- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.901
bende kaybetmiyorum canim umudumu elbet birgun gelecek bebegim ve alacam onu kollarima rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak insallah.yaa benim etrafimda da 1 2 ay icinde hemen hamile kalanlar da var amma iste olmadi bizimki.onumuzdeki ay yumurtlama tedavisine basliyorum doktorm oyle dedi...
takma etraftakileri canim ...benimde eltim ilk denemesinde hemen kaldi ,simdi 6 bucuk aylik gelip gidip bana nispet yapar gibi beni sorup duruyor, bende en son korunuyorum deyip kurtuldum biraz.burda bu topikte hepimizin birbirimize rahatlikla derdimizi kederimizi sevincimizi paylasmak cok rahatlatiyo zaten,eltimin o davranisindan sonra bana ders oldu odur budur bebekle ilgili planlarimi dusuncelerimi sizlerden baska kimse bilmiyor canim.bende 25 nisanda genel kontrolden gecicem bu sefer detayli olarak cunki birturlu bir sorun bulanamamisti onceki muyanelerde..ins bisey cikmaz...doktorum yumurta takibini evde uygula dedi 2 aydir yapiyorum ovulasyon testini kirmizi yakaliyorum ama banamisin demedi hala offff ne zor is mis ya
ayy canim bosver sen eltini yaa ben artik disaridakilere kulak tikadim bazen gercekten sinirlerim hopluyor ama yapacak bisi yok duymamaya calisiyorum.cocukla da nispet mi olurmuss yaa ne bicim is buu sonucta allah vergisi olan bisi cok yalnis cookkk...canim bizimkiler inatci biraz ne yapalim onlar inatciysa biz onlardan da inatciyiz dimi ama bebisler gelene kadar denemeye son gaz devam...:)))rabbim en kisa zamanda guldurur inslh yuzumuzu.kontrolunde de insallh hersey iyi cikar canim.
dün öğredim hamile olduğumu allahım 2. yavrumu kucağıma versin sağlıkla sıhatle anneme yaptığım 1 nisan şakam gerçek oldu :)
Gunaydin kizlar nasilsiniz ben sogan kurumu cay niyetine hazirladim sogumasini bekliyorum yeni hamile haberlerini de okudukce cok mutlu oluyorum tebrikler kizlar Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip ettsin .Ay sarkilarini hep dinledim de filmini izleyememistim Incir Receli dun izledim aman Allahim o ne fena bir son ... Al iste sabah heberlerinde de 10 bebegi otoparka terketmisler diyo Allahim sen dogrusunu bilirsin demekten basak bisi soyleyemiyorum biz burda cirpinip duruyoruz millet 5 dk lik bilincsiz zevk icin dogurup birakiyo ya sabah sabah sinir ettiler[/QUO
günaydınlar herkese.ya çocuğunu bırakan bakımsızlıktan öldüren yada kışın ortasında ayağında ayakkabısız çorapsız sokakta dilendiren annelri gördükçe bazen isyan ediyorum,sonra tövbeye geliyorum.allahım ne olur isteyene,kıymet bileceğe ver
Gunaydin kizlar nasilsiniz ben sogan kurumu cay niyetine hazirladim sogumasini bekliyorum yeni hamile haberlerini de okudukce cok mutlu oluyorum tebrikler kizlar Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip ettsin .Ay sarkilarini hep dinledim de filmini izleyememistim Incir Receli dun izledim aman Allahim o ne fena bir son ... Al iste sabah heberlerinde de 10 bebegi otoparka terketmisler diyo Allahim sen dogrusunu bilirsin demekten basak bisi soyleyemiyorum biz burda cirpinip duruyoruz millet 5 dk lik bilincsiz zevk icin dogurup birakiyo ya sabah sabah sinir ettiler
günaydın,
bende aynı haberi izledim göbek bağı bile kopmamış nasıl bir vicdan nasıl bir insanlıktır bilemiyorum
hepimiz bir sınavda değilmiyiz zaten allah bizide onuda sınıyor o kadını çocukla bizi çocuksuz.
dün öğredim hamile olduğumu allahım 2. yavrumu kucağıma versin sağlıkla sıhatle anneme yaptığım 1 nisan şakam gerçek oldu :)
günaydın kızlar burda çok yağmur yağıyo. birazdan gidicem sonucu almaya. hazırlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?