Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

latammm çok güzel bencede tüğlerim diken diken oldu işte kadına verilen en yüce ve kutsal görev....bu yüzdendirki cennet annelerin ayaklarının altındadır , yüce mevlam bu yüce görevi bizlerede nasip eder inşallah.... Bizi birer kadın olarak bu görevle onurlandırır.....ama şunada inanırım ki eğer evlat sahibi olamazsamda buda allahın bir takdiri ve ben onun kulu olarak bunun en hayırlısı olduğunu bildiği için bana anneliği yaşatmamışır der ve bunada şükrederim....her kadın kendi çocuğunu doğurmasada mevlam yaradılışından ötürü o duyguyu içimize vermiştir...eğer o duyguyu içimizde barındırabiliyorsak başkasının doğurduğu çocuğada öz çocuğumuz gibi analık yapabiliriz....rabbim öncelikle hepinize kendi çocuklarımızı doğurmayı ve hayırlısıyla büyuütmeyi nasip etsin....çok uzun oldu ama bu yazının üstüne içimden gelenleri yazdım kızlar, kusura bakmayın..

kıslar ne sancısı olcakkk? kırmızıların sancısı:):):):) wallahı bı bayılsam agrı gecene kadar ayılmasam:):)

ayyy canim benim yaaa bilirim o agriyi hele o ay az usutttuysem yerlerde surunurum gecmis olsun canim.onumuzdeki aya insallah boyle bir durum yasamaya kalmadan dolar canim gobisin

canim cok guzel yazmissin dedigin gibi allah oncelikle kendi cocuklarimizi dogurup buyutmeyi nasip etsin bu duyguyu bizede yasatir insallah

cok guzel dusuncelere sahıpsın...canımın ıcı dusuncelerınde ınan benı cok duygulandırdı gercekten sukur etmek lazım dedıgın gıbı ondan gelen herseye razıyız....canım benım ya...tulınımmm senı cok sevıyorum bı tanem:)

Son düzenleme:
Selam kizlar sonuclarimi aldim Allaha cok sukur ki hepsi normal cikti cok mutluyum verdiginiz kur tariflerinden dualardan Allah razi olsun simdi bebek olmasi icin doktor ilac verdi Allah tez zamanda hepimize hayirli saglikli evlatlar dilerim Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…