Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Canımın içi olur tabiiki aşk olsun:(( tülinim,ben bu yazıyı yazarken alt tarafta banunun topikte oldugunu gördümiona istinaden yazdım yani bunu :))

ee nasıl gidiyor hamilelik izmir güzeli ??

Aaa olmaz ama hadi bizde atışalim Banu yazdın Tulin yazmadın Banu yokken ben cevap veriyorum hihi ...bak öyle güzel falan yazıyorsun şımarırım ,hamilelik done done geçiyor güzelim basımı donduruyor cok sipa bu arada cok beğendim seni cok tatlisin ama oğlun senden cok daha tatlı

canım dalinin ikiz bebekleri var vede hamile biliyosun..aslında paslaşabilirsiniz dalin yapamadıqı zaman sen yaparsın :38:

hmmm tabloyu geri sildim valla sen öyle deyince... bence yeni bir topik fikrimiz varya oraya geçiş yaptığımızda hazırlarız yeni tablo :)

Son düzenleme:
Aaa olmaz ama hadi bizde atışalim Banu yazdın Tulin yazmadın Banu yokken ben cevap veriyorum hihi ...bak öyle güzel falan yazıyorsun şımarırım ,hamilelik done done geçiyor güzelim basımı donduruyor cok sipa bu arada cok beğendim seni cok tatlisin ama oğlun senden cok daha tatlı

:))))))) hadi atışalım canım :)))) sağol canım o senin güzelliğin ama oğlum evet o çok tatlıdır teyzesi,hele bir konuşması var sanırsın türk filminden fırlamış bir sezercik :)) ama sende gerçekten hoş hatunsun be tülinim:16::16:

$18042012464.jpg
içlerinde en iisi buydu cnm

iyiyim canım , sen nasılsın sende durumlar nedir anlat bakalım biraz bende sizleri görünce aynı duyguları hissediyorum :)))))

NE OLSUN CANIM YA doktora git gel kontrollere devam. bugun yine gidicem de bu fırtına böyle olursa nasıl gitce merak ediorum. acayip fırtına burası. ofisin camları sallanıo. bir de tgekstilkent denen bir yerdeyim ben. havadar acık alan daha beter:))))))))

heeeeyyy arkadaşlarrr az önce test yaptım ben pkoluyum, 5 aydır bebek istiyorduk, çok şükür ilk kez ilk 5 dkda silik bi çizgi çıktı, hem de sabah idrarı bile değil, gittikçe belirginleşiyor. adetim 1 gün geçmişti. :16:

NE OLSUN CANIM YA doktora git gel kontrollere devam. bugun yine gidicem de bu fırtına böyle olursa nasıl gitce merak ediorum. acayip fırtına burası. ofisin camları sallanıo. bir de tgekstilkent denen bir yerdeyim ben. havadar acık alan daha beter:))))))))

tekstilkent plazada mısın yoksa akısalarda mı :))))))))) akraba çıkıyormuşuz :))

heeeeyyy arkadaşlarrr az önce test yaptım ben pkoluyum, 5 aydır bebek istiyorduk, çok şükür ilk kez ilk 5 dkda silik bi çizgi çıktı, hem de sabah idrarı bile değil, gittikçe belirginleşiyor. adetim 1 gün geçmişti. :16:

canımm yaaaaaa çoooook sevindimm.. bende pkoluyum 6 aydır bebek istiyoruz ama halen bişey yok... neler uyguladın benide yönlendirirmisin canım... inan bana çok büyük bir umut oldun sen yaaaaaa :)

tahlil yaptıracaktın sen canım, sonuçların nasıl çıktı inşallah bi promlem yoktur,
evet fırtınayı internetten okumuştum bende istanbul bugün öyleymiş ,
olsun bebiş için katlanılıyo canım gidersin sende Allah yardımcın olur merak etme :)))

hmmm tabloyu geri sildim valla sen öyle deyince... bence yeni bir topik fikrimiz varya oraya geçiş yaptığımızda hazırlarız yeni tablo :)
tamam canım ay sonunda geçeriz yeni topiqe o zaman ayarlarız :34:
canım üle güle kullansın bebişimiz..spor bir ayakkabı kızada erkeqede gider...ben en çok akşamki merasimi merak ediyorum :55:

canım mümkünse teste bizde bakabilirmiyiz...yükleyebilirmisin....

Son düzenleme:
tamam canım ay sonund ageöeriz yeni topiqe o zaman ayarlarız :34:

canım üle güle kullansın bebişimiz..spor bir ayakkabı kızada erkeqede gider...ben en çok akşamki merasimi merak ediyorum :55:

evet cnm ikisinede gider oyüzden bunu aldım sonuçta kız yada erkekmi olacağını bilmiyoruz. evet bende çok merak ediyorum akşam ne olcak bakalım

tahlil yaptıracaktın sen canım, sonuçların nasıl çıktı inşallah bi promlem yoktur,
evet fırtınayı internetten okumuştum bende istanbul bugün öyleymiş ,
olsun bebiş için katlanılıyo canım gidersin sende Allah yardımcın olur merak etme :)))

canım sonuclarda kötü bişi yok. süt hormonları yuksek cıktı haftalık kullanmam için ilaç verdi gebelikte kesilecek.
klomen kullandım 5 gun. bir de rahim dubarı ıcın ilaç verdim bir hafta da onu kullandım. gecen cuma gittim doktora. istediimden de iyi olmu rahim duvarın ilacı kes dedi. klomenı de bıraktım. çarşamba gunu gel yımırtalara bakalım dedi. Allah ın izniyle bu ay gebe kalma ihtimalin yuksek dedi. bakalım . kısmet. Rabbim hayırlı zaman hayırlı eli ayagı duzgun akıl saglıgı yerınde evlatlar nasip etsin isteyen herkese inşallah

canımm yaaaaaa çoooook sevindimm.. bende pkoluyum 6 aydır bebek istiyoruz ama halen bişey yok... neler uyguladın benide yönlendirirmisin canım... inan bana çok büyük bir umut oldun sen yaaaaaa :)

canım benim çok sağol, darısı tüm isteyenlerin başına inşaallah. gerçi kan tahl,ili yaptırmadım inşaallah bi aksilik olmaz, yarın gidicem. ben geçen ay doktora gittiğimde çok moralimi bozdu. yumurtlama bozukluğ, normal yolla gebelik zor filan demişti. Allah isterse oluyor işte. ben de pko ya soğan suyu iyi geliyor diye okuyunca hemen uygulamaya başladım. şifa Allahtandır elbet. adetimin son gününden itibaren 10 gün içtim, 15 güne tamamlayamadım. baktım her ay 4-5 gün erken adet olan ben, günüm geldi hala adet olmuyom. az önce başka topikte bi arkadaşın ısrarıyla test yaptım ve ilk defa silik bi çizgi çıktı, inşaallah kanda da pozitif çıkar. yani anlayacağın sadece soğan suyu içtim, bi de stres yapmadım, gün saymadım, ymurtlama günü filan hesaplamadım, rahattım yani.

tamam canım ay sonunda geçeriz yeni topiqe o zaman ayarlarız :34:

nasıl yükleneceğini bilmiyorum bi de kaç defa çektim fotoğrafını, sorayım burda diye. telden çektiğim için pek görünmüyor orda ikinci çizgi zaten silik ya.

Back