- 22 Kasım 2011
- 2.648
- 116
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
tünaydın kıslarrrrr.bugün benim için lütfen dua edin.öğleden snra doktor kontrolüm var.bakalım kese görünecekmi.:26:
latacım günaydın bebeğim hoşgeldin,,,, nasılsın?kızlar herkeze slmmm yenı topıgımızde devam edıyoruz demkkı hemen hemen herkez burda hayırlı mujdelı bır ay gecırırız ıns mart ayı bereketlı olurr ıns.....
tünaydın kıslarrrrr.bugün benim için lütfen dua edin.öğleden snra doktor kontrolüm var.bakalım kese görünecekmi.:26:
çok teşekkür ederim canım :))Allah ım hepimizin yardımcısı olsun tüm bacişlerin göbişleri dolsun AMİNNNNNNNN :))
latacım günaydın bebeğim hoşgeldin,,,, nasılsın?
dualrım seninle caspercım ....sevgiler..
canim butun dualarim seninle hayirlisiyla gorursun bugun keseyi haberlerini bekliyoruz tatlim..
canim ayni bende yaptim sogan kurunu bende diyorum bir umut benim bat 7si.ama moral bozmak yok gelirse kirmizilar onlara inat onumuzdeki ay son gaz calismalara devam allah hayirlisini nasip etsin herseyden oncee
ayyy hayırlısı bakalım canım bu ay müjdeli haberlerimizi alırız inşallah... bu hafta çok heyecanlı geçecek desene ):
latacım günaydın bebeğim hoşgeldin,,,, nasılsın?
dualrım seninle caspercım ....sevgiler..
gorulur ıns tatlım ıcını ferah tut tatlım bende bır aksılık var kı anlamdım gıttı sag kasıgım adet olacakmısım gıbıa grıyor 10 dk mesafelı yol yuruyemıyorum sol tarafda bırsey yok ara ara ınceden batan bırseyler olsuyor ama sag kasıgım ve sal kalcam neden agrsıınkı onumdekı hafta bgun benım bat tarıhım hıc batma goguslerımde agrım falan yok aslında gecen ayda goguslerıme el suremezdım sısmıs damarlac cıkmıstı ama bos cıkmıstım:)acaba ters gıden bırsey mı var.gecen hafta c tesı basldım sag kasıgımda agrılar hanı yazmıstım sıze bır hafta gectı uzerınden sag kasıgım ve kalacam sureklı ınceden agrıyor oturdgumda yurudgum zamanda felaket kotu agrıyor...az kaldı ama ıns bır skıntı yoktur kırmızıların gelemsıne dahı razıyım hanı bazen kızlar yazıyor ya dıs gebelık falan oyle yada boyle bu tıp sıkıntıalrım olmasında saglık ve hayırlsıını ıstıyorum herzamn....
evet canim bakalim bekliyoruz.valla bir senedir bu heyecani yasiyorum ben ama inslh bu ay olur diyorum artik
gorulur ıns tatlım ıcını ferah tut tatlım bende bır aksılık var kı anlamdım gıttı sag kasıgım adet olacakmısım gıbıa grıyor 10 dk mesafelı yol yuruyemıyorum sol tarafda bırsey yok ara ara ınceden batan bırseyler olsuyor ama sag kasıgım ve sal kalcam neden agrsıınkı onumdekı hafta bgun benım bat tarıhım hıc batma goguslerımde agrım falan yok aslında gecen ayda goguslerıme el suremezdım sısmıs damarlac cıkmıstı ama bos cıkmıstım:)acaba ters gıden bırsey mı var.gecen hafta c tesı basldım sag kasıgımda agrılar hanı yazmıstım sıze bır hafta gectı uzerınden sag kasıgım ve kalacam sureklı ınceden agrıyor oturdgumda yurudgum zamanda felaket kotu agrıyor...az kaldı ama ıns bır skıntı yoktur kırmızıların gelemsıne dahı razıyım hanı bazen kızlar yazıyor ya dıs gebelık falan oyle yada boyle bu tıp sıkıntıalrım olmasında saglık ve hayırlsıını ıstıyorum herzamn....
sağolasın canım..benimde sol kasığım ve sol kalçam ağrıyodu hep.şimdi sadece sol kasığım ağrı yapıyo.tatlım Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin.BAT yaklaşınca zaten herşey ortaya çıkar.benim göğüslerimde herhangi bir şişme falan olmamıştı ağrıda yoktu.sadece hareleri genişlemeye başlamıştı o kadar.inşallah güzel haberlerini alırız canım.
İnşallaaahhhh... benimde 6. ayım evlendiğimden beri korunmuyorum.. doktora gittinmi hiç sen..?
ıns tatlım ya gecen hafta sonu yumurtaldım dıye tahmın edıyorum calımamız olmustuda ogun cok hareketlıydım sureklı aykatayıdm acaba bu durum bı sıkıntı yaratmasın:))tatlım pekı batmaların oldumu yada bu batmalar ne zaman basldı bende sadce ıyı bır kasık ve basen agrısı var baska hıc bırseyım yok benım bat haftaya pazar ama ben pazartesı dıyorum artık......
canim bu kadar stres yapma kendine yaa..kotu birsey yoktur bence.bazen o siddetli agrilar bende de olur hem.hemen kotuye yormamak lazim.belki de hamile kalmissindir canim hersey yolundadir oyle diil mi iyi dusunelim iyi olsun
gittim canim gitmezmiyim birsey yok dediler hormanlar hersey iyi dediler bir rahim filmi caktirmedim ben.ama ben bundan 1sene once dusuk yaptim canim 7.haftadaydi malesef bebegim terk etti beni.o gun bu gundur bekliorum ama ne gelen var ne giden
evet tatlım haklısın yok oyle aman aman takılmadım ama merak ettım bu ay da bu oldu aman hemen hemen her ay farklı farklı seylerle karsılasıyoruz bu ayda bu cıktık ama cıddı cıddı cok kotu garıyor evın ıcnde dahı adım atmakta zorlanıyorum ayagımı sektırıyorum oyle dıyeyım sana yanı ben yumurtlama gunumde bır calısmamız oldu cıktı gezdık tozduk bıraz hareketlı gundu benım ıcın o gun aksama dogru basladı bu agrım bır hafta gectı hala aynı durum yanı ben bırkac gune gecmesı lazım dedım ama gecmedı bakalım hayrlıssııı dedıgın gıbı ıyı dusunmek lazım cok kotu dusunmuyorum ama ınsan halı canını yanınca hemen ne oldu ne bıttı dıyor:))
gunaydın canım ıyıyım ben askımm askımmm:))ne olsun bat tarıhını beklıyorum haftaya pazartsı de tulınım sag kasık ve sag basenın cok agrıyor yuruyus dahaı yapamıyorum umarım gecer ya 5 dk bı mesafe dahı ayakta yuruyemıyorum gecen hafta basladı balam...ıns ılerlemez bu agrım da baska da skınıtım yok :)sen nasılsın bacaklar agrıyormus dıkkat et kenıdne tatlım cok gecmıs olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?