Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

tesekkürler canım o pay cıkaranların arasında bende varım bendede hiç bişi cıkmıyo bekliyoruz bakalım bacak kaldırmayı bende denedim sabaha kadar yattıgımda oldu çogu zaman ama bence kısmet yani hattta gülmezsen bişi daha söylicem burda arkadasın biri denemiş söylemişdi yapın diye hamiş olmus o sayede bacaklarınızı silkeletin dedi onu bile yaptım bu ay ama sonuç leke leke gelmeye basladı kırmızılar

bak ben bacak silkeletmeyi okumamıştım :) nasip kısmet cnm, inaşşalh en hayırlı zamanda olur..

evet canım kürlerle aram iyiydi ama çalış çalış bişeyin olduğu yok...bırakıcam kendiliğine sinir oluyorum..
regl olmama neredeyse 10-15 gün var ama kasıklarımda bir ağrı,belimde bi sancı...
anlamadım gitti..
bu kadar düşünmektense kendine bırakayım diyorum..
eşimde sperm testi yaptırmadı daha,işten şu ara izin alması mümkün değil..ancak önümüzdeki ayın başlarında alıcak..
yani düşün düşün çıkamıyor insan içinden..
birde eşimden yana takıntı yapmaya başladım kendi içimde...
çünkü doğuştan sol yumurtası yukarıdaymış,sonradan ameliyat ile aşağıya çekilmiş ama büyümemiş o yumurta küçük yani..ama sağ yumurta sağlıklı ve sağlam duruyr görünümde..işlev desen maşallah yerinde.:)))
ay güleyimmi ağlıyımmı ya sperm testinde bi sorun çıkarsa diye aklım çıkıyor::(((((((((
bende yemişim kürünü deyip sinir oldum bugün hiç birini yapmadım

canımm çok bunaldıysan bırak bi süreliğine dediğin gibi insan bi süre sonra işin içinden çıkamaz hale geliyo... bende bıraktım herşeyi doktora felan gitmeyi düşünmüyorum... umarım eşinin sonuçları güzel çıkar kuzum kendine evham yapıp canını sıkıp durma... boşveeerr hayat ne güzelll :)

ciddi misin ya ne zaman aldınız haberi durumu nası ayyy cok sevindim yaaa daha bi kç gün önce konuştuk hiç umutlu degildi bizim batlarımız hemen hemen aynı gün ondan biliyorum ayyy anlatamam ya nası sevindigim inşallah darısı bana ya

durumu ıyı cok sukur haftaya gıdecek dr a daha ogrenelı 3-4 gun falan oluyor )))) darısı hepınıze bebeıslerımm

kızlarrrr, ben ancak gelebildim pc başınaaaa!! kızlar verdim sabah kan testii, çıktı 2 saat sonra sonuç.. hmileyimmmm kızlarrrrr :)))) inanamıyorum yazarklen bileeee!! değerim de 370.5 !!! bugün bnm bat tarihimdiii!!

çook mutluyum, Allahın izniyle, inşallah, darısı tüümm isteyenleree..

tebrik ederim canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı etsin tatlımmm...

evet canım kürlerle aram iyiydi ama çalış çalış bişeyin olduğu yok...bırakıcam kendiliğine sinir oluyorum..
regl olmama neredeyse 10-15 gün var ama kasıklarımda bir ağrı,belimde bi sancı...
anlamadım gitti..
eşimde sperm testi yaptırmadı daha,işten şu ara izin alması mümkün değil..ancak önümüzdeki ayın başlarında alıcak..
çünkü doğuştan sol yumurtası yukarıdaymış,sonradan ameliyat ile aşağıya çekilmiş ama büyümemiş o yumurta küçük yani..ama sağ yumurta sağlıklı ve sağlam duruyr görünümde..işlev desen maşallah yerinde.:)))
ay güleyimmi ağlıyımmı ya sperm testinde bi sorun çıkarsa diye aklım çıkıyor::(((((((((

canım o aqrılar sendedemi var...soqan kürü kullandıktan sonramı oldu...kaç gündür devam ediyor biraz bilgilendirirmisin...

canımm çok bunaldıysan bırak bi süreliğine dediğin gibi insan bi süre sonra işin içinden çıkamaz hale geliyo... bende bıraktım herşeyi doktora felan gitmeyi düşünmüyorum... umarım eşinin sonuçları güzel çıkar kuzum kendine evham yapıp canını sıkıp durma... boşveeerr hayat ne güzelll :)

canım çok tşk ederim çok haklısın..test sonucunu görmeden bişicik yapmıcam..Rabbim öyle büyükki ol demeden bişey olmuyor...

canım o aqrılar sendedemi var...soqan kürü kullandıktan sonramı oldu...kaç gündür devam ediyor biraz bilgilendirirmisin...

canım ben soğan kürü yapmadım yakın zamanda

kızlarrrr, ben ancak gelebildim pc başınaaaa!! kızlar verdim sabah kan testii, çıktı 2 saat sonra sonuç.. hmileyimmmm kızlarrrrr :)))) inanamıyorum yazarklen bileeee!! değerim de 370.5 !!! bugün bnm bat tarihimdiii!!

çook mutluyum, Allahın izniyle, inşallah, darısı tüümm isteyenleree..

hayırlı olsun canım, bekliyorduk zaten senden bu haberi :) sağlıkla gelsin kollarına inşallah:nazar:

yazmak istemiyorum buraya psikolojik diye düşündüqüm için... bir sürü belirti var deyipte ay sonu birde reql olmak var...bu kasık aqrısıyla hamile deqilsem birdaha hiçbir kasık aqrımı hamileliqe yormucam...gögüslerime el deqdiremiyorum...1-2 şey daha var bulantı başdönmesi vs...ama bunların hepsi psikolojikte olabilir...ben zaten reql günüm geçmeden birdaha test mest yapmıcam..dün aqzımın payını aldım malesef canım :(

yokmu artıran :24::24:

canım senle bat aynıydı? çok erken test yapmışsın ben de kendimi zor tutuyorum evde 2 tane test var unutmaya çalışıyorum :)

anlamadım gitti..

sperm testi çok basit, izin almasına bile gerek yok özeller 24 saat açık test yaptırabilir rahatlıkla. yalnız test öncesi 2 gün cinsel perhiz var unutmayın canım. haklısın insan bazen kendini bu yolda yalnız hissediyor. düşündüğün zaman erkeğin girdiği zahmet kadına göre devede kulak kalıyor. ama onlar da napsınlar canım olay bizde bitiyor :) daraltma kendini, eğer istemiyorsan yapma kürleri, zorla fayda olmaz bence. istersen bir süre melisa çayı iç rahatlatıcı olarak. iyi geliyor. bir de lodos insanda gerginlik yapıyor ya ona buna takılıyoruz işte.

kızlar olumsuz cevap almak ne zormuş boşlukta gibiyim olsaydı süpriz olacaktı gerçi öyle olsa bile insan kaptırıyor kendini bi taraftan iyi de oldu borçlar vardı biraz zaman lazımdı zaten diye teselli ediyorum kendimi ama zormuş işte ...

kızlar olumsuz cevap almak ne zormuş boşlukta gibiyim olsaydı süpriz olacaktı gerçi öyle olsa bile insan kaptırıyor kendini bi taraftan iyi de oldu borçlar vardı biraz zaman lazımdı zaten diye teselli ediyorum kendimi ama zormuş işte ...

doğru zamanı bekliyordur canım hayırlı olsun her şeyin.

hayılısı de canım ... Allahım hayırlısı ne zamansa o zaman vericek.. üzme kendini ...

Back