- Konu Sahibi pembemasal
- #4.801
kızlar herkese merhaba bugün bir sempozyuma katıldığım için şimdi gelebildim daha iş yerine... güzel tebrikleriniz için banucum, özlemcim, imregancım.. canommm, tulincim, enginsenacım ve diğer arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim.. Allah en yakın zamanda sizlerede nasip etsin canlarım...
SEASTİRECİMM senide çok tebrik ediyorum canımm Allahta sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .....
kızlar dün akşam eşime öle büyük bi süpriz hazırlayamadım nerdeyse aynı anda eve girdik.. sadece testin üzerine güzel bir not yazdım.. yemek masasınnı üzerine koydum.. okuyunca ne yapcağını şaşırdı... sarılmalar öpmeler falan işte ötesiii:)))))))))))
sonra hemen hastaneye gittik kan testi için..kan verdim..1,5 saat sonrada sonucu aldım.. sonucum 1892,66 çıktı.. hamileliğimmm kan testi ilede kesinleşmiş oldu çok şükür... Allahım burdaki herkese ve isteyen herkese versin.. AMİN...
Hamiş olan arkadaşlar 1892,66 kan değerim iyi dimi kızlar........
canım çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin , sağlıcakla... bizler için de da et, ben geçen ay da umutlandım ama son anda kırmızılar geldi. sinirlenmiştim bi süre girmicem siteye filan yazdım o zaman ama bak dayanamadım. sizlerden gelen güzel haberleri duymak daha da umutlandırıo insanı, bakalım hayırlısı. Allah hepimize , isteyen herkese versin canlarım. I'M BACK::))