- 1 Şubat 2011
- 6.684
- 159
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.761
canım ben daha 6 aylık evliyim ama pko teşhisi kondu... o yüzden uzun süreli bir tedavi görürsem hemen başlayayım diye doktora gittim.. oda klomen verdi bide duphaston.. muallaktayım kullanıp kullanmama arasında..
ah günümü bilsemde ona göre geçince yapsamgeçen ay 21 gündü ondan önceki ayda 35 gün... bende 21. gün geçince hemen test yapıcam işte...
kızlar
Hamile kalamayanlar ve kısır olduğunu düşünenler için çok güzel bir kür veriyorum.Bu bitkisel doğal kür ile hamile kalma olasılığınızı yükseltebilirsniz.
Akşamdan 1 su bardağı sızma zeytinyağının içine 1 tane inciri 4 parçaya bölüp atınız. Bu şekild eincir yağı içine çekecek ve her sabah bu incirleri yiyeceksiniz.Zeytinyağını hergün kullanabilirisiniz hergün yenilemenize gerek yok.Tabi bir ay sonra yenileyebilirsiniz.Erkekler bu kürü 72 gün yapmalı kadınlşar ise 1 veya 3 ay arası.
(alıntıdır)
bu yöntem ile çok kişi hamiş kalmış
incir kürünü duymustum da bu türünü degil, kaynatilip suyunun icildigini duymustum, ööö okurken bile midem bulandi ama
Eger emin degilsen biraz daha bekle derim, 6 ay cok uzun bir süre degil
canım bu çok etkiliymiş..deli gibi dolanıyorum tüm forumlarda ve bir çok kişi 2-3 aya kalmamış hamiş kalmış..
eşlerinize yediriyorsunuz ama ,yumurta oluşumu ve çatlama sorunu olan bayanlarda yicekmiş
bende öyle düşünüyorum.. ilaçla hamile kalmaktansa doğal yöntemleri biraz daha deneyim istiyorum.. bu ay hamiş olmazsam adetten sonra bal tarçın çörek otu kürüne başlıycam inşallah...
Canikom ben sevmiyorum hap kimyasal seyler kullanmayi, cok zor durumda kalicam da ancak, eeee simdi zamanidir baktim
ben yapamicam bu isi dedim yardim olmadan
esim kesinlikle yemez bunu, zaten kafayi yedin diyor bana, buraya bile kacamak giriyorum :)
ama ben artik ayila bayila bir denerim :)
benimki yer valla:)
afedersin ... ne versem yiyecek başka yolu yok çünkü:)
zeytinyağını zaten sürekli kullanıyoruz kahvaltılarda ekmeğini banarak yemekten haz duyuyor eşim,inciride zaten seviyor...ikisinin birleşiminden mutlu olacaktır:)
ANLADIM ŞEKERŞM BİZDE B OLANINDAYIZ:) YAKIN SAYILIRSIN TABI. BEN GUNGOREN DE OTURUYORUM CNM, EŞİMDE ŞİŞLİ DE ÇALIŞIO.
ne guseel darısı başıma inşallah. yok ya fazla dusunmuorum ama heyecan yapıorum işte:)
nie kullanmadınki daha once. hadı bakalım hayırlısı olsun cnm. sende ınsallah erkenden alırsın meyvişlerii:)
:)))))))))))) yarasın diyelim o zaman cnm
canommmmm bebısın ıcıns evındım ay ne hos bısey.yarın bende gıdıcem bakalım bende hepınızden heycanlıyım ya safmıyım neyım.sankı ılk cocugum.ıste herbırı ayrı heycan.neyse canalr ben kaçtımmm.topıgınızın temel taşıı kaçıyoooe onca gergınlıgın ustune bıde gulelım dedım heheheheh
canomm bu arada kaç haftalıksın gunlugunde bı bakıom 1 hafta yazıyo bı kaıom 3 bı bakıom 5 :)))
şu yazılanlara şuan inanamıyorum şaşkınlıkla bakıyorum ne kadar çok şey birikmiş içinizde hayret hangi ara doldurdunuz içinizi bu kadar ?
dalin arkadaşım ve ergin arkadaşım
herkesin muhabbetinden hoşlandığı birisi vardır o arkadaşta demekki gözü bizleri aramış ve bunu dile getirmiş temel taş dese nolur anlamıyorum ne kötülük var
şurdan 5 dk ayrılmıyoduk ismini yazdığın kişiler ve ben, ama malesef şuan işlerimizden ve özel hayatımızdan dolayı fazla giremiyoruz
ayrıca evet banu buranın temel taşı hangimiz onun kadar takip ettik listeleri düzelttik bu kadar uğraştık ? bu bana göre öyle sana göre olmayabilir herkes herkesin düşüncesine saygı duymak zorunda
bu topie bişeyler öğrenmek için tecrübelerimizi paylaşmak için girdik bişeyden şüpeleniyosa bir insan bize sorduysa pozitif yaklaştıysak bunun neresi kötü hepimizin anne olma ihtimali var çünkü hepimiz istiyoruz herkes herkese istediği yorumu yapar sana yapılan yorum hoşuna gitmiyosa umutlanıyosan sormazsın olur biter
ben memnunum halimlden umutlanmakta istiyorum ötesi yok
en ufak şeyden maraz çıkarmışsınız hepimiz koskocaman kadınlarız yakışmıyo arkadaşlar !!!!!!!!!!!!!!!!!! çok üzüldüm çokkk ve hala inanamıyorum
gecmısı okuyamdım ne olmus tatlım neler gecmıs hem nasıl ozledık sızlerı nerlerdesınız yaa aslında sebeplerını yazmıssınız kızlar yerınızı bellı ama mart topıgı gıbı degıl nasıl kaynasrdık ama dedıgın gıbı bazen bazı durumlar musaıt olmayabılıyor ama sızler hep kalbımızdesıınız unutturmuyoruz bırbırımıze arada bır bakın cokk yalnız bırakmayın bızlerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?