötürü o duyguyu içimize vermiştir...eğer o duyguyu içimizde barındırabiliyorsak başkasının doğurduğu çocuğada öz çocuğumuz gibi analık yapabiliriz....rabbim öncelikle hepinize kendi çocuklarımızı doğurmayı ve hayırlısıyla büyuütmeyi nasip etsin....çok uzun oldu ama bu yazının üstüne içimden gelenleri yazdım kızlar, kusura bakmayın..
hos geldııınnnn:))
hoşbulduk nasılsınız.. ben marttan anca kopup geldim buraya.. nasılsınız bakem..
hoşgeldin cnmm... biz de sabah koptuk marttan :) umudumuz nisan hadi hayırlısı :)
ayyy canim benim yaaa bilirim o agriyi hele o ay az usutttuysem yerlerde surunurum gecmis olsun canim.onumuzdeki aya insallah boyle bir durum yasamaya kalmadan dolar canim gobisin
inşallah umutlarımız boşa çıkmaz tatlım.. bide mayıs topiğine taşınmak zorunda kalmayız..
hoşbulduk nasılsınız.. ben marttan anca kopup geldim buraya.. nasılsınız bakem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?