- Konu Sahibi pembemasal
- #4.781
latacım yorumlara göre sanırım randevun bugünmüş. ne yaptın tatlım doktordan memnun kaldınmı... bebiş ne durumda hadi meraklandık amaaaa...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar zaman geçmek bilmiyo ya bi an önce sabah olsun artıkk
seastire, avatar mı deniyor bilmiyoryum ama yeni profil foto nu çook beğendim :) acaba bugün tlf etsen çıkmış mıdırr, hani sabaha ya sonuçç, ama öyle olsa bugün 5te alın sonuçları derlerdi dimi?? :) sabır cnm, inşallah sabaha güzel haberi en kesin dilden öğreniceksin..
cnm sağlık ocağında verdim ben kan tatlım oyüzden mecbur sabahı beklicem ve sonucu alır almaz doktora gitcem cnm. özel hastanede verseydim çoktannn almıştım sonucu tatlım
kızlar zaman geçmek bilmiyo ya bi an önce sabah olsun artıkk
anladım cnm, olsun, hayırlısı olsun, bu güzel haber uğruna bu bekleyiş.. yarın senden gelicek haberi merakla bekliyor olacağım, çünkü nspeten ben de senle aynı durumdayım, pzts ve dün yaptığım testlerde silikk de olsa 2. çizgiler vardı, ben de cuma test yaptırıcam, ondan cnm. cuma bat tarihim, geçmesini olmasa da bari bat günü yaptırmış olayım diye cuma dedim ben de.. hadi bakalım, gzell haberlerle gel yarın inşallah..
ahh canım ne heyecanlı bir bekleyiş... geçer tatlım geçer bak akşam oldu bile kocişinde gelince sürprizini yapar zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın.. yeni bebişle birlikte yeni avatarın güzel olmuuuşşş.
latacım sen ne yaptın doktora gitcektin ne oldu tatlım
kızlarrr geldım cok sukur bebısm tutunmus kese gozuktu hersey normal dedı haftaya kalp atısı duyabılırız gel dedı bakalım ıns mercımegın kalbınıde duyarım tamamen ıcım rahat ederr ama bunada sukurler olsun rabbım herkeze nasıp etsın bu guzle duyguyu heycan gergınlık oldu bende anlatamam kızalr sıze doktor fena degıldı walla memnun kaldım yada kalmadım dıyemem ama o kısye devam etmem bır bayan dr gıtmem en ıyısı gonlum bundan yana kızlar dua edın banada hersey yolunda devam etsın halsızlık cok fazla mıgdem cok agrıyo yanı bulanıyor sersem gıbıyım dr sordum hersey olcak dedı dınlen dedı sadece hayırlısı bebegımız ıcın katlancagız gecmısı okudum neler nelr olmus:)))kızlar bız burda bır aıleyız unutmayın cok ıyı arkadaslıklarımız dostluklarımız oldu ıns hep boyle de devam eder benım kocıs evde bırakmıyor pc basında oturmayı hanı rahatsızsın gel yat dıyor ben onu yarın ıse gondereyım de rahat rahat konusalımm hepınızı opuyorumm kendınıze ıı bakın ıı aksamlarr..
kızlar herkese merhaba bugün bir sempozyuma katıldığım için şimdi gelebildim daha iş yerine... güzel tebrikleriniz için banucum, özlemcim, imregancım.. canommm, tulincim, enginsenacım ve diğer arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim.. Allah en yakın zamanda sizlerede nasip etsin canlarım...
SEASTİRECİMM senide çok tebrik ediyorum canımm Allahta sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .....
kızlar dün akşam eşime öle büyük bi süpriz hazırlayamadım nerdeyse aynı anda eve girdik.. sadece testin üzerine güzel bir not yazdım.. yemek masasınnı üzerine koydum.. okuyunca ne yapcağını şaşırdı... sarılmalar öpmeler falan işte ötesiii:)))))))))))
sonra hemen hastaneye gittik kan testi için..kan verdim..1,5 saat sonrada sonucu aldım.. sonucum 1892,66 çıktı.. hamileliğimmm kan testi ilede kesinleşmiş oldu çok şükür... Allahım burdaki herkese ve isteyen herkese versin.. AMİN...
Hamiş olan arkadaşlar 1892,66 kan değerim iyi dimi kızlar........
kocişde gelemedi başka zaman erken geliyodu bu akşam geç gelesi tutdu . darısı tüm isteyenlerin başına inş. canım benim
canım çok sevindim bi sıkıntının olmamasına inşallah herşey yolunda gider... haftayada bebişinin kalp atışlarını duyarsın mutluluğun 2 kat artar inşallah canım benimm :)kızlarrr geldım cok sukur bebısm tutunmus kese gozuktu hersey normal dedı haftaya kalp atısı duyabılırız gel dedı bakalım ıns mercımegın kalbınıde duyarım tamamen ıcım rahat ederr ama bunada sukurler olsun rabbım herkeze nasıp etsın bu guzle duyguyu heycan gergınlık oldu bende anlatamam kızalr sıze doktor fena degıldı walla memnun kaldım yada kalmadım dıyemem ama o kısye devam etmem bır bayan dr gıtmem en ıyısı gonlum bundan yana kızlar dua edın banada hersey yolunda devam etsın halsızlık cok fazla mıgdem cok agrıyo yanı bulanıyor sersem gıbıyım dr sordum hersey olcak dedı dınlen dedı sadece hayırlısı bebegımız ıcın katlancagız gecmısı okudum neler nelr olmus:)))kızlar bız burda bır aıleyız unutmayın cok ıyı arkadaslıklarımız dostluklarımız oldu ıns hep boyle de devam eder benım kocıs evde bırakmıyor pc basında oturmayı hanı rahatsızsın gel yat dıyor ben onu yarın ıse gondereyım de rahat rahat konusalımm hepınızı opuyorumm kendınıze ıı bakın ıı aksamlarr..
kızlar herkese merhaba bugün bir sempozyuma katıldığım için şimdi gelebildim daha iş yerine... güzel tebrikleriniz için banucum, özlemcim, imregancım.. canommm, tulincim, enginsenacım ve diğer arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim.. Allah en yakın zamanda sizlerede nasip etsin canlarım...
SEASTİRECİMM senide çok tebrik ediyorum canımm Allahta sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .....
kızlar dün akşam eşime öle büyük bi süpriz hazırlayamadım nerdeyse aynı anda eve girdik.. sadece testin üzerine güzel bir not yazdım.. yemek masasınnı üzerine koydum.. okuyunca ne yapcağını şaşırdı... sarılmalar öpmeler falan işte ötesiii:)))))))))))
sonra hemen hastaneye gittik kan testi için..kan verdim..1,5 saat sonrada sonucu aldım.. sonucum 1892,66 çıktı.. hamileliğimmm kan testi ilede kesinleşmiş oldu çok şükür... Allahım burdaki herkese ve isteyen herkese versin.. AMİN...
Kızlarrr eşime yarın mı söylesem acaba akıl verin napim
kızlarrr geldım cok sukur bebısm tutunmus kese gozuktu hersey normal dedı haftaya kalp atısı duyabılırız gel dedı bakalım ıns mercımegın kalbınıde duyarım tamamen ıcım rahat ederr ama bunada sukurler olsun rabbım herkeze nasıp etsın bu guzle duyguyu heycan gergınlık oldu bende anlatamam kızalr sıze doktor fena degıldı walla memnun kaldım yada kalmadım dıyemem ama o kısye devam etmem bır bayan dr gıtmem en ıyısı gonlum bundan yana kızlar dua edın banada hersey yolunda devam etsın halsızlık cok fazla mıgdem cok agrıyo yanı bulanıyor sersem gıbıyım dr sordum hersey olcak dedı dınlen dedı sadece hayırlısı bebegımız ıcın katlancagız gecmısı okudum neler nelr olmus:)))kızlar bız burda bır aıleyız unutmayın cok ıyı arkadaslıklarımız dostluklarımız oldu ıns hep boyle de devam eder benım kocıs evde bırakmıyor pc basında oturmayı hanı rahatsızsın gel yat dıyor ben onu yarın ıse gondereyım de rahat rahat konusalımm hepınızı opuyorumm kendınıze ıı bakın ıı aksamlarr..